sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Joko nyt olisi kunnon kevät?

tunnetila: keväinen

Image and video hosting by TinyPic

Voi mikä ihanan keväinen viikonloppu tämä olikaan! Kuljin eiliseen asti villakankaisessa duffelissa, jalassa nilkkurit tai saappaat. Eilen, lämmittävän auringon innoittamana, laitoin jalkaan viime kesän suosikit, harmaat herrainkengät ja otin käyttöön uuden kevättakin. Vitsi miten ihana hetki tuo on joka vuosi!

Näin uuden kevättakkini ensimmäistä kertaa helmikuussa kun H&M julkaisi ensimmäiset kuvat Marni at H&M -mallistosta. Jos silloin totesin blogissa ääneen seuraavasti: "Myös miehille Marni for H&M -mallistossa oli kelpo juttuja. Esimerkiksi miesten takki on tosi kiva. Rento mutta siisti, ajaton ja tyylikäs olematta kuitenkaan tylsä. Vitsit jos tuota mekkoa ei ole olemassa niin taidanpa ostaa itselleni miesten takin." Heh, enpä tuolloin arvannut että toteutan uhkaukseni, mutta niin siinä vain kävi!  

Image and video hosting by TinyPic

takki Marni at H&M, tunika Samuji, huivi Marimekko,
housut Monki, laukku Gianni Chiarini, kengät Vagabond

Image and video hosting by TinyPic

Takki löytyi samalla reissulla kun kävin silkkipöksyostoksilla. Normaalisti H&M:n miesten vaatteet alkavat koosta 46 joka on pienelle naiselle auttamattomasti liian suuri. Tähän mallistoon oli myyjättären mukaan poikkeuksellisesti tehty osasta vaatteista myös pienempiä kokoja ja tämäkin takki on kokoa 44. Isohan tuokin minulle on, mutta juuri siksi niin ihanan rento ja huoleton. Tykkään takista valtavasti!

Mitäs sanotte takista? Entä shoppailetteko Te ainoastaan naisten osastolla vai käytättekö myös miesten vaatteita?

Kuvista kiitos Wikke!

12 kommenttia:

  1. Kiva takki! Eipä vois heti kättelyssä sanoa olevan miesten mallistoa. Ite käytän miesten farkkuja, miesten mallit on sopivan rentoja ja lököjä menettämättä lahkeenpituutta.

    Kelistä oon niin kade, sillä täällä on satanut vain vettä ja räntää sekä lämpötila on keikkunut nollan ja plus yhden välissä. Ja lunta on vielä melkein metriset kinokset. Että näin täällä Lapissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maissi!

      Mutta mitä, onko teillä siellä vieläkin kamala sää?! Voi ei. Helsingissä satoi perjantaina aamulla räntää, mutta sen jälkeen kirkastui ja koko viikonlopun on ollut lämmintä +8-+10 ja aurinko on paistanut aamusta iltaan. Keskustassa oli valtava kuhina, ihmiset söivät jäätelöä, puistot ja terassit oli tupaten täynnä. Voi kunpa teillekin tulisi ihanan keväiset säät pian. Talvitakki säähän sopivana takkina huhtikuun lopussa alkaa olla jo huono vitsi. Plääh!

      Poista
  2. Näyttääpä takki hyvältä! Teit kyllä hienoja löytöjä vielä alesta. Ostan itsekin satunnaisesti vaatteita miesten osastolta. Ainakin huiveja ja jokunen neule löytyy.

    Turussa oli tänään ensimmäinen kunnon kevätpäivä. Suunnittelin jo parvekkeen kesäkuntoon laittamista, mutta sen sijaan söinkin vain kevään ensimmäisen parvekejäätelön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Emmi, kiitos alelöydöistä kuuluu suurelta osin sinulle! Jos joskus tavataan tarjoan sinulle kiitokseksi lisää jätskiä! :)

      Kiva kuulla ettei Helsinki ole ainut paikka jossa on tänään saatu nauttia keväästä. Parvekkeen laittaminen kesäkuntoon saa haaveilemaan parvekkeesta. Olen asunut viimeksi parvekkeellisessa asunnossa liian kauan aikaa sitten. :(

      Poista
    2. Suosittelen ehdottomasti kesäistä retkeä Turkuun. Vaikka kulttuuripääkaupunkivuosi meni jo, on täällä vieläkin paljon nähtävää. Ja myös hyvää jäätelöä. :)

      Poista
    3. Kesäinen Turku ei ole ollenkaan hullumpi paikka, eli saatanpa vaikka tullakin käymään siellä. :)

      Poista
  3. En ostele miesten osastoilta vaatteita, koska olen sen verran lanteikas, että vaatteet eivät istu mitenkään päin: jos paita / takki olisi lantion kohdalta hyvä, niin hartioissa on liikaa väljyyttä ja toisin päin. Asusteita sen sijaan tulee ostettua, sillä miesten pipot ja huivit ovat järjestään parempaa matskua kuin naisten puolella. Lisäksi miesten puolelta löytyy yleensä neutraaleja lempivärejäni, kuten tummansinistä, harmaata ja armeijanvihreätä.

    Täälläkin oli tänään ihanan aurinkoinen päivä ja sai laittaa jo toisen kerran (se ensimmäinen kerta oli eilen) kevättakin päälle! Aina yhtä hieno hetki, vaikkakin illasta tuli jo kylmä ja kaipuu toppatakkiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usko tai älä, myös tämä takki on aika kapoinen lantion kohdalta vaikka näyttää muuten reilulta. Onneksi mahtuu minulle silti.

      Tuo miesten tuotteiden laadukkuus on totta. Miehet ovat ehkä niin ehdottomia, että jos joku tuote menee nopeasti pilalle (nyppyyntyy tms) niin he eivät osta toiste liikkeestä mitään. Liikkeiden on pakko panostaa laatuun. Naiset shoppailevat niin paljon enemmän ettei laadun tarvitse olla kovin hyvä. Luulen että tuo voi olla syy lauutuvaihtelulle.

      Poista
  4. Ihana takki! Onko eri värivaihtoehtoja? Mun mielestä miesten vaatteet on makeita, ostan paitoja yleensä (ja lainaan mieheltänikin ;) )

    Täälläkin on ihan kevät, aurinko lämmittää ja tuuli on leppeä, istuin jo eilen pihalla lukemassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Takkeja oli vain tämä yksi väri. Takin väri näyttää ulkona beigeltä, välillä erilaisessa valossa ihan ruskealta ja sisällä vihreältä. Ihan hassu väri!

      Oi, pihalla lukeminen kuulostaa luksukselta keskustassa kerrostalossa asuvalle.

      Poista
  5. Tuo takki on sellaisen rennon unisex eli hyvin menee!! Taalla Pariisissa on reilun viikon ollut aivan kaameat kelit!! Vetta vihtoo koko ajan (tallakin hetkella sataa...taas). Olen vielakin saapikas linjalla ja kun torstaina otin vahan kevyemmalla linjalla niin heti perjantaina kostautui ja rakatauti paalla koko viikonlopun..

    T.Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Johanna! Ja voi ei, onpa tylsää kuulla että Pariisissa sataa ja että flunssa iski. Olen lauantaina lähdössä Milanoon ja siellä on ollut myös viime päivinä sateista. Tänään kuulin kuitenkin että viikonlopuksi on luvattu +30! Voi jee, kunpa säätiedotus pitäisi paikkansa. Olisi ihanaaaaa!!!!

      Poista