tag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post4083777165675201411..comments2023-11-21T06:22:05.141+02:00Comments on Tunnetila: Tyhmiä karkkejaNinahttp://www.blogger.com/profile/10744691425214324834noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-31552693744931566872011-03-23T11:24:40.608+02:002011-03-23T11:24:40.608+02:00Minä tiedän, että tämä on nyt ihan kammottavaa pil...Minä tiedän, että tämä on nyt ihan kammottavaa pilkun rakastelua, mutta tuo ei ole adventtikalenteri, vaan ihan tavallinen joulukalenteri, jossa on myös joulupäivän luukku. :) Adventtikalenteri sen sijaan alkaa jo ensimmäisestä adventtisunnuntaista, mikä viime vuonna taisi olla 28.11. (kappas, teksti onkin kirjoitettu jo vuotta aiemmin. No mutta, ymmärrät kuitenkin.)Patsynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-46763408891923282072009-12-18T22:36:31.685+02:002009-12-18T22:36:31.685+02:00Maria: Hyvä että pääset Fazerin suklaan makuun tul...Maria: Hyvä että pääset Fazerin suklaan makuun tulevana jouluna. Melkein jo huolestuin. :) Ihanaa joulua sinullekin ja tervetuloa lumiseen ja virkistävän kylmään Suomeen!!!Ninahttps://www.blogger.com/profile/11014246090977424808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-75347988857854415282009-12-18T13:58:31.845+02:002009-12-18T13:58:31.845+02:00Noita mainitsemiasi Artesaani-suklaita en ole &quo...Noita mainitsemiasi Artesaani-suklaita en ole "päässyt" maistelemaan ja jos tulevat vastaan taidan kirjoituksesi jälkeen jättää ne hyllyyn :D.<br /><br />Voi kiitos ihanasta ajatuksesta!<br />Tulen Suomeen joulunviettoon melkein tyhjän laukun kanssa jotta on tilaa tuliaisille (eli siis Fazerille).<br /><br />Ihanaa joulua sinulle!Maríanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-71669601078793383242009-12-11T20:15:59.883+02:002009-12-11T20:15:59.883+02:00Maria: Hmm.. Kiinnostava yksityiskohta tuo suola.....Maria: Hmm.. Kiinnostava yksityiskohta tuo suola.. Onko nuo kirjoituksessa kuvatut artesaanisuklaat sinulle tuttuja? Niitä maistelleena voisin tarjoutua lähettämään sinulle jouluksi laatikollisen "kunnon" Fazerin suklaata. Onhan sun nyt sitä herkkua saatava edes jouluna! :)Ninahttps://www.blogger.com/profile/11014246090977424808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-25794684037389703342009-12-10T22:38:05.490+02:002009-12-10T22:38:05.490+02:00tuo on ihan totta, kun kirjoitit että Fazerin sukl...tuo on ihan totta, kun kirjoitit että Fazerin suklaita syöneenä on tottunut aivan liian hyvään! :D<br /><br />Asun Espanjassa ja suklaahimon vallassa kokeillut kaikki merkit, mutta hyvää ei ole löytynyt...<br />kaikki ovat liian imeliä tai "tehtaan makuisia".. <br />Olen kuullut puhuttavan että Fazerin suklaan salaisuus on tuore maito ja ripaus suolaa.maríanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-13663517177607716282009-12-09T23:13:35.030+02:002009-12-09T23:13:35.030+02:00Pirkko: Heh, uteliaisuus palkitaan vielä! Kuten sa...Pirkko: Heh, uteliaisuus palkitaan vielä! Kuten sanoin, en ole raaskinut hienoimpia kalenterikarkkeja syödä, joten ajattelin kuvata niitä joku päivä kun ehdin. :)<br /><br />Zana: Juu, kuvia hienoista karkeista on tulossa! Ovat vaan peijoonit niin pieniä että täytyisi saada kuvattua niitä hyvässä valossa että saa selvää. Ehkäpä viikonloppuna on aikaa..<br /><br />Prefecta: Nam nam nam!! Kiitos vinkistä! Mä teen heti viikonloppuna muffinsseja ohjeesi mukaan. Kuulostaa syntisen hyvälle!<br /><br />Henna: Kiitos vinkistä! Suunnistan tuonne Nelituuliaan ihan varmasti seuraavalla Oulun reissullani. Nam!<br /><br />Maissi: Totta! Heh, muistan kun eka kerran luulin tilaavani Espanjassa kaakaota. Otin sen vielä suklaatäytteisen croissantin kanssa. Huh huh, meinasi tällainen suklaanystäväkin saada herkkuöverit ja oksennuskohtauksen. :) Churrojen kanssa "kaakao" kyllä toimii!<br /><br />Shandi: :D Asia harvinaisen selvä! :DNinahttps://www.blogger.com/profile/11014246090977424808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-48212555847427227692009-12-09T22:37:34.944+02:002009-12-09T22:37:34.944+02:00Pullaa, kakkua, leivoksia, paahtoleipää hillolla, ...Pullaa, kakkua, leivoksia, paahtoleipää hillolla, jäätelöä, pipareita, kuivattuja hedelmiä, köyhiä ritareita, lettuja, pannaria...rouva ohttps://www.blogger.com/profile/03903253807566554091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-89473427694422984832009-12-09T21:48:57.757+02:002009-12-09T21:48:57.757+02:00Espanjalaiset on ihan outoja suklaan kanssa. Tekev...Espanjalaiset on ihan outoja suklaan kanssa. Tekevät jotenkin tosi tujua suklaata ja usein mun mielestä kans aika jauhomaisia. Puhumattakaan siitä xocolatasta mitä ne juo. Yrittää olla kaakaota, mutta enemmänki kuumaa suklaavanukasta. Toimii vain dippinä churromunkeille.maissihttps://www.blogger.com/profile/00939609389089768916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-57363152635840744032009-12-09T21:05:35.848+02:002009-12-09T21:05:35.848+02:00Parhainta suklaata oon maistanut täällä Oulussa se...Parhainta suklaata oon maistanut täällä Oulussa sellaisesta Nelituulia-suklaakaupasta :P Tekevät käsin kaiken suklaan. <br />Eikä ne suklaat nyt niin kalliita ole.<br /><br />Joku aika sitten maistoin appelsiinitryffelisuklaata, se aivan oikeasti suli suuhun :) En muista kyllä tämän suklaan nimeä mutta tietääkseni sitä saa ihan stokkalta.<br />Maraboun minttukrokantti on kuitenkin se kaikkien aikojen suosikki. Pandan suklaarasiat saavat aikaan vain kyyneleitä :(Hennahttps://www.blogger.com/profile/03730620266492678343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-71090830513082441572009-12-09T21:04:53.014+02:002009-12-09T21:04:53.014+02:00Siitä pahasta suklaasta saat hyvää näin: sulata ki...Siitä pahasta suklaasta saat hyvää näin: sulata kipossa 100 g voita ja sekoita siihen 100 g pahaa suklaata ja 100 g maitosuklaata. Vatkaa joukkoon 2 munaa. Kaada taikina muffinssivuokiin ja paista n. 8 min 200C:ssa. Valmista on kun keskusta vielä hytkyy. Jäähdytä ja nauti esim. kermavaahdon tai jätskin sekä vadelmahillon kanssa.<br /><br />Ja mä rrrrrrakastan suklaata, erityisesti tummaa. Maraboun tumma minttu on liian hyvää, siksi en osta sitä enää lainkaan.Eveliinahttps://www.blogger.com/profile/07682447853917196744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-88780285300977063172009-12-09T20:37:47.375+02:002009-12-09T20:37:47.375+02:00Mäkin ihastelen täällä sun hienoa kalenteria ja mi...Mäkin ihastelen täällä sun hienoa kalenteria ja mietin, että millaisia herkkuaarteita sieltä luukuista paljastuu (lukuunottamatta tota suurta tyhjän luukun järkytystä...)?<br /><br />Fazer on parasta ja lempparit vaihtelee. Marmeladiin en koske kuin äärimmäisessä hädässä, jos silloinkaan...Zananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-46710012905733046892009-12-09T20:30:07.701+02:002009-12-09T20:30:07.701+02:00Fazerin suklaat ovat hyviä. Tumma suklaa ja joulus...Fazerin suklaat ovat hyviä. Tumma suklaa ja joulusuklaa ovat ehkäpä parhaimpia. Valkoisesta suklaasta en pidä ollenkaan. Enkä marmeladikarkeista. <br /><br />Mulla heräsi uteliaisuus sun joulukalenterikarkkien suhteen...:) Miten hienoja ne voivatkaan olla... (hmm...18 eurolla kun voisi kuvitella saavansa kyllä jotain TODELLA upeaa...!) Kuvia? :)Pirkkonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-36663670908889153782009-12-09T17:33:48.601+02:002009-12-09T17:33:48.601+02:00mj: Lucky you! Tumma suklaahan on niin terveellist...mj: Lucky you! Tumma suklaahan on niin terveellistä että sitä kannattaakin syödä. Toisin on tämän makeamman maitosuklaan kanssa mutta itku kun se vaan on musta niiiiin hyvää!Ninahttps://www.blogger.com/profile/11014246090977424808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-76951886688601898502009-12-09T15:19:21.269+02:002009-12-09T15:19:21.269+02:00Fazerin 70 prosenttinen tumma suklaa on ihan paras...Fazerin 70 prosenttinen tumma suklaa on ihan parasta! En ole perinteisen maitosuklaan ystävä.Miiahttps://www.blogger.com/profile/08474071111073580272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-51950176818624133602009-12-09T13:15:38.533+02:002009-12-09T13:15:38.533+02:00viiru: Totta, Fazer on parasta. Ystävä oli Pariisi...viiru: Totta, Fazer on parasta. Ystävä oli Pariisissa käydessään suklaapuodissa ja pyysi saada tuliaisiksi kotiin maailman parasta suklaata. Hänelle myytiin Fazerin sinistä. Heh, ei kehdannut sanoa että tätä mä syön joka päivä kotonakin. =D<br /><br />.Nekku.: Oho, Maraboun kookossuklaasta en ole kuullutkaan. Ei sitä varmaan enää sit tehdä.. Mutta salmiakkisuklaa on ihanaaaaa!!!!<br /><br />Auri: Mä taas tykkään aina maistella ravintoloissa ja muuallakin kaikkea uutta, tosin myös joka kerta petyn jos se ei olekaan hyvää. :)<br /><br />Voithan sä yrittää tilata suklaata Kuopiosta. Mahdollista tosin on että tuoksu houkuttelee postinkantajan verottamaan herkusta osansa.. ;)<br /><br />Tiiti: Mun lempparia on kans lähes kaikki suklaa (ja laku). Mutta Fazer on silti ykkönen.<br /><br />Piksi: Oi, Geishat.. Nam nam! mä tykkään niistä Pandan konvehtirasioista jouluna, ne on mulle jotenkin ne aidot konvehdit joita olen popsinut lapsesta asti.<br /><br />Hilja: Joo, liköörikonvehdit ei ole munkaan suosikkeja. Joskus teininä ostettiin niitä pari pussia ja kaadettiin nesteet lasiin. Heh, ei tultu humalaan. :)<br /><br />Salka: Hullu!!!!! :) Heh, ensimmäinen reaktio mikä tulee kun kuulee ettei joku pidä suklaasta. Mä en voi käsittää miten joku ei tykkää suklaasta. En vaan voi. :) Tosin olisi kiva jos en itsekään tykkäisi, vrt. akne ja päivä päivältä levenevä takamus.<br /><br />Rhia: Juliat kyllä tuovat joulumielen. Tykkään niistä jouluna, mutta muuten ehkä en.. Kummallista miten jotkut maut yhdistyvät tiettyihin hetkiin. <br /><br />Se chilisuklaa on kyllä hyvää!<br /><br />Mikkan: Salmiakki on myös hyvää, mutta MITEN JOKU EI TYKKÄÄ SUKLAASTA?!?! :) Ja näinkin pienessä otoksessa teitä on jo useampi. Käsittämätöntä!<br /><br />Ilona: Ihanaa, nostattaa oikein Suomi-fiilistä kun niin monen suosikkisuklaata on Fazerin sininen. Miten voikin olla niin täyteläistä..? Marabousta mä en hirveesti muuten tykkää mutta just tuota minttukrokanttia ostan aina Hulluilta päivältä.<br /><br />Enne: Apua, suklaata roskikseen!!!!! Nouuuuuuu! :) Toblerone on kans ihanaa, enpä ole sitä pitkään aikaan syönytkään. Ehkä juuri vältelläkseni hampaiden tai ainakin paikkojen irtoamista. :)<br /><br />Heidi: Heh, kyllä, vahinko kiertämään! Leikin hyväsydämistä tuliaisten tuojaa mutta totuus on ihan toinen. :) <br /><br />Ja oi voi miten ihania noi mousse-uutuudet onkaan... Mmmmmmm...<br /><br />Shandi: Mitä herkkuja sä sit syöt jos et karkista tykkää??? *äimistelee*Ninahttps://www.blogger.com/profile/11014246090977424808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-78150355133682892082009-12-09T12:27:44.791+02:002009-12-09T12:27:44.791+02:00Anna ne levyt mulle ;D Mä saattaisin jopa tykatä n...Anna ne levyt mulle ;D Mä saattaisin jopa tykatä niistä, sillä en pidä suomalaisita tai pohjoismaalaisista suklaista. Ne ovat minusta aivan liian imeliä, Fazerin suklaita voi vielä hätätapauksessa syödä, mutta esim. Marabou on ylitsepääsemätöntä. (Ihan menee kylmät väreet.) En kyllä tykkää niistä vihreistä kuulistakaan, ja olipäätään olen aika ronkeli mitä makeaan tulee. Ihmeellistä, ottaen huomioon, että lähes joka päivä syön jotain makeaa.rouva ohttps://www.blogger.com/profile/03903253807566554091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-4516699574207120922009-12-09T11:11:41.852+02:002009-12-09T11:11:41.852+02:00Että vahinko kiertämään ;)
Fazer on lempisuklaani...Että vahinko kiertämään ;)<br /><br />Fazer on lempisuklaani, etenkin nämä uutuudet, joissa on mm. puolukkamoussea. Niitä konvehteja (puolukka-, mustikka-, lakkatäyte) ostan jouluksi.<br /><br />Marabou tulee hyvänä kakkosena, mm. minttukrokantti on hyvää.<br /><br />Lidlistäkin saa ihania tummia suklaita...Heidihttps://www.blogger.com/profile/10902563314262354517noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-1776132075418745032009-12-09T09:18:33.063+02:002009-12-09T09:18:33.063+02:00Fazerin Sininen, Faxerin pähkinäsuklaa, Geisha ja ...Fazerin Sininen, Faxerin pähkinäsuklaa, Geisha ja Toblerone, vaikka sitä syödessä pelkääkin että nielee hampaanpalasia samalla. <br /><br />Kammotuslistalle pääsee likööri- yms. täytesuklaat, joita kaikki suklaarasiat tuntuvat olevan pullollaan. Muutama viikko sitten siivosin keittiön yläkaappeihin unohtuneet lahjasuklaat viime joululta roskikseen...uusia odotellessa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-84926527449776390952009-12-08T23:41:53.265+02:002009-12-08T23:41:53.265+02:00Fazerin sininen ja salmiakkisuklaa sekä Julia ja V...Fazerin sininen ja salmiakkisuklaa sekä Julia ja Vihreät kuulat, Maraboun minttukrokantti, Kalevin mustikkasuklaa... olikohan minulla vielä jotain muitakin lemmikkisuklaamakuja? Nuo ainakin.<br /><br />Ulkomaiset suklaat ovat melkein aina pahoja.Ilonahttp://salonkijuoruja.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-52802733914663964842009-12-08T22:59:16.616+02:002009-12-08T22:59:16.616+02:00Mennään Salkan kanssa samoilla linjoilla!! Tummaa ...Mennään Salkan kanssa samoilla linjoilla!! Tummaa suklaata en pysty edes itkemättä nielemään, on se vaan niin ällöttävän makuista mun suuhuni, eikä ainakaan fazerin siniset eikä muutkaan maitosuklaat maistu mielestäni hyvältä. Joskus pienen palan voi sokerihimossa maistella, mutta siihen se sitten jääkin. Snickersiä olen kerran maistanut enkä toista kertaa enää syö. Suklaapatukat ovat noin yleensäkin pahoja, paitsi sellaiset, joissa on paaaaljon toffeeta sisällä. <br /><br />Ja kyllä se oikeastaan pistää ärsyttämään, että saa suklaata joululahjaksi, vaikka lähes kaikki tietävät (vaikkeivat aina muista, enkä vaadikkaan muistamaan tuollaisia..) etten todellakaan syö suklaakonvehtejakaan!<br /><br />No, paha heikkouteni onkin sitten salmiakki mutta hyvänä kakkosena tulee se valkosuklaa (joka siis ei nimestä huolimatta ole suklaata koskaan nähnytkään :)Minnahttps://www.blogger.com/profile/12589016812973067959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-60802264401608168132009-12-08T22:50:15.880+02:002009-12-08T22:50:15.880+02:00Joulusuklaista mun lemppari on Julia. Siinä on sit...Joulusuklaista mun lemppari on Julia. Siinä on sitä marmeladia sisällä. Rakastan tummaa suklaata ja tavallista maitosuklaata. Valkosuklaa yhdessä maitosuklaan kanssa on myös herkkua. Joitakin vuosia sitten olin tulenpalavan rakastunut Fazerin chilisuklaaseen. Taisin saada yliannostuksen sillä en ole syönyt sitä muutamaan vuoteen. Ehkä pitää taas kokeilla. Kyllä se niin on että suomalainen suklaa vaan on maailman parasta =) Tosin on muissakin ihan syötäviä. Pahaa suklaata taisi olla vain kerran joku venäläinen.Rhiahttps://www.blogger.com/profile/04697062711387494162noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-49403605758756146442009-12-08T22:29:35.961+02:002009-12-08T22:29:35.961+02:00Suklaa on yökyökyök! Tosin joskus mielenhäiriöissä...Suklaa on yökyökyök! Tosin joskus mielenhäiriöissäni suostun sitä syömään, ja silloin mennään Maraboun minttukrokantti tms. linjalla.Ja kyllä, mä toivon aina joululahjaksi marmeladia, ja läheiseni ovat jopa alkaneet uskoa mun toivetta, sillä mun mielestä suklaakonvehdit on pahinta maailmassa! Yök!Salkahttps://www.blogger.com/profile/10869129872373933983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-14943319450906185012009-12-08T22:18:50.694+02:002009-12-08T22:18:50.694+02:00Fazer, Marabou, Wiener nougat, Geisha..jne. Virola...Fazer, Marabou, Wiener nougat, Geisha..jne. Virolaista Kalev-suklaata voisin viedä kotiin tuliaisiksi tänä vuonna, se on hyvää. Mulle kelpaa kaikki mahdolliset joulukarkit ja namut, ihan kaikki muut paitsi ne liköörikonvehdit..brrh. <br />Minulla on niistä ilmeisesti joku trauma, kun kerrankin lapsena luuli saavansa kokonaisen pussin suklaakonvehteja ja karmea totuus, eli kamalan makuinen likööri sitten levisi suuhun, oli pettymys sanoinkuvaamaton. Siitä minulle on kai tullutkin tapa tarkistaa aina konvehtien sisältö puraisemalla niistä ensin pieni pala pois :DHiljahttps://www.blogger.com/profile/04056255576140123189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-66657753722138054412009-12-08T22:03:11.002+02:002009-12-08T22:03:11.002+02:00Kyllä paras suklaa on fazeria, sinistä ja geishaa....Kyllä paras suklaa on fazeria, sinistä ja geishaa. Jouluna suklaan kaveriksi lisätään vielä vihreät kuulat ja mariannekarkit. Ehdoton ei on sitten lahjaksi saaduille (pandan)kohvehtirasioille, vaikka tuleehan nekin syötyä jossain vaiheessa seuraavana vuonna. Ulkomaisista suklaista venäläinen on kyllä ollut kaikista pahinta.Piksinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669222971727632358.post-13885595944065911502009-12-08T21:58:32.818+02:002009-12-08T21:58:32.818+02:00no hui, kauhea traumakalenteri! mulla on muuten va...no hui, kauhea traumakalenteri! mulla on muuten varmaan sama homma noiden suosikkiruokien kanssa kuin aurilla, pelkään pettymistä ja sen takia pitäydyn aina kivenkovasti niissä jo hyväksi havaituissa. ja mun lempparisuklaata on ehkä ihan melkein kaikki suklaa (ja vähän laku) :D paitsi paha puolalainen.tiitihttps://www.blogger.com/profile/16952060363691294725noreply@blogger.com