tiistai 18. joulukuuta 2012

Hiukset uuteen uskoon helposti

tunnetila: innostus

Image and video hosting by TinyPic

Voi vitsit, olen ihan innoissani kahdesta hetki sitten saamastani lehdistötiedotteesta. 

Balmain Hairilta on tullut markkinoille clip-on otsahiuksia ja L'oréal Parisin Féria -sarjalta Wild Ombrés liukuväri, jonka luvataan vaalentavan myös ruskeat hiukset. Ihan mahtavaa, haluan kyllä testata näitä molempia!

Jokainen joka on kasvattanut otsatukan kerran pois tietää, miten rasittava tuo kasvatusvaihe on. Olisi ihan huippua kokeilla miten ilme muuttuu kun vain napsauttaa otsahiukset paikalleen silloin kun siltä tuntuu.

Viime aikoina suurena hittinä ollutta liukuvärjäystä taas olen saanut ihastella vaaleiden ystävieni hiuksissa. Olen ajatellut ettei tummiin hiuksiin voi tehdä liukuvärjäystä hiusta kohtuuttomasti rasittamatta. Tässä saattaisi nyt olla ratkaisu siihenkin pulmaan. Tarttuisikohan tuo väri omiin hiuksiini...

Vitsit sentään. Minulla on ollut samanlaiset hiukset, pitkät, tummat, ei otsista, jo yli 20 vuotta. (A-P-U-A!!) Olisipa mahtava repäistä kunnolla ja napsauttaa kiinni otsatukka ja vaalentaa latvat. Uudistuisi koko leidi kerralla. Pakko testata!

Kuvat Balmain Hair ja L'oréal

19 kommenttia:

 1. Ihanpa tuo vaikuttais tavalliselta vaalennusaineelta. Itse tein itselleni liukuvärjäyksin juurikin tummiin hiuksiin muistaakseni Garnierin jollain vaalennusaineella (valinta perustui tarjoushintaan... :D). Oma tukkani on tosin ihan naturelli värjäämätön, mutta liu'usta tuli sopiva, ei liian vaalea. Aika samanlainen kuin tuossa kuvassa. Tekniikkana käytin samasta kohdasta kiinnitettyjä pieniä poninhäntiä, jotka värjätään kiinnityskohdasta alas. Näin siitä tulee tasainen, mutta ei liian viivasuora.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, tavallista vaalennsainetta mä jotenkin pelkään. Kampaajani on saanut peloteltua niiden olevan pahoja myrkkyjä omalle ohuelle hiuslaadulle. Miksiköhän ajattelin tämän olevan jotenkin hellävaraisempi..? Ehkä siksi kun sama purkki on myös tummaa liukuvärjäystä varten niin ajattelin että kun siihen ei tarvita niin stydiä ainetta niin tämäkin olisi samaa sarjaa. Tiedä häntä. Mutta kiitos ponnarivinkistä, ei olisi tullut itselle mieleenkään.

   Poista
 2. Tuota komboa kokeilisi mielellää itsekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varsinkin tuo otsis olisi mahtava testata. Naps vaan, uusi ilme kerralla. Paitsi sit se tippuisi lounaalla johonkin keittoon... :D

   Poista
 3. Miten tuo otsatukkasysteemi pysyy kiinni? Kaveri kokeili sellaista clip-on systeemiä irlannissa, mutta se oli aika hassun näköinen..

  Voisin kuitenkin kuvitella että otsis sopisi sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mau, en osaa sanoa kiinnityssysteemistä mutta kuten jo yllä mietin, niin olisi vähän noloa jos se kesken kaiken tipahtaisi. :) Jään tutkailemaan asiaa..

   Poista
 4. Saako noita otsatukkia jostain Helsingissä vai pitääkö tilata netitse? Sävyn osuminen oikeaan on niin hankalaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, oikea sävy täytyy olla. On tosi kökköä jos otsis on ihan eri värinen mitä muut hiukset. Ellei sitten itse halua niin. Mä selvitän mistä noita saa ja kerron sit!

   Poista
  2. Kiitos.:) Hinta olis kans kiva.

   Poista
 5. Mulla on ollut liukuvärjätyt hiukset jo yli vuoden, ja kuten tiedät, en oo blondi! Hiukset ovat pysyneet koko ajan hyvässä kunnossa, kiitos hyvien hoito- ja muotoilutuotteiden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vimps, me ollaan kuule ihan eri maailmasta näiden hiustemme kanssa. Sulla on lyhyet, paksut ja hyväkuntoiset hiukset joille voisi tehdä mitä vaan ja ne näyttäis aina hyvältä. Sitä paitsi eihän sulla noin näkyvä liukuväri, siis noin paljon vaalennettu latva, edes ole.

   Oma kuontaloni on ohut ja hento, sekä varmaan kymmenen vuotta kasvanut ja ponnarihankausta kestänyt liuhuletti, joka hapertuisi varmasti poikki jos alkaisin sitä kunnon vaalennusaineilla vaalentamaan.

   Kato tasan ei käy tukkaonni vai miten se nyt olikaan..? ;)

   Poista
 6. Go for it, ihania nuo liukuvärit hiuksissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tuo kyllä tosi paljon uutta ilmettä helposti. Täytyy odotella kun tuote tulee kauppoihin ja käysä sitten katsomassa sitä tarkemmin. Olisi kyllä kivaa vaihtelua ainaiseen tummaan pehkoon. :)

   Poista
 7. Jos tummaa (värjättyä) hiusta haluaa vaaleammaksi niin se vaalennusaine on ainoa varma keino siihen, eli sitä tuo Ferian aine ikävä kyllä taitaa olla...
  Pinni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinni kommentistasi! Niin tuo taitaa olla, harmi.. En tiedä mitä ihmettä mä oikein ajattelin tuossa aineessa olevan. :)

   Poista
 8. Anonyymi5/2/13 09:10

  Itse tein juuri eilen liukuvärjäyksen kotona tuolla Ferian värillä, vaalennusainettahan siinä on, eihän se muuten onnistuisikaan. Itse olen tyytyväinen lopputulokseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta. En ole vielä itse ehtinyt tuotetta testaamaan mutta harkinnassa tuo on edelleen.

   Poista
 9. Moikka! Pakko tulla kommentoimaan, vaikka tästä sun postauksesta onkin jo aikaa. Mä jouduin eilen nimittäin median uhriksi ja näin mainoksen tästä väristä. Mulla on ollut kesällä raitoja, mutta haluaisin todellakin nyt itse kokeilla tätä liukuvärjäystä vaikka aikas monella niitä näkyykin... Pistän tänään fiiliksiä tästä kokemuksesta blogini puolelle jos haluat katsoa; http://puuteritaivas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Maria! Käyn lukemassa kokemuksiasi kun saat juttua julkaistua. Toivottavasti lopputulos on hyvä! :)

   Poista