tiistai 4. elokuuta 2009

Rokkia Oulussa

tunnetila: hauskuus

Hah, tämä täti vietti lomallaan viikon Oulussa ja otinpa osaa jopa rokkifestareille! Jaksoin jammailla hyvien livebändien mukana QStockissa kaksi päivää (toisena päivänä kävin kesken festaroinnin kämpillä ja otin päikkärit mutta sitä ei lasketa) ja hauskaa oli! Näin kahden päivän aikana PMMPn, Apulannan, Pete Parkkosen, Anna Puun, Maj Karman, Joensuu 1685:n, The Rasmuksen, Stam1nan ja Heaven and Hellin. (Kuvissa lauteilla PMMP ja Heaven and Hell.)



Olen halunnut nähdä PMMP:n livenä jo monta vuotta ja vasta näillä festeillä se onnistui. Ja odotus palkittiin, tytöt olivat järjettömän upeita ja mahtavia!! Onko teillä bändiä jonka olette halunneet nähdä jo pitkään? Ja jos olette nähneet jonkun pitkään kaivatun setin niin oliko keikka odotuksen arvoinen vai petyittekö pahemman kerran?

Viralliseen festariasuuni kuului molempina päivinä Britney-koru ja Antti Asplundin rannekkeet. Tykkäsin asusteista niin paljon että päätin etten jatkossa voi osallistua festareille ilman niitä. Sitä paitsi ne toivat asennetta asuun kuin asuun. Rock on! (Ja näette oikein, kädessä tällä helteessä paistattelevalla wanna be rokkarilla on kinuskikakku. Ei siitä sen enempää..)




Viikko Oulussa sujui muutenkin leppoisissa tunnelmissa. Viikkoon kuului hyvää ruokaa (mm. päivällinen Pannussa ja aamiainen Cafe Saarassa), hauskoja ja ehkä hieman ällöttäviäkin elokuvia (Brünosta on oltu monta mieltä mutta itse nauroin ja häpesin niin vietävästi koko leffan ajan etten voi kuin suositella sitä kaikille roskaviihteen ystäville), monia vanhoja ja uusia tuttavuuksia sekä pieniä, ahkerasti telmiviä kissavauvoja. Purrr..

Ensimmäinen reissuviikko vierähti nopeasti ja ennen kuin huomasinkaan istuin jo junassa nenä kohti Kuopiota. Seuraavassa postauksessa paljon shoppailuvinkkejä Kuopion kävijöille!

5 kommenttia:

  1. PMMP rokkaa! Odotin kovasti näkeväni flikat Ruississa, mutta siinähän sitten kävi niin, että joutuivat keikan perumaan. Olin tosi harmissani.

    Näin kerran aiemmin Pmmp:n keikalla, ja meno oli ihan mahtava! Uusi yritys siis toisella kertaa.

    Aurinkokin näytti paistelevan rokissasi, hyvä niin! Kivaa loman jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Shoppailuvinkit Kuopion kävijöille kuullostaa siltä, että shoppailtu on ja toivottavasti olet saanut pidettyä ostelubudjetista kiinni.

    Itsellä mopo vähän niinkuin varkain karkasi käsistä, kun osuin lempparikauppani loppualeen ja filippa k ihanuuksia oli -70-60% alessa. Oli pakko ostaa kolme vaatetta, kun olivat osittain juuri niitä mitä olin jo keväästä asti katsellut ja päättänyt, että ostan loppualesta, jos sattuu olemaan vielä tarjolla omia kokoja. Siis mukaan lähti filippa k housut, mekko ja tunika. Olin tosi onnellinen löydöistäni, mutta järkyttynyt kotona, kun tajusin että loppuvuonna saan ostaa vain 3 vaatetta. Saldoa lisää onneksi yhdellä rikkoontunut neuletakki. Kenkiä on sitten ostettukin kolmet =))) pelkästään heinäkuussa.

    Ja ostelusaldoa aijon lisätä myymällä paljon vaatekaapin sisältöä kirpparilla syksymmällä.

    VastaaPoista
  3. Voi julmettu miten alko tekemään mieli pannuun! Aijai, parempia pitsoja en ole löytäny Helsingistä enkä muualta maailmalta.

    VastaaPoista
  4. Hei, ens postaus nopeasti kehiin, ollaan loppuviikosta lähdössä savvoon päin ja eiköhän Kuopiokin minilomamme aikana tule katsastettua..:)

    VastaaPoista
  5. Joy: PMMP oli mieletön! Keikasta jäi niin hyvä fiilis ettei ikinä. :) Toivottavasti näet tytöt pian ja pääset jammaamaan.

    Piksi: Heh, enpä juurikaan ole lomalla shoppaillut (yhdet kengät ja housut vaan) mutta tavarasta olen päässyt jo hieman eroon. Pitäis vaan sinne kirppikselle vielä päästä myymään loput niin sit olisi entistä parempi mieli.

    Onnea sinulle uusista ale-hankinnoista. Laatua ja lemppareita kannattaa aina ostaa jos niitä alessa vastaan tulee!

    Di: No vitsi, mä en ole koskaan ottanut Pannussa pizzaa. Aina jotain muuta. Mutta ensi kerralla otan pizzan, kiitos supersuositteluista. :)

    Salka: Kuopio-postaus ulkona, toivottavasti ehti ajoissa että voit napata siitä vinkkejä.

    VastaaPoista