tiistai 20. lokakuuta 2009

Nyt loppui lutraus!

tunnetila: helpotus

Pian loppuu läträily ja turaaminen monivaiheisen kasvojenpuhdistuksen kanssa! Anteeksi nyt vaan mutta olen niin patalaiska että pienikin ylimääräinen ponnistelu iltaisin ennen sänkyyn kaatumista tuntuu olevan minulle liikaa. Käytän kiltisti loppuun kosmetologin minulle suosittelemat Dermalogican putsarit, ja vaikka olen ollut ihoni kuntoon näiden tuotteiden kanssa ihan tyytyväinen, niin silti kasvoilleni nousi onnellinen hymy kun postityttö toi ovelleni paketin josta paljastui kaksi purkkia ikiaikaista lemppariani: Elizabeth Ardenin vaahtoavaa puhdistusainetta. Jee!

Kasvojen iho kostutetaan, pumppupullosta painetaan kämmenellinen vaahtoa ja pestään kasvot vaahdolla. Samalla lähtee myös silmämeikki. Kaikki ylimääräinen lotraus jää pois ja aikaa säästyy muutama minuutti. Taivaallista! Joskus kaksikin minuuttia voi olla iltapuhteissa ne ratkaisevat. Pesun jälkeen tosin pyyhin ihoni vielä saman sarjan kasvovedellä, mutta sitä ei lasketa. Vaivattomampaa tämä on joka tapauksessa.


Ihoni on selvästi reagoinut kaksi viikkoa kestäneeseen flunssaan, ulkoilman viilenemiseen ja huoneilman kuivumiseen, joten olen tällä hetkellä hyvin tyytyväinen että bloggaan päättömänä. Miksi ihmisellä täytyy olla pintakuiva iho mutta silti finnejä? Ja hei oikeasti, kärsin teininä aknesta, miksei se riittänyt vaan kukkiva iho seuraa minua vielä yli kolmekymppisenä? Katsotaan mitä ihoni sanoo kun siirryn Dermalogicasta ainakin osittain muihin tuotteisiin. Toivottavasti ihoni ei enää tästä pahene, muuten mä... mä... no... syön iholleni kostoksi sata levyä suklaata! Siinä on sitten hommaa kun pukkaa niitä näppylöitä vielä kaksin verroin enemmän. Hah!

14 kommenttia:

  1. Joo, on aika kohtuutonta, että teini-iässä aina annetaan ymmärtää ettei niitä finnejä enää sitten aikuisena tule. Hah, mitä propagandaa.

    Minkä hintaisia nuo EA:n puhdistustuotteet muuten ovat? Omat puhdistusjutut alkaa olla lopussa ja harkitsen merkinvaihtoa.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun on muitakin laiskoja putsaajia:) Minäkin arvostan sitä, että puhdistus hoituu mahdollisimman helposti ja erityisesti, että myös ripsari lähtee sillä kasvojenpuhdistustuotteella.

    VastaaPoista
  3. Auri: Niinpä! Luulin oikeasti pääseväni iho-ongelmista eroon "aikuisena". Ja pah!

    EA:n puhdistustuotteet on vähän vajaat $20kpl nettikaupassa josta ne hankin, normaalia edullisemmin siis. Ennen niitä sai laivalta, nykyään joudun tilaamaan niitä Jenkeistä. Tilaan ne FragranceNetin kautta. Nopea toimitus ja kohtuuhinta. Suosittelen tuotteita!

    Lovely: Joo, en malta odottaa että iltarutiinit helpottuvat! Mm. ripsivärin erikseen puhdistaminen on ärsyttävyyttä. :)

    VastaaPoista
  4. Mäkin vaihdoin takasin vanhaan jo monta vuotta toimineeseen puhdistusmetodiin. Lorealin kuivan ja herkän ihon puhdistusliinalla lähtee meikit ja finnit:) Kokeilin meinaan noita Renin ja Dermalogican tuotteita eivätkä vakuuttaneet. Lopuksi kokeilin vielä Cliniquen puhdistusvoidetta, mutta naamataulu tuli vaan pieniä näppyjä täyteen. Puhdistusliinat siis edelleen toimiii...

    Mutta, sulla vaikuttaa olevan aika samanlainen iho kuin mulla, pitäisköhän vielä kokeilla tuota EAn puhdistusainetta;)

    VastaaPoista
  5. xara: Mahtavia liinoja, vievät finnitkin mennessään! *juoksee kauppaan*

    Clinique on mullekin liian tujua eikä iho tykkää yhtään. Tämä EA on ollut mulla käytössä monta vuotta ennen Dermalogicaa ja en keksi siitä yhtään huonoa asiaa. Kannattaa testata jos jaksat tilata Jenkeistä. Ja jos et tykkää niin rahaa menee hukkaan vaan pari kymppiä.

    VastaaPoista
  6. haa! kiitos vinkistä, pitänee testata tuota, kun itsellä uusi putsari etsinnässä ja kosteusvoidekin on mulla EA:n Invisible Difference. Cliniquen testipakkaus osoittautui ihan katastrofiksi. Kaameeta myrkkyä mun naamalle oli se.

    VastaaPoista
  7. En mäkään ikinä saanut sitä persikkaihoa prkl, vaikka luvattiin.

    Mun iho vihaa talvea, siks kai minäkin.

    Ja helppo ihonhoito on niin paikallaan, se on illalla sekunneista kiinni.

    VastaaPoista
  8. Mulla on taas onneksi iho suhteellisen hyvässä kunnossa, kiitos dermiksen, vaikka epäpuhtauksia sieltä löytyykin, mutta ei onneksi finnejä juuri lainkaan :) Tosin välttelen suklaata, sillä juuri se saa mun naaman kukkimaan, mutta toki eräänlainen vastahyökkäys sadalla suklaalevyllä saattaisi antaa finneille kunnon "myrkytyksen" :D Talvea vasten kyllä joudun hommaamaan tuhdimman voiteen yöksi, sillä sen verran kuivemmalta ja kireältä se on nyt tuntunut :T

    VastaaPoista
  9. Tuhlaus: Testaa testaa! Invisible Differencen kanssa se voi olla tosi hyvä yhdistelmä. Tuon kaksi purkkia kerralla voi tilata huoletta, silloin paketti ei jää tulliin. (Paitsi tietty eka kerralla kannattaa ottaa vaan yksi jos et tykkääkään). Postikulut on kyllä lähes yhden purkin verran mutta kun putsaria ei lähempää saa (kai?) niin pakko maksaa.

    Jotkut vannoo Cliniquen nimeen, mä kartan sitä kaukaa. Liian tuhtia tavaraa myös mulle.

    Nooruska: Heh, illan sekunnit on kyllä tärkeitä, jokainen! Ja persikkaiho, voidaan haaveilla siitä yhdessä.. *ahhhh* :)

    Salka: Suklaa. Se taitaa myös minulla olla pahin finnien aiheuttaja. Mutta hei, olen maannut sängyn pohjalla melkein pari viikkoa flunssassa, silloin on SAATAVA suklaata! Heh, tuo sadan levyn shokkihoito olisi kyllä joskus testattava. :)

    VastaaPoista
  10. Minäkin arvostan nopeutta ja helppoutta kasvojen iltapuhdistuksessa! Nyt käytän apteekista ostettua 3 in 1 -tuotetta, jolla lähtee kasvo- ja silmämeikki. Ihoni on niin herkkä, että se arvostaa apteekin tuotteita. 4-6 viikon välein käyn sitten Dermalogica-hoidossa kauneushoitolassa; ihanaa hemmottelua! Ja juu, minäkin kärsin teininä aknesta ja luulin sillä päässeni näpyistä...

    VastaaPoista
  11. Ovatko nuo Ardenin tuotteet kalliita? Minulla oli 20 vuotta finnitön iho, kunnes ruokatavat muuttuivat ja nyt niitä putkahtelee esiin vähän väliä. Mieluummin alan käyttää tuotteita kuin luovun suklaasta.
    Kootut viihdeuutiset- Kookas.fi

    VastaaPoista
  12. Heidi: Minäkin kävin vielä kesällä säännöllisesti Dermalogica-keskuksessa kasvohoidossa mutta sitten suosikkihoitajani vaihtoi paikkaa ja nyt on tuolla keskuksessa käynti jäänyt. Derma-keskuksessa oli kiva käydä usein kun se on niin edullinen. "Oikeassa" kauneushoitolassani (jossa siis käyn kaikissa hoidoissa) kaikki on niin paljon hintavampaa että nyt tulee käytyä kasvohoidossa liian harvoin ja sen kyllä huomaa! :)

    Nattuli: Tuotteet ei ole kalliita jos ne tilaa Jenkeistä. Vajaat pari kymppiä puteli, postikulut tietysti päälle.

    Samoin, suklaasta en luovu minäkään! :)

    VastaaPoista
  13. 3-in-1 tuotteiden paras on Biothermin Eau Micellaire. Ei tarvita edes vettä avuksi :) Kaikki meikki lähtee sillä ja pumpulilapulla, ja tulee kerralla puhdasta. Ja siinä on samassa myös kasvovesi! Maksaa 26,- kotimaan liikkeissä. Eikä kutita eikä kirvele, eikä ärsytä millään muullakaan lailla.

    VastaaPoista
  14. Anonyymi: Oi, kiitos vinkistä! Kuulostaa tuotteelta jota täytyy testata.. :)

    VastaaPoista