perjantai 11. kesäkuuta 2010

Sävyjä huulille

tunnetila: epäilys

Ihmiseksi joka ei oikein osaa käyttää huulipunia eikä juuri huulikiiltojakaan, minulla on aika paljon kyseisiä tuotteita. Olen saanut kaikki kuvissa näkyvät huulipunat ja -kiillot testattavakseni ja nyt ajattelin alkavan kesän kunniaksi aloittaa huulien punaamisen harjoittelun.

Viime keväänä kävin samasta aiheesta ammattilaisen juttusilla ja silloin minulle valittiin kesäpunaksi L'orealin hoitava kiiltopuna, sävy 104 Pretty Peach. Uskokaa tai älkää, mutta olen nyt käyttänyt tuon punan kokonaan loppuun. Hitaasti mutta varmasti. Ensimmäinen huulipuna ikinä jota olen käyttänyt yli kolme kertaa! Joinakin päivinä tunnen jopa oloni liian "valjuksi" jos en sipaise hentoa sävyä huulilleni. Olen äärimmäisen iloinen tuosta punakokeilusta. Nyt kun tuo "elämäni ensimmäinen puna" on käytetty on hyvä aloittaa muiden
värisävyjen testaukset.

Image and video hosting by TinyPic

punat vasemmalta oikealle: Maybelline 547 Pleasure Me Red,
Maybelline 420 Coral Pop, Gemey 475 Coral Diamonds,
Mineralogie Opal Shimmer, Joe Blasco Naturelle (Velvet)


Image and video hosting by TinyPic

huulikiillot vasemmalta oikealle: ColorTrend Pink Flirt,
Maybelline Color Sensational 415 Coral Blush, Maybelline Color Sensational 610 Naked Star,
Inglot Sleeks sävy 38, Make Up For Ever Clossy Full Couleur kaksi sävyä,
edessä Avonin 3 in 1 lipliner/lipstick/lipgloss sävy Mauve

Mistähän sitä oikein aloittaisi??? Tuolla Maybellinen Coral Popilla huuleni meikattiin Maybellinen tilaisuudessa keväällä ja vaikken tuntenut oloani kovin kotoisaksi räikeissä huulissa niin sain silti kaupungilla osakseni silmäniskun tuntemattomalta komistukselta. Tuon punan voinen siis ottaa hieman päivetystä saaneen ihoni kaveriksi kesän juhlissa. Mutta mikähän sävyistä sopisi arkeen??

Onko teille mikään yllä esitellyistä merkeistä tai sävyistä tuttu vai onko teillä joku muu merkki johon luotatte huulipunissa? Ja hei, laitatteko aina huulet meikatessanne rajaukset huuliin, entä kiinnitättekö meikin puuterilla, siis ensin huulille puuteri, sitten vasta puna? Ja vielä, levitättekö punan siveltimellä? Jopas on monta opeteltavaa asiaa, kun nyt ensin löytäisi noista itselle sen sopivimman sävyn.

8 kommenttia:

  1. Tuota Coral Popia tekisi kyllä mieli kokeilla:) Itse rajailen aina ylähuulen, mutta jostain syystä alahuulen jätän rajaamatta, ellei kyseessä ole todella tumma sävy. Enkä tosiaan mitään punia sen kummemmin kiinnittele puuterilla yms. ellei jälleen kyseessä ole tummempi sävy. Sivellintä käytän vain jos haluan tehdä supertarkan iltahuulimeikin vahvoilla sävyillä. Päivällä on kätsympää vetää suoraan puikosta.

    YSL:n huulipunat on vain niin luksusta! Tuoksu ja koostumus ovat aivan ihania, vaikka monien mielestä sitten taas pysyvyys ei ole kovin hyvä. Minulla ne pysyy ihan muiden huulipunien tapaan. L'orealilla on ihan perushyviä punia, samoin kuin Rimmelillä ja MACillä. Maybellinen punia en ole tainnut edes kokeilla, vaikka huulikiiltoja kyseiseltä merkiltä omistankin:)

    VastaaPoista
  2. Itse en osaa paremmin neuvoa, koska en osaa huulipunia itse käyttää yhtään ja pakko myöntää että se johtuu varmaan myös siitä etten meikkaa edes kovin rajusti. (ripsaria, puuteria yms. ei sen enempää oikein) Minua vieroksuttaa jo vähänkin huuliin punaa antava huulikiilto ja kärsin pahoista tavoiste mm huulien imemisestä jos niissä on jotain vähääkään ylimääräistä... huulirasvatkaan tunnu pysyvän.

    Mutta tässä nyt itsekkin kesällä aijon yrittää. Aloitan huulikiillolla, ehkä päädyn myöhemmin ostamaan jonkun hellän punankin. :) Tahdoin vain moikata, ihana blogi ♥

    VastaaPoista
  3. Lovely: Mulla ei ole koskaan ollut YSL:n huulipunia enkä ehkä uskalla lähteä niitä testaamaankaan. Käy pian niin että jään koukkuun ja jää kaikki nämä muut käyttämättä. :)

    sanna: Kiitos Sanna, kiva kuulla että tykkäät höpinöistäni. :) Minun perusmeikkini on ripsiväri, meikkivoide ja sipaisu aurinkopuuteria, eli vähän kuten sinullakin. Siksi huulipunan käyttö onkin aiheuttanut hankaluuksia. Tuntuu, että huulipunan kanssa täytyy muutenkin meikata enemmän, esim. rajata silmät jne.

    VastaaPoista
  4. En osaa auttaa, kunhan tulin toteamaan vain, että itse en huulimeikkiä käytä lainkaan. Huulirasvoja ostelen usein mutta nekin jäävät käyttämättä. Nudea sen olla pitää, silmät saavat sitten erottua ihan kunnolla. :D

    VastaaPoista
  5. Noista merkeistä ei mikään ikävä kyllä ole tuttu. Nuorempana tuli käytettyä huulipunaa ja joskus silloin myös rajausta, nykyään käytän pelkästään huulikiiltoja tai huulipunan ja -kiillon välimuotoja. Pitkäaikaisia lemppareita on Diorin Addict High Shinen sävy 222 ja Cliniquen superbalm moisturizing gloss. Huulissa on vähän väriä, mutta ei kuitenkaan ole liian laitetun oloinen.

    Tsemppiä kokeiluun ja kannattaa aloittaa nudeilla ja vaaleilla sävyillä ensin.

    VastaaPoista
  6. vvk: Mulle tulee kans jotenkin liian meikattu olo jos on silmät ja huulet meikattu yhtä aikaa. Ja kun ripsari on musta jo tarpeeksi silmämeikkiä niin huulet jää automaattisesti vähemmälle. Mutta mä aion harjoitella silti. :)

    Kay: Muistelinkin sinun käyttävän tuota Dioria. Kokeilin tänään Joe Blascon Naturellea ja se oli aika kiva. Sävy sopi hyvin väreihini. Jee, otin sen heti käsilaukkuuni, jospa laittaisin sitä huomennakin... :)

    VastaaPoista
  7. No niin, siitä se lähtee, pienin askelin :)

    VastaaPoista
  8. Kay: Joo, baby steps.. :)

    VastaaPoista