maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi perheenjäsen

tunnetila: awwwwww!!!

Image and video hosting by TinyPic

Menneen joulun parhaan joululahjan sain siskoltani. Paketista paljastui uusi perheenjäsen. Hauva, jolla ei ole vielä nimeä. Paketin avaamisesta asti sydämeni on kuulunut tuolle pehmoiselle pötkylälle ja koko perheeni ikävöi hauvaa joulun jälkeen kun se matkusti kanssani kotiin. Niin valloittava tyyppi!

Ja kuvasta yllä näette mikä sen lempipaikka kotona on. Niinpä niin, tietenkin sänky. Yritän vihaisena tolkuttaa söpöläiselle ettei koirat saa tulla petivaatteiden sekaan mutta voiko tuolle olla vihainen? Ei. Katsokaa vaikka tätä ilmettä.


Image and video hosting by TinyPic

10 kommenttia:

 1. Ai jestas miten soma. Meidän ihan oikea mäykkä olisi ihmeissään moisesta. Varmaan yrittäisi vähän möykyttää kilpailijaansa. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, miten söpö ♥ :)

  VastaaPoista
 3. Voi, tuohan on melkein kuin meidän Iita, tosin huomattavasti siistimmin trimmattuna. :) Suloinen tapaus!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/1/12 00:06

  Apua, täähän on huippu! Osaatko yhtään vinkata mistä näitä sais, olisi oiva lahjaidea ystävälleni :)

  Marine

  VastaaPoista
 5. en liten söt hund! jag vill oxå ha en!

  VastaaPoista
 6. Ostin maailman ihanimman mäyräkoiran siskolleni Kuopion kauppahallista. Koirassa on lappu missä on valmistajana sellainen kuin Vivantti, nettiosoite www.vivantti.fi. Koira on todella liikuttava ja lumoava!! Sitä tekee mieli rapsuttaa koko ajan:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille hauvan ihailijoille! Hauva (jolla ei ole edelleenkään nimeä) kiittää ja heiluttaa häntää vimmatusti. :)

  VastaaPoista