keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Marshallsin ensimmäinen haaste: syyskengät

tunnetila: jännitys

Image and video hosting by TinyPic

Maanantaina alkoi Marshallsin stailauskisa ja ensimmäiset asut julkistettiin. En taida uskaltaa katsoa muiden stailauksia... Ei vaan, teen kisan omalla tyylilläni ja jos hillitty tyylini ei pure amerikkalaiseen yleisöön niin sille ei sitten voi mitään. Tärkeintä oli tulla valituksi kisaan, tarttua reippaasti toimeen ja tehdä parhaansa. Se riittää minulle.

Kävin siis hankkimassa Marshallsilta ensimmäistä haastetta varten syyskengät. Tuo oli ensimmäinen kertani Marshallsilla ikinä enkä tiennyt yhtään mitä odottaa. Hämmästykseni oli aikamoinen kun heti kenkäosastolle saapuessani minua vastassa oli Louboutinin mustia huikeita nilkkureita ja Guccin nahkasaappaita. Molemmat kengät olivat upeita ja puoleen hintaan, mutta silti kisaa varten saamani $500 lahjakortti ei olisi riittänyt yhteenkään kenkäpäriin. Siirryin sitten katselemaan kivoja kenkiä omassa hintaluokassani.

Image and video hosting by TinyPic

Tarkoituksenani oli ostaa nilkkurit ja tarjolla olikin toinen toistaan upeampia huikeakorkoisia nilkkureita joita ihastelin hetken aikaa. Tällä kertaa halusin kuitenkin kengät joita voisin oikeasti käyttää ja joilla jaksaisin kävellä. Otin reissuun mukaan ainoastaan yhdet mokkaiset syysnilkkurit, joten tarvetta hyville syksykengille oli todella. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin italialaisen Franco Sarton valtavan pehmeää nahkaa oleviin konjakinvärisiin bootsimaisiin kenkiin jotka olivat ehkäpä maailman mukavimmat jalkaan. Kenkien ovh. oli $180, nyt sain ne hintaan $99,99.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Päädyin yhdistämään kengät mustaan lyhyeen Ivana Helsingin neulosmekkoon. Kuin onnen kantamoisena olin ottanut matkalle mukaan tismalleen kenkien kanssa samanvärisen punotun nahkavyön ja vähän prameamman irtokauluksen. Voin kertoa että stailaus omia vaatteita käyttäen on aika vaikeaa kun käytössä on ainoastaan puoli matkalaukullista vaatteita ja vain yksi koru. Voin vain harmitellen miettiä amerikkalaisia kanssakisaajiani joilla on koko vaatekaappi käytössään. Onnistuin silti mielestäni ihan kivasti, tai ainakin asu on ihan oman näköiseni.

Mitäs tykkäätte asusta, entä kenkävalinnastani?


Ps1. Täällä "virallinen" Marshalls kisapostaukseni Skimbacossa.

Ps2. Tyylitilassa taas yksi suosikkimallistoistani New Yorkin muotiviikoilla.

Ps3. Olotilassa pohdiskelen mitä olen kolmen NY viikon aikana oppinut. 

4 kommenttia:

 1. Tykkäään! Oon itse huomannut keksiväni kivoja asu-kokonaisuuksia juurikin reissussa, kun on vaan vähän valinnan varaa. Niukkuus pakottaa kokeilemaan. Hyvin onnistuit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulrika! Ihanaa että tykkäät, viihdyin nimittäin itse asussa tosi hyvin. Kamppiksen tarkoituksena on (kai) esitellä räväkkää syysmuotia ja minä valitsin konjakinväriset bootsit. :D

   Poista
 2. Tosi onnistunut asu! Näytät hillityn tyylikkäältä:) Tosi ihastuttava muuten tuo toispuoleinen nuttura! Tekee elegantin vaikutelman.

  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ELlu! Tykkään itsekin tuosta nutturasta. On klassinen mutta samalla vähän erilainen.

   Poista