perjantai 12. joulukuuta 2008

Ihan puhki

tunnetila: voipunut, uupunut ja poikki

Ääää.. Eilen iski flunssa. Tietysti juuri nyt kun on enää hieman yli viikko aikaa saada kaikki tämän vuoden työjutut viimeisteltyä ja ensi vuoden hommia täytyisi saada hyvälle alulle. Pidän tänä vuonna joululomaa ruhtinaalliset yli kolme viikkoa ja palaan töihin vasta tammikuun 15.pvä. Hirveä kiire siis olisi mutta täällä sitä istutaan, kotona koneen ääressä ja hyvä että jaksan tässäkään olla. Olen nukkunut ihan koko päivän ja ainoastaan jäätelön houkuttelemana jaksoin nousta edes hetkeksi sängystä. Inhottavaa!! Jäätelö tosin oli hyvää. Alla kotiasuni: collegepaita Ellokselta, tossut Lindex.


Eilen oli työporukan kanssa yhden projektin päättäjäiset. Olin suunnitellut laittavani päälle vähän juhlavamman asun kun kerrankin oli siihen mahdollisuus. Kuinkas sitten kävikään? No työpäivä venyi niin pitkäksi etten ehtinyt kotiin vaihtamaan vaatteita. Ja oikeasti, minulla on äärimmäisen harvoin töissä päällä t-paita ja farkut, ja eilen olin tietysti aamulla kiireessä valinnut päälleni tylsimmän asun ikinä. Siellä sitä sitten istuin ravintolassa mekkoon pukeutuneen, kauniisti meikatun työkaverin vieressä teeppari päällä ja meikkinä aamulla sipaistua ripsiväriä ja meikkivoidetta. Kaverina vielä juuri puhjennut flunssa, eli jatkuvasti niistäen nenä punaisena. Uh. Onneksi oli muuten kiva ilta. Vääränlainen asu tilanteessa kuin tilanteessa ahdistaa kyllä julmetusti.

Tässä asussa olin siis eilen töissä ja illalla juhlimassa: T-paita Gina Tricot, musta pusero Ivo Nikkolo, farkut Lindex, saappaat second hand. Voi tylsyyden tylsyys. Kannattaisi ehkä kantaa aina laukussa mukana muutamaa korua. Niillä saisi hätätilassa tehtyä tavallisestakin asusta hieman juhlavamman.

Ihmiset pelkäävät usein olevansa ylipukeutuneita tilaisuuksiin. Eilisen perusteella, minua oikeasti hävetti ulkomuotoni, on parempi kunnioittaa tilaisuutta ja tilaisuuden järjestäjiä olemalla hieman ylipukeutunut (esim. liialliset korut voi ottaa pois jos asu sillä vähän tasoittuisi) kuin pukeutua liian rennosti ja tilaisuuteen sopimattomasti. Eilen valitsin pikaisen kotona käymisen sijaan paikalla ajoissa olemisen. Valinta oli kanssaihmisiä ajatellen parempi, odottaminen on aina tylsää. Ja illan vaateahdistuksesta kärsin vain minä. Mutta silti noinkin pieni asia vaikutti omaan viihtymiseeni.

Ensi viikolla on tiedossa seuraavat illanistujaiset. Vahingosta viisastuneena otan illallisvaatteet töihin mukaan ettei taas käy huonosti. Noita töitä kun tuntuu riittävän. Varsinkin nyt kun yksi päivä menee nukkumiseen. Siitäpä tulikin taas mieleeni ihanan pehmeä sänky..

6 kommenttia:

  1. Hei onko tuo harmaat "tossut" ihan oikeet kengät? Ku voi vitsi tommoset haluisin :)

    VastaaPoista
  2. Roosa: Ei ole oikeat kengät. Nämä on ihan villasukkamaiset tossut joissa on liukuestepohjat. Eli ei sovi ulkokäyttöön.

    VastaaPoista
  3. Ajattelin vain ilmoittaa, että arvonnan paketti on iloisesti saapunut perille :D
    Kiitos:D

    VastaaPoista
  4. Flunssaa on liikkeellä, toivottavasti se ei osu omalle kohdalle :(

    Mietin kesällä, että ostanko tuon GT:n tpaidan myös harmaana. Päätin sitten ottaa vain mustana, nyt harmittaa :(

    VastaaPoista
  5. missä olit muuten töissä, tai siis millä alalla? :)

    VastaaPoista
  6. Emmi: Jei, kiva että paketti tuli nopeasti ja ehjänä perille. Onnea vielä kerran!

    Mikkan: Toivottavasti et saa flunssaa. Tämä on kuulema sitkeää sorttia jos se osuu kunnolla kohdalle. Toivottavasti auttaa että pääsin lepäämään heti alkuvaiheessa.

    Saija: Työpaikkaani en taida uskaltaa paljastaa, onneksi et sitä kysynytkään. :) Mutta sen verran voin kertoa että työskentelen media-alalla.

    VastaaPoista