maanantai 1. kesäkuuta 2009

Rusahdus

tunnetila: helpotus

Jos kankaiset balleriinat ovat jo juurtuneet jalkaani, niin lähes yhtä paljon olen käyttänyt Italiasta ostamiani pussihousuja. Mikään, oikeasti mikään, ei voi olla mukavampaa jalassa kuin nämä pöksyt. Estetiikka voi olla monen mielestä näistä lökäreistä kaukana, mutta mukavuus on ykkönen ja näillä helteillä se merkitsee eniten! Alla olevassa asussa toppi ja housut reissusta, laukku Ordning & Reda, ohut villatakki CCDK, sandaalit Anttilasta.


Tallustelin lökäpöksyineni päivän Tallinnassa ja kotimatkalla laivalla kävi vähän hassusti.. Kyykistyin tax freessä ottamaan jotain alahyllyltä kun kuului pahaenteinen rusahdus. Itse asiassa kaksi rusahdusta. En tiennyt uskallanko nousta vai onko housuni revenneet pahastikin. Hetken kyykisteltyäni rohkaisin mieleni, nousin ylös ja tarkistin tuhot. Onneksi mikään ratkaisevista saumoista ei ollut auki. Ehdin kuitenkin jo miettiä kuinka enää tulisin toimeen ilman lökäreitäni. Totuus oli, en mitenkään. Matkan jälkeisenä aamuna ompelin käsin kiinni kaksi ratkennutta saumaa ja housut pääsivät taas jalkaan. En oikeasti tiedä miten olen ennen tullut toimeen ilman näitä rentoilupöksyjä.

Asuni auringossa: tuubitoppi Josefssons, housut samat kuin yllä, ja näemmä kunnon helteellä nahkaiset remmisandaalit ovat syrjäyttäneet jumitusballeriinat.



Kyllä, pukeudun helteelläkin mustiin vaatteisiin. Paitsi kohta. Olen nimittäin ostanut kesän hittivärisen, korallin (!!!), teepparin, mutta en voi käyttää sitä ennen kun olen ruskettunut. Kaikki väri-värit näytävät kalpealla ihollani aika shokeeraavilta, siksi pitäydyn mustassa, harmaassa ja valkoisessa ennen kun saan hieman väriä pintaan.


Hittivärinen pusero-ostokseni on H&M:n Fashion Against Aids -mallistoa ja Yoko Onon suunnittelema. Puseron malli on kiva, värikin on herkullinen, mutta paidan printti on hieman ahdistava. Vierastan muutenkin printtiteeppareita, mutta printtipaita julistavalla tekstillä saattaa olla minulle liikaa. Katsotaan kuinka käy, saavutanko nopeasti tarvittavan rusketuksen vai ehdinkö ennen sitä muuttaa mieleni ja julistus lähtee takaisin kauppaan samaa tietä mitä tulikin.

10 kommenttia:

  1. Täh, miten tommoset lököhousut ees pääsee ratkeamaan? Onneksi oli kuitenkin korjattavissa! Mulla rusahti iskän vanhoista väkisin päälle ängetyistä sammareista lukiossa persus. Oli onneks joku pitkähihanen mukana ja solmin sen vyötärölle...

    VastaaPoista
  2. Tosi kivalta näyttää tuo asusi:) Jonkinlaisia pussi/haaremihousuja olen minäkin metsästänyt. Alkukeväästä yhdet kivat Henkkikseltä löysinkin, mutta kun aloin pihtailemaan, niin nehän menivät heti. Ehkäpä ne täydelliset vielä eteen kävelee:)

    VastaaPoista
  3. Rva Herttainen: Housut ratkesi polvesta ja vähän takasaumasta. Onneksi oli korjattavissa, muuten olisi tullut suuri suru. :(

    Lovely: Kiitos! Kyllä sä löydät vielä itsellesi hyvät lököilypöksyt. Piti minunkin hakea nämä monen tuhannen kilometrin päästä. :)

    VastaaPoista
  4. Kauniita asuja, ja helteillä tuollaiset lököhousut ovat justa parhautta!

    Mulla kerran repesivät itse tehdyt ( ja ihan ensimmäiset sellaiset vielä!) housut haarasaumasta, kun kumarruin. Kuului ihan tajuton krätsähdys, arvaa sapettiko kun siinä oli kiireinen matkalle lähtö käynnissä, eikä niitä enää ehtinyt korjaamaan..?:T Mutta onneksi pystyit korjaamaan housut, mikään ei ole niin inhottavaa kuin lempivaatteen totaalinen käsiin lahoaminen :(

    VastaaPoista
  5. Ihania asuja, olet niin tyylikkään näköinen noissa haaremipökissä. Mä en vois kuvitellakaan itselleni! Sulla on kyllä muutenkin taito yhdistellä vaatteita kauniisti.

    Ehdottomasti nyt kyllä vedät sen korallin päällesi, tahtoo nähdä!!! ;)

    VastaaPoista
  6. tuubitoppi-lököpökä-yhdistelmä on mun mielestä älyttömän hieno. tuohan on tuommoinen modernintyylikäs haareminainen eikä mikään pussihousustelija!

    VastaaPoista
  7. Salka: Kiitos! Olen kyllä tyytyväinen ettei housut menneet lopullisesti rikki.

    Joy: Kiitos Joy, olipa kivasti sanottu. :) Korallia t-paitaa päälle odotellessa... ;)

    Tiiti: Jei, modernintyylikäs haareminainen on hieno luonnehdinta. Itse ajattelen aina näyttäväni vaippahousulle. :)

    VastaaPoista
  8. Ne Ginan topit on puuvillaa ja hintsusti elastaania. Harmi vaan että vähän epäilen ettei ne oo ekopuuvillaa, mutta Hennesin villakangastakin ohella ainoat ketjukaupan tuottamat oikeesti kestävät vaatteet:)

    VastaaPoista
  9. Tykkään tuosta tuubitoppi+haaremihousuyhdistelmästä. taidan vähän inspiroitua jatkossa ;)

    VastaaPoista
  10. Suhkur: Heh, ketjukauppojen ainoat kestävät vaatteet. :) Täytyypä kokeilla noita toppeja. Jos ostais vaikka mustan ja valkoisen.. ;)

    Mikkan: Hyvä, inspiroitua saa! Yhdistelmä on myös hyvin mukava päällä. Paitsi nyt Suomessa alkoi taas "pakkaset" eli täällä ei tuota yhdistelmää hetkeen nähdä. :)

    VastaaPoista