sunnuntai 2. elokuuta 2009

Lörppähousut

tunnetila: huvittuneisuus

Kotona taas! Paluu kotiin kahden viikon reisaamisen jälkeen on ihanaa. Oma sänky tuntuu maailman parhaalta ja Dermalogican ihotuotteet pelastavat reissussa rähjääntyneen nassun. Muuta en lomareissulla kotoa kaivannutkaan, kunnon putsarit sekä voiteet joihin on jäänyt koukkuun on ehkä otettava ensi kerralla matkalle mukaan, sänky ei taida suurimpaankaan laukkuuni mahtua...

Paitsi että kaipasinpa sittenkin edellä mainitujen tuotteiden ohella jotain muutakin. Varsisandaaleitani! Palattuani kotiin huomasin heti kenkähyllyssä minua odottavat sandaalini ja ihastuin niihin uudelleen parin viikon eron jälkeen. Sandaalit oli saatava heti jalkaan! Seuraavassa asussa kävin päivällä torilla vihannes- ja juuresostoksilla. Pellavaneule Marimekko, shortsit H&M Trend, laukku BSC ja sandaalit Zara.


Ennen torille lähtöä kävin mieheni kanssa seuraavan keskustelun:

Minä:
Hei kato mikä ysäriasu mulla on päällä! Löysä neule ja löysät shortsit, ja neule vielä kaiken lisäksi housujen sisässä. Huh huh!

Mies:
Sulla on nykyään aina noita lörppähousuja. Alkaa jo kyllästyttää.

Minä:
Äläs nyt. Lörppähousut ovat vapauttaneet minut! Kesäloman herkuttelu ja lörppähousujen kiristämättömyys ovat saaneet vallan ja mulla on nykyään niin iso p***e ettei vanhat housut mahdu enää jalkaan.

Mies:
Älä anna lörppähousuille valtaa! Voisit ehkä tehdä jotain että p***eesi mahtuisi taas farkkuihin...

Minä:
Mutku nää on niin mukavat....


Miksi kesäisin käy aina näin? Juuri kesällä, kun kropan täytyisi olla bikinikunnossa, annan lomalle ja herkuille vallan ja mässäilen vailla huolta. Pukeudun reidet piilottaviin hameisiin ja mekkoihin sekä tänä kesänä lörppähousuihin joiden löysä vyötärö antaa myöden eikä varoita mässäilyn vaaroista. Syksyn ja housukelien tullessa totuus iskee vasten kasvoja kun keväällä käytössä olleiden housujen saumat irvistelevät kummallisesti.

Ei kun hei, nyt tiedänkin.. Kesäisin korvaan ison osan treeneistä juoksulenkeillä joten sehän näitä reisiä ja pakaralihaksia kasvattaa! Syyttäkäämme siis juoksemista kaikista lisäkiloista ja herkutelkaamme hyvällä omallatunnolla vielä viimeiset kesäiset viikot ennen pitkää ja pimeää syksyä! Pysyykö teillä kesällä kilot kurissa vai onko kesälomat herkuttelua varten? Vai toimiiko teillä herkuttelu defenssinä pimeää talvea vastaan?


Ps. Miehelle ei saa suuttua yllä kerrotuista kommenteista. Jos mieheni haluaa nähdä päälläni muutakin kuin lököhousut niin hän saa sanoa mielipiteensä. Puutunhan itsekin hänen pukeutumiseensa. Tämä siis kommenttina heille jotka ajattelevat että onpa ilkeä mies kun huomauttelee toisen vaatteista. :)

9 kommenttia:

  1. Ihana asu! Naurattaa ihan kun meillä käydään hyvin samantapaisia keskusteluja omasta takapuolestani, vaikka mies kyllä ymmärtääkin lörppähousujen päälle. ;) Minä yleensä laihdun kesällä kuumuuden ja pyöräilyn vuoksi, mutta tänä kesänä olen ollut todella laiska liikkumaan (syytän laiskaa miestä ja säitä). Mulla toi on jotenkin hetkittäistä; tänään taas jumppasin, kun sain "läskipersekohtauksen" pillifarkuissani ja alkoi ahdistaa. Jumppasessiota taas seurasi aromoton jysäri, josta menin sitten valittamaan ääneen miehelle (ruikutun aika kauan). Mies sitten sanoi, että valitan liikaa ja kysyi miksi edes jumppasin jos kerran saan päänsärkyä. Vastasin, että "ihan sinun vuoksesi tässä yritän laihduttaa" ja riita oli valmis. Kuulostaa varmaan tosi lapselliselta, mutta yleensä meidän väittelyiden aiheet ovat aika typeriä. :D Eikä mun mieskään ole törkeä, vaan yrittää yleensä kannustaa mua liikkumaan ihan hyvässä hengessä. Lähinnä suutahti, kun kaadoin mun jumppapäänsäryn hänen niskoilleen.

    Anyways, silloin kun sujautan lörppähousut jalkaan ja olo on paljon sutjakampi ja itsevarmempi. Totuudenhan ne toki meikäläisellä peittävät, mutta kesällä kuitenkin rentouden pitäisi olla sallittua. :) Omalla kohdallani olen kuitenkin vakaasti sitä mieltä, että mun ihan oikeasti tarttis tehdä perseelleni jotain, että farkut alkaisivat tuntua taas mukavilta. :D Se on ällö tunne, kun oma kroppa ällöttää. Tulipas avauduttua taas, heh.

    Tuosta sinun kuvasta ei kyllä huomaa mitään tarvetta laihduttamiseen. :)

    VastaaPoista
  2. Heh, neule housujen sisässä... selkäpiitä karmivia flashbäkkejä ysikytluvulta :oD Mutta oma asusi on kiva.

    VastaaPoista
  3. Ymm, odotan kauhulla syksyä kun ei tarkene enää hameissa ja haaremihousuissa ja löysissä sortseissa ja täytyy ahdata peppu ja reidet niihin tiukkoihin pilleihin . oi ja voi.

    VastaaPoista
  4. Haha, siis mun kohdalla tää juttu menee näin: syksyllä ja talvella syön kurjaan suruuni. Syksyllä vielä about mahdun farkkuihin, mutta ihanat tunika/leggings-yhdistelmät saavat ennemmin tai myöhemmin vallan, hylkään kaikki ajatukset terveellisestä syömisestä ja liikkumisesta ja kypsytän itsestäni mehevää kinkkua joulupöytään. Samalla meiningillä mennään maalis-huhtikuulle. Silloin päivä alkaa jo voittaa ja se joka päiväinen suklaalevy ei tunnu enää ihan NIIN välttämättömältä. Toukokuussa tajuan, että ei perhana, tässähän pitäisi pian esiintyä vähemmissä vaatteissa. Hullu treeni, kaikki hyvin toukokuun ja osan kesäkuusta ja sitten koittaa LOMA. Pakko syödä ja juoda joka päivä kamalasti kaikkea, kun nyt kerran on kesä ja ilo ja ah, mahtavaa, enkä todellakaan jaksa treenata, koska heihaloo näitä nättejä päiviä on niin vähän. Elokuu seuraa samaa rataa, koska täytyyhän nyt vikoista kesäpäivistä nauttia. Ja syksyllä kierto alkaa alusta.

    VastaaPoista
  5. Ihanan rentoa!

    Meillä saattais olla kotona samantyyppiset keskustelut jos tykkäisin lörppähousuista (mies ei alkuunkaan ymmärrä esim. just haaremihousuja:D).

    Mulla itseasiassa käy herkuttelun kanssa päin vastoin, kesällä tulee tietty syötyä makkaraa ja herkkujakin, mutta pääosin tekee mieli syödä semmosta kevyempää; mehujäitä, salaatteja, hedelmiä, marjoja..

    Herkuttelu repeää käsiin yleensä siinä joulun odotuksen tietämillä, ne joulutortut lokakuussa you know ja siitä sitten jouluruokien ja suklaan kautta ylenmääräiseen mässyttelykevääseen joka helpottaa vasta kun aurinko alkaa paistamaan..

    VastaaPoista
  6. Annemari3/8/09 13:03

    Ei ehka niinkaan vuodenaikasyopottely, vaan lomasyopottely on se ilmio, joka tuppaa minulla aina lahtemaan kasista. Eritoten ulkomailla asuessa suomalaiset (ihan tavalliset) ruoat on mita ihanimpia. Ja herranen aika miten hyvalta perunalastut (pusseittain) ja irtokarkit (sakeittain) taas pitkan tauon jalkeen maistuvatkaan. Ja massaysta saestetaan hokemalla 'kun kerran lomalla tassa ollaan...'. Viimeistaan tasaisen leviamisen (silla [erityisesti mokki]lomallahan on kaytetty vaan vanhoja virttyneita loysia vaatteita, jotka joustavat armeliaasti) huomaa, kun tulomatkalla pidetyt housut olisi saatava paalle myos menomatkalle. Ei mahdu, ei ei ei.

    VastaaPoista
  7. Kesällä tuppaa liikunta jäämään epäsäännölliseksi, syksyllä sitten karistellaan kiloja jumpassa... Eihän syksyllä istuta siiderillä/ jäätelöllä/ grilliruoan ääressä - siinä syy... enkä viitsi mennä vaa'alle pettymään ;) Oma mieheni on kyllä "sokea" kiloilleni, onneksi?

    VastaaPoista
  8. Anna-Maria: Kiitti! Heh, samoja ongelmia ja keskustelunaiheita havaittavissa myös toisaalla. :) Läskipersekohtaukset on niiiin tuttuja myös tässä huushollissa.

    Ja muuten, eipä sullakaan kuvien perusteella ole mitään ongelmia sillä alueella. ;)

    May: Hih, tunsin oloni lähes Nykäsen Matiksi kun tungin neuleen helmaa housuihin. :)

    Mikkan: Heh, mä olen ajatellut että jos pillit ei mene jalkaan niin siirryn sit bootcutteihin. Ne kun taitaa taas olla palaamassa muotiin.

    Tuuli: Ihanaa, toinen kohtalotoveri joka on hyvässä kunnossa noin kaksi kuukautta vuodesta. :) Mutta olen sitä mieltä että herkuttelu on yksi elämän harvoista iloista joten siitä pidättäytyminen on elämän hukkaan heittämistä!

    Aini: Oi, joulutorttuja!!! Joulutortut on parhautta! Onneksi niitä ei ole tarjolla ympäri vuoden.. Sinun mässäilysyklisi on kyllä hyvä: kun täytyy olla vähissä vaatteissa niin kroppa on parhaimmillaan ja kun on kylmä niin suklaasta saatu energia lämmittää. :)

    Annemari: Hihii, lomasyöpöttely kuulostaa niiiiiin tutulle! Ja miksei muuten ulkomailla ole irtokarkkeja?! Olin opiskeluaikana vaihdossa ja koko ajan kaipasin irtokarkkeja. Niitä meni oikeasti säkeittäin kun palasin Suomeen. Haribon Matador Mix toimii minulla irtokarkkeina ulkomailla. Onneksi niitä sentään on useissa maissa tarjolla.

    Heidi: Totta. Suomen kesä on niin lyhyt (ja vähäluminen) että jokaisesta grillaushetkestä ja terassilla juodusta siideristä ei saa eikä tarvitse kieltäytyä!

    VastaaPoista
  9. Noi popot on kyllä aika ihanat :)

    VastaaPoista