maanantai 5. lokakuuta 2009

Yökerhossa

tunnetila: väsymys

Kävin viikonloppuna piiiitkästä aikaa yökerhossa. Miten sitä aina ottaakin niin hirvittävän stressin tuosta yökerhopukeutumisesta? Aina ennen illan rientoja käyn kotona koko vaatekaappini läpi ja totean, etten omista lainkaan yökerhokelpoisia vaatteita. Tässä vaiheessa päätän, etten lähde ollenkaan ihmisten ilmoille vaan jään kotiin miettimään miksei vaatekaappini ole toimiva joka tilanteessa. Tämän jälkeen hermostun itseeni ja päätän, että ihan sama, illasta voi tulla kiva laitan päälleni mitä tahansa. Lopulta puen nopeasti päälleni "jotain", pitäisi nimittäin olla jo menossa. Ravintolaan perille päästyäni ja hetken ympärille katseltuani muistan, että huoli asusta oli ihan turha. Ihmiset ovat yökerhoissa mitä erilaisimmissa vaatteissa, paljettiministä ja gladiaattorikorkkareista farkkuihin ja tennareihin.




sifonkibolero Rut m.fl., satiinikorsetti In Wear,
haaremihousut Object, sandaalit Dumond

Satiinikorsetti on varmaan yli kymmenen vuotta vanha ja kenkäkaapista löytyneistä Dumondin eläinkuosisista remmisandaaleista ajattelin ajan jo ajaneen ohi. Mutta ei, ne sopivat mielestäni hienosti haaremihousujen kanssa ja olivat hyvin tätä päivää. Korsetin ajankohtaisuudesta en ole ihan varma, mutta tärkeintä oli että kaivoin pälleni asun jossa viihdyin ja että läksin ulos reippaasti vaikka "mulla ei oo mitään asua" huudoilta ei tälläkään kertaa vältytty.

Kysymys: jos lähtisit yökerhoon ensi viikonloppuna, mitä laittaisit päälle?

11 kommenttia:

  1. Hyvin todennäköisesti lähden yökerhoon ensi perjantaina. :) Päälle valikoituvat luultavimmin mustat sukkahousut, joku lyhyempi hame (ehkä sellainen musta, jossa on tähtiä) ja jokin musta yläosa. Jalkaan nahkasaappaat ja nassuun glitteriä. Ei suuremmin paljasta ihoa, mutta vähän rohkeammat vermeet kuin työpaikalle. Ja yökerho tarkoittaa minun tapauksessani aina 45 Specialia, jossa pukukoodi on joka ilta huomattavan väljä.

    VastaaPoista
  2. hihii, ollaanpa oltu samoilla asioilla viikonloppuna :D mulle vaateangstaaminen on vissiin osa sitä viihdettä, ja vaikka olisinkin päättänyt etukäteen mitä pistän päälle, se yleensä vaihtuu viime hetkellä ennen lähtöä :D

    VastaaPoista
  3. Tosi makea yökerho-asu. Jos mulla ois kaapissa jotain tommosta niin valitsisin itsekin jotain samantyyppistä, mutta kun mulla ei oo mitään tollasta. Joutuisin sitte vissiin tyytymään esim seuraavaan kombinaatioon: helmikirjailtu musta hihaton mesh-toppi, mustat suorat housut, kullanvärinen neulebolero. Mulla on vähä sama kuin tiitillä, vaikka oisin etukäteen päättäny mitä puen päälle ni vaihtaisin viimetingassa kuitenkin kaiken johonki ihan muuhun.

    VastaaPoista
  4. apua, ei sitä asua nyt vielä mietitä vaikka viikonloppuna onkin kemut tiedossa :D en kyllä varmaankaan raahaudu baariin asti, mut pitää sitä silti jotain päälleen laittaa...

    VastaaPoista
  5. Mä vaan en lähtis. En oo koskaan käynyt. Ja jos menisin niin mulla ei ois mitään semmosta ns. bilevaatetta, lähtisin varmaan Nanson trikooretkuissa. Joskus jos oon käynyt kavereiden kanssa jossain baarissa tms. tanssimassa niin on kyllä ollu niin alipukeutunut olo... Mutta kun yleensä sheikkaan ja vatkaan niin hulluna niin vaatteiden on parasta olla mukavia eikä mitään semmosta että tissit pullahtaa ulos jos vähänkin hyppää ja hame ratkeaa ensimmäisestä lattialle levitetystä spagaatista ;D

    VastaaPoista
  6. M en voi mietiä asua etukäteen, sillä aivan 100% varmasti vaihdan sen ainakin kolme kerta ennen lähtöä. Kuten tiitillä, mullakin se kuuluu siihen lähtöön, että agstaan niiden asujen kanssa. Johtuu varmaan osittain siitä, että käyn ulkoilemassa yössä aivan liian harvoin?

    VastaaPoista
  7. Kylläpäs näytätkin hyvältä!!
    Mun iltarientovetimet riippuvat täysin fiiliksistä, ja luonnollisestikin siitä mitä sitä ennen tehdään, ruokaravintoka, pippalot jne. Laidasta laitaan taitaapi siis pukeutuminenkin olla ollut!

    VastaaPoista
  8. Fiiliksen mukaan niinkuin Joy sanoi. Jos ensi lauantaina tuntuu rentopäivältä niin lähden tiedossa oleviin juhliini (ja yökerhoonkin ehkä) farkuissa, hienostelupäivän sattuessa kohdalle puen jonkun mekon ja korkokengät.

    Ja jos on huonopäivä, niin sitten kaapista ei varmasti löydy yhtään mitään! ;)

    VastaaPoista
  9. .Nekku.: 45 Special (siis puhutaanko nyt Oulusta?) on kyllä niin rento mesta etten edes ajattele sitä oikeastaan yökerhoksi. Sinne ei olisi vaikea pukeutua, oma asusi kuulostaa juuri sopivalle ko. paikkaan. Kivaa iltaa!

    tiiti: Oltiinpa me rajuja menijöitä viime viikonloppuna! Mulla vaateangsti ei ole osa viihdettä vaan osa ahdistavaa yökerhoperinnettä. :)

    Rhia: Kiitos Rhia! Oma asusi kuulostaa myös tosi hyvältä! Kullanvärinen bolero olis just sopiva yökerhovaate.

    ihan_hupsu: Kannattaisi jo miettiä, paniikki ja myöhästyminen on ihan hirveetä! :) Kivoja kemuja sinulle viikonloppuna!

    Rva Herttainen: Mitä, et ole koskaan käynyt yökerhossa?!?! Toisaalta, jos tanssisi huipentuu joka kerta useampaan spagaatiin niin ehkä parempi että tanssahtelet tiloissa joissa oikeasti mahtuu tanssimaankin eikä vain hytkymään paikallaan. ;)

    Shandi: Samoin, mäkin käyn yökerhossa ehkä pari kertaa vuodessa. Nuorempana kun kävin enemmän niin silloin ihan ostelin baarivaatteita. Nyt en enää osta koska kerran vuodessa vaatteen käyttö on hirveetä tuhlausta. :)

    Joy: Kiitos! Kyllä mullakin muihin tilaisuuksiin ja tavallisiin baareihin vaatteita löytyy mutta jotenkin tuo yökerho on aina niin vaikea!

    Ilona: Ensi lauantaista puheen ollen, minulla on taas tiedossa yhden ystäväni häät. Täytynee miettiä asu jo ajoissa ettei pääse tulemaan samaa paniikkia kuin viime viikonloppuna.. :)

    VastaaPoista
  10. sullahan oli upea yökerhoasu!

    onneksi yökerhoon ei 37-vuotiaana enää lähdetä, vaan päädytään :)

    pukisin päälleni mustat pillit, statement korkkarit (ne joissa ei voi muuta kuin tönöttää paikallaan, koska kävely tekee pahaa & tanssi satuttaa), oversize t-paidan + kasan koruja + clutch.

    needless to say; mä en pidä yökerhoista. en edes "nuoruudessani"

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Voi kiitos! :) Oma yökerhoasusi kuulostaa mahtavalta, varsinkin kenkäosasto! :) Mä olen aina rakastanut tanssimista joten nuorena luuhasin yökerhossa pahimmillaan/parhaimmillaan kolmena iltana viikossa. Huh huh, järjetöntä!

    VastaaPoista