lauantai 7. marraskuuta 2009

Paluu nuoruuteen

tunnetila: nostalgia

Mitä tehdä kun vaatekaapin kivoimmat jutut, tai siis juuri ne jotka haluaisit laittaa tänään päällesi, ovat periaatteessa kesävaatteita, tai ainakin materiaaleiltaan niin ohuita että niillä jäätyy syystuulen vihmoessa? No laitetaan päälle, tai siis alle, yksi kerros lisää.

Tykkäsin kesällä käyttää lököttäviä haaremihousuja liehuvan sifonkitopin kanssa. Kokonaisuus oli hallittu, mutta kuitenkin mukavan kaoottinen kaikkine laskoksineen, nauhoineen ja muine härpäkkeineen. Olen hiplaillut tuota ohutta sifonkitoppia henkarissa jo useita päiviä, mutten ole keksinyt mitä laittaisin lämmikkeeksi läpikuultavan materiaalin alle jottei sen keveys katoaisi. Kunnes keksin ratkaisun: mesh-body! Niin kasaria, niin kasaria, mutta juuri tarpeisiini sopivaa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

mesh-body Selected Femme, sifonkitoppi Vila,
housut Object, kengät Vagabond

Ilokseni löysin Selected Femmen valikoimista mustan mesh-bodyn joka oli ihan täydellinen! Hennosti läpikuultavan ja kerroksellisen yläosan kanssa halusin laittaa ohuet ja laskeutuvat haaremihousut, nekin liian ohuet kylmällä käytettäväksi. Housujen alle lämmittämään pääsivät Vilan liukaspintaiset leggingsit (vihdoin oikea käyttötarkoitus leggingseille!) ja asu oli valmis. Kesävaatteet maustettuna ripauksella villiä nuoruuttani!


Mitä mieltä olette meshin paluusta muotiin? Ihanaa, kamalaa vai ihan kamalaa?

15 kommenttia:

  1. Ihanaa! :D Ja kiva mesh-body!!

    VastaaPoista
  2. ai mikä paluu ? :) Ensimmäistä kertaa kuulin ehkä kuukausi sitten :)

    VastaaPoista
  3. Hmmm... Monesti olen noita mesh juttuja hypistellyt, mutta luulen, ettei ne suuremmassa mittakaavassa ole minun juttuni. Yhdessä mekossa taitaa olla osa yläosasta mesh -tyyppistä kangasta.

    Mutta, ihanasti sopii tuohon sinun asuusi:) Kivalta näyttää tuo kerroksellisuus!

    VastaaPoista
  4. Ihan mahtavan ihana asu! Tykkään hirveästi. Mä olen tosi innoissani kaikesta mesh-jutuista, koska ne on läpinäkyviä ja mua on aina kiinnostanut läpinäkyvät jutut pukeutumisessa, unelmani on sellainen läpinäkyvää matskua oleva väritön mekko/tunika tai väljä paita, jonka alle siis voi laittaa melkein mitä vaan ja se läpinäkyvyys tois sellaisen mielenkiintosen lisän siihen juttuun. Ööh, olipa todella epäselvästi ja vaikeasti selitetty, mutta siis. Selitän joskus paremmin ;)

    Mäkin haluan kaikkia kesävaatteita käyttöön. Pitää varmaan varata etelänmatka?

    VastaaPoista
  5. Hih tulee mieleen yks valokuva missä mä oon pieni ja mulla äitillä on samanlaiset bpdyt jotka se on tehny 8).

    Hieno asu.

    VastaaPoista
  6. Teresa: Kiitti! Jos tykkäät meshistä niin suosittelen käymään Selectedillä. Heillä on bodyn lisäksi esim. kivat mesh-pöksyt.

    Mikkan: Heh, sä olet niin nuori ettei sun lapsuuteesi/nuoruuteesi kuulunut mesh-kankaat. Tämä on niin hassua, näinä hetkinä sitä tuntee itsensä tosi vanhaksi. :)

    Lovely: Samaa minäkin olen ajatellut, ettei mesh isoina pintoina ole mun juttuni. Body kuitenkin toimii loistavasti ja olen testannut sitä muidenkin vaatteiden kanssa. Näyttää aina hyvältä! :)

    Wikke: Kiitti! Sullahan on se yksi mesh-paita. Se on kans tosi kiva. Se vaan nyt jokapäiväiseen käyttöön. Tulee halvemmaksi kuin etelänmatka. Paitsi reissussa on kivaa, eli suosittelen myös matkan varaamista. :)

    Mii: Voi miten ihana muisto! Äidillä ja lapsella samanlaiset bodyt. Voi että! :) Ja kiitos, viihdyin asussa hyvin.

    VastaaPoista
  7. mun on jo pitkään pitänyt postata omasta mesh-suhteestani, joka alkoi jo rippikouluikäisenä. Eka mesh-paita nimittäin ostettiin rippimekon kaveriksi. Uusimman hankin just kuukausi sitten Lindexistä. Eli ihanaa!

    VastaaPoista
  8. Mesh oli hyperepämukava materiaali, muuten saattaisin siihen vieläkin haksahtaa...

    VastaaPoista
  9. Tuhlaus: Ei sulla satu olemaan sitä vanhaa mesh-paitaa tallella? Tuo matsku on sellaista joka ei varmaan mene ajan saatossa miksikään, olisi kiva nähdä onko sille tapahtunut mitään. :)

    Prefecta: Muistelin myös että matsku on hyvin epämukavaa. En tiedä onko "koostumusta" jotenkin parannettu (hiostavaa keinokuitua se on edelleen..), mutta body on päällä niin joustava ettei sitä välillä muista päällä olevankaan. Hämmentävää.

    VastaaPoista
  10. Kiva asu!
    Mä oon ehkä sen verran juniori, ettei pahimmat mesh-vuodet osuneet kohdille. Omistin teini-iässä pari läpikuultavaa paitaa, mutta ei ne iha nykytrendin tapaisia olleet. Eli ei ole traumoja ja tykkään kovasti. Hain oman mesh-paitani Lindexiltä pari viikkoa sitten!

    VastaaPoista
  11. Auri: Mä en ole käynyt Lindexillä varmaan kesän jälkeen kertaakaan. Moni on tehnyt sieltä viime aikoina löytöjä, tarttis varmaan itsekin siellä piipahtaa...

    VastaaPoista
  12. Mua niin naurattaa tuo kauhea meshhypetys, itse viettänyt koko 90-luvun meshvaatteissa :DD oli paitaa, mekkoa, irtohihoja.. huhhuh. No, onhan se nostalgista ja musta mesh ihan jees edelleen :) mut EI enää sitä röyhelölle menevää mesh reunaa kiitosta vaan, kunnon palttaus reunaan.

    VastaaPoista
  13. Nelliina: Kiitos muistutuksesta, mulla on varmaan jossain jemmassa suosikkimekkoni 90-luvulta: ohutolkaiminen minimekko batiikkivärjättyä musta-harmaata meshiä. Ja tietty baarissa vain mustat rintsikat alla. Tosi hottis! ;) Pakko kaivaa se esiin!

    VastaaPoista
  14. Hei kiitos kun muistutit tästä bodysta, hiplailin sitä kaupassa. Voisin saada kevyitä hetaleita sen avulla kiinnostavammin talvikäyttöön. Onko body käytössä millainen, ei hiosta tms?

    VastaaPoista
  15. Sugar Kane: Kevyiden hetaleiden talvikäyttöön body on omiaan. Kuten epäilit, body hiostaa hieman, mutta muistelen 80-90-luvulla niiden hiostaneen ehkä enemmän. Ehkä. Muuten body on ihan mukava päällä ja kun otin vähän reilumman enkä ihan ihoa nuolevaa, niin sen saattaa jopa unohtaa pukeutuneensa siihen.

    VastaaPoista