torstai 25. helmikuuta 2010

Australian ihme

tunnetila: hehkutus

Lähes aina kun testaan uusia tuotteita minulla on niistä enemmän negatiivista kuin positiivista sanottavaa. Nyt on kuitenkin pakko hehkuttaa ja kunnolla! Blogiristelyltä saamassani tuotekassissa oli Aussie-sarjan Volume shampoo, hoitoaine sekä paljon kehuja osakseen saanut 3 Minute Miracle tehohoito. Volume shampoo kuulosti taas purkissa kerrottujen ominaisuuksien mukaan huijaukselta, liian hyvältä ollakseen totta, mutta päätin silti testata tuotetta.


Image and video hosting by TinyPic


Arvatkaa mitä? JEEEEEEEEE, luruhiukseni saavat tästä sarjasta oikeasti niin paljon boostia että pidin hiuksiani auki yhtenä päivänä! Pidän hiuksiani aina ponnarilla, sillä en jaksa laittaa niitä mitenkään ja laittamattomana hiukset valuvat pitkin päätä ja ne näyttävät dorkalle. Nyt hiukseni näyttävät oikeasti tuuheammille kuin koskaan aikaisemmin. Superia! Jo aineet yksin saavat kuohkeutta aikaan, mutta seuraava kikka tepsii varmasti: pese illalla hiukset ja jätä ne harjaamatta ennen nukkumaan menoa. Aamulla sinua katsoo peilistä mörkö, mutta hiukset saa helposti harjattua suoraksi ja pahin pörrö katoaa, vain muhkeus jää jäljelle. Mä olen niin tyytyväinen, niin tyytyväinen!

Mikä ominaisuus (pesutehon lisäksi) teille on shampoossa tärkein? Kuten varmaan arvaatte, minä en pidä silottavista shampoista. Pieni pörröisyys on aina paikallaan!

13 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa ihan mieletön lättäletti, valuu ja valuu päätä pitkin. Ja käytän myös tuuheuttavia tuotteita. Ekaks oon käyttäny ihan marketin Sunsilkin niitä sinisiä, tuuheuttavia puteleita, ja ne auttoi! Ne teki kanssa tuuheammat hiukset, samaa kikkaa käytän kun sinä : Mutta sitten sorruin Hairstoressa ja käytän erilaisia tuotteita. Noita vois todellakin kokeilla joskus!

    Kuinka hoitava se hoitoaine on? Oletko laittanut sitä koko hiuksiin vai vaan latvoihin ja mikä oli lopputulos? Oletko testannut tuota 3 minute miraclea? Sekin kiinnostaisi :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään kanssa käyttää tuuheuttavia shampoita. Melkein tekisi mieli testata tuota Aussieta. Tosin en oikein pidä noista jättipurkeista. Käytin pitkään Tigin Superstar -hoitoainetta. Aluksi toimi kivasti, mutta ihmettelin kun hiukset alkoivat olla tosi liukkaat ja siis aina päätä myöten. Jätin hoitoaineen pois ja vasta piiitkän ajan kuluttua hiukset alkoivat olla kuten aiemmin. Ilmeisesti tuossa Superstarissa on reippaasti silikonia ja siinä siis syy liukkaisiin lättähiuksiin.

    Sain jostain näytepussin tuota kolmen minuutin ihmeainetta. Kahden käyttökokeilun perusteella sanoisin tuotteen olevan ihan jees (ei kylläkään mitään ihmeitä minulle tehnyt), mutta se haju... Koko kylppäri haisi niin, että pahaa teki! Tuoksuuko tuo shampoo?

    VastaaPoista
  3. Kyllä volyymillä on mullekin merkitystä. Aikanaan, noin kymmenen vuotta sitten (hmmm...) ihastuin Tigin Catwalk-sarjan (jos muistan oikein) sampoo ja hoitoaine tuuheuttivat hiuksiani niin, että siitä jäi lähtemätön vaikutus.

    Sittemmin en ole ollut Tigiin niin ihastunut. Aussien sampoo vaikuttaa kuitenkin kokeilun arvoiselta, kiitos arviosi.

    VastaaPoista
  4. Mä taas en tykännyt yhtään tuosta Aussome Volumesta (kirjoitin siitä postauksenkin). Paljon paremmin toimii mulla Tigin Brunette Goddess, joka tuoksuukin ihanalta! <3
    Ja mulla on tosi lirutukka noin muutoin.

    VastaaPoista
  5. Vietin nuoruuteni ulkomailla ja teininä vannoin Aussien tuotteiden nimeen. Siispä ilostuin kovasti kun merkin tuotteita alettiin myymään Suomessa. Aussie Megashampoon tuoksu (tai kenties jopa haju?) herättää minussa ihanan nostalgisen olon. Asiasta kyselleelle: minun mielestäni monissa Aussien tuotteissa on samantyyppinen makeahko tuoksu.

    Omat hiukseni ovat paksut ja helposti takkuuntuvat mutta 3 Minute Miraclen Luscious Long syvähoitoaine toimii kuin unelma ja aamuni ovat huomattavasti tuskattomampia sen avulla. Tuli muuten mieleeni että jos sinulla on enemmän volyymiä kaipaava siloinen tukka niin kenties to Frizz Remedy ei ole sinulle paras noista 3 Minute Miracleista.

    Minulla on myös Aussien Miracle Hair Insurance hiuksiin jätettävää hoitoainetta, ja muutama muu shampoo. En ole varma myydäänkö niitä Suomessa, omani hamstraan aina Lontoosta.

    Kyllästyin muutama vuosi sitten täysin Tigin tuotteisiin, ja Aussiet ovat omalle hiustyypilleni kivasti toimiva (ja edullinen!) tuotesarja.

    VastaaPoista
  6. Niina: Siskoni on myös kehunut noita Sunsilkin tuotteita. Kuulema tuuheuttavat oikeasti.

    Laitan hoitoainetta vain latvoihin ja ainakin minulla se toimii hyvin. Tällä "jätä pörrö yöksi" tavalla latvat saattavat kuitenkin vähän kuivua, joten parin viikon välein olen käyttänyt tuota Kolmen minuutin ihmettä. Pehmeäksi hiukset tulevat kyllä, mutta muita ihmeitä en ole sen huomannut tekevän.

    Netta: Aussiessa ei ole jättipurkkeja vaan ihan tavallisia pieniä (jotka ovat tosi virkistäviä ja syrjäyttivät jättipurkit toistaiseksi). Onpa jännä kuulla ettei sinulla tuo Tigin Superstar toiminut. Sitä kun lähes kaikki aina kilvan kehuvat jos valitan lättähiuksistani.

    Mitenkähän mä en ole huomannut tuota mainitsemaasi "hajuhaittaa"?? Moni kehuu maasta taivaaseen Aussien tuotteiden tuoksua, mutta tässä Volume-sarjassa tuoksu ei ole mielestäni kovinkaan herkullinen. Enemmänkin kirpeä, mutta ei kuitenkaan mielestäni paha. Kannattaa käydä kaupassa haitselemassa. ;)

    Vimps: Oho, loppuelämän tuuheutusta mäkin haluaisin. Säännöllisin väliajoin kinuan kampaajaltani permanenttia mutta Mikko tietää miten laiska olen laittamaan hiuksiani mitenkään, joten permis on jäänyt ottamatta. Ehkä vielä joku päivä..

    Micci: No höh! Mutta tässä sen näkee miten eri hius reagoi tuotteisiin eri tavalla. Mulla on ollut käytössä tuo Brunette Goddes sarja ja tuotteiden tuoksusta pidin mutta muuten sarja oli minulle kuin mikä tahansa muu. Tällä sarjalla olen saanut parempia tuloksia aikaan. Mutta kiitos, oli kiinnostavaa kuulla päinvastaisia kokemuksia.

    VastaaPoista
  7. elsie: Mitäh?! Onko noita "Kolmen minsan" hoitoja erilaisia?? En tiennytkään että niitä on useita kun satuin saamaan tuon yhden ja kaupassa näin tuon saman. Täytyypä ottaa selvää, kiitos tiedosta! Tykkään itsekin tuotteista kovasti ja edullinen hinta ilahduttaa entisestään. :)

    VastaaPoista
  8. yyyh mua niin ällötti tuon shampoon tuoksu, tuli joku ikivanha mökkisaippua mieleen :( Puhtaan tukan sillä kyllä saa, siitä ei valittamista.

    (muahhaha sanavahvistukseni on tällä kertaa: pers hand :---D)

    VastaaPoista
  9. Nelliina: Heh, noi hävyttömät sananvahvistukset on aina huvittavia. :) Olin kuullut Aussie-tuotteiden tuoksusta niin paljon kehuja että petyin kun shampoo ei tuoksunutkaan herkulliselle. Ei tuoksu minusta kuitenkaan paha ole, ei missään nimessä. Ja tuoksusta viis jos lopputulos on toimiva!

    VastaaPoista
  10. Mä kaipaan shampoolta myös tuuheutta. Hoitoaineet hoitakoon sitten sen kosteutuksen :)

    Vitsi, monet kehuu tätä Aussien Volume sarjaa mutta itse olen ollut pettynyt sen muihin sarjoihin tai lähinnä siihen Long-sarjaan.

    VastaaPoista
  11. Voi ei, nyt mä asettelin sanani väärin. Siis eivät ne Tigin tuotteet tuuheuttaneet hiuksiani lopullisesti, mutta kuitenkin niin huomattavasti, että vieläkin toisinaan kaiholla niitä Catwalk-sarjan tuotteita muistelen.

    Mutta tietääkseni niitä kyseisiä Catwalk-tuotteita ei enää valikoimissa ole; tulikohan niiden tilalle Superstar vai mikä, en nyt muista.

    VastaaPoista
  12. Vimps: Heh, pieni väärinymmärrys.. ;) Mä jo ajattelin että jopa on ihmetuotteet kun tuuheuttavat kuontalon loppuelämäksi. (Ja harmistuneena mietin miksen itse tajunnut käyttää niitä ennen kuin valmistus lopetettiin.) :)

    VastaaPoista
  13. Mäkin kaiholla muistelen Catwalk-sarjaa! Ehdin käyttää vain pari kertaa ja rakastua täysillä... :( Itkettää nyt ku muistui taas mieleen ku luin tätä. :D

    VastaaPoista