tiistai 23. helmikuuta 2010

Oikein hyvä, Very good

tunnetila: kiinnostus

Tänään saapui Vero Modan liikkeisiin jo syksystä asti kiinnostuksella odottamani Vero Modan "luksusmallisto" Very. Pehmeää nahkaa, silkkiä ja muita ylellisiä materiaaleja kohtuuhinnoin. Pakkohan minun oli käväistä tutustumassa ensimmäiseen mallistoon heti työpäivän jälkeen.

Image and video hosting by TinyPic

Sovittelin läpi monta kivaa malliston vaatetta mutta mikään ei lopulta vakuuttanut niin paljon että olisin kelpuuttanut niitä omaan vaatekaappiini. Malliston housujen ostamista pohdin pitkään, mutta lopulta jätin ne liikkeeseen sillä en pitänyt housujen materiaalista. Jos housut olisivat olleet silkkiä niin.... VAU! Ne olisivat päässeet kaappiini heti!

Image and video hosting by TinyPic

Kuten jo joulukuisessa postauksessani kerroin, Very-nimen alla tullaan jatkossa julkaisemaan mallistoja kahdeksan kertaa vuodessa, jokaiseen mallistoon kuuluu noin 30 eri vaatetta tai asustetta. Näistä liikkeet valitsevat valikoimiinsa muutamia tuotteita, eli käsittääkseni mihinkään liikkeeseen ei tule myyntiin koko mallistoa.

Toivottavasti seuraavassa julkaistavassa mallistossa tulee olemaan (vielä) enemmän silkkiä. Joku kauniisti leikattu ja henkäyksenomaisesti laskeutuva silkkimekko olisi kesäksi ihana!

Kävittekö te katsastamassa Very -malliston tänään, heti lanseerauspäivänä? Jos olisin ymmärtänyt katsoa ennen lähtöä tarkempaan ulkona vallitsevaa säätilaa niin olisin miettinyt kaupungille menemistä kahteen kertaan. Epäinhimilliset olosuhteet, sanon minä! Kuka (muka) vielä on fiiliksissä lumen tulosta?

16 kommenttia:

  1. Mä epäilen pientä jääkautta. Masentavaa tuo lumimäärä.

    Very-mallisto vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta :) Pitää käydä katsomassa, jos ylipäätänsä pääsee mihinkään..Näen tässä päivittäin kun ihmiset eivät mahdu myöhässä olevan junan kyytiin ja joutuvat jäätymään tuolla pakkasessa.. AGRH!

    VastaaPoista
  2. Kamalaa, miten minä Vero Moda-fani oon voinu missata tällasen?! Pakko siis kävästä heti, kun vaan aikataulut sallii..!!

    VastaaPoista
  3. Mäkin kävin tänään tsekkaamassa Veryt ohimennen. Kivoja juttuja näytti olevan, mutta ei mitään mikä olisi herättänyt mun ostohalut. Värit oli ehkä vähän mulle sopimattomia, paitsi se musta. Mielenkiinnolla jään kuitenkin seuraamaan mihin mallisto kehittyy.

    VastaaPoista
  4. wikke: tänään ei pyrytä. Jee!!! Ulkona paistaa aurinko ja on maailman kauneinta. Kumpa tämä sää pysyisi edes muutaman päivän.

    mari: Nyt sitten vaan äkkiä liikkeeseen katsastamaan vaatteet ja poimimaan parhaat palat mukaan. Vaatteista on tullut liikkeille vain muutamia kokoja joten ne myydään varmaan aika pian loppuun.

    Auri: Joo, mäkään en sitten niin kovasti näille syttynyt vaikka odotin niitä aika paljon. Mutta suunta on vain ylöspäin! :)

    VastaaPoista
  5. Olen jo jonkun aikaa karttanut Vero Modaa niiden tuotteiden laadun takia. Joo, tiedän kyllä että onhan se hieman halpisketju mutta siltikin Vero Modan tuotteet ovat mielestäni usein hirmuisen heikkolaatuisia ja kestävät käyttöä todella huonosti.

    Ehkäpä nämä Very -vaatteet olisivat hieman kestävämpiä. Vaikuttivatko ne laadukkailta? Minkä hintaisia ne suurinpiirtein olivat?

    Ja kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista
  6. elsie: Kiitos kivoista sanoistasi elsie! Eilen hipelöimissäni Very-tuotteissa oli laadukkaan oloisia materiaaleja, esim. silkit oli paksuja (mekkojen hinnat 80€), nahkatakki maailman pehmein (150€). Housut, joiden ostamista mietin, maksoivat 40€ ja olivat jotain viskoosisekoitetta. Siitä materiaalista en pitänyt. Muuten tuotteiden hinnat taisivat olla 30€-60€. Silkkimekot ja nahkatakki olivat kalleimmat.

    VastaaPoista
  7. Mielenkiintoiselta vaikuttaa kyllä, pitäisi varmaan käydä kurkkimassa mallistoa! Vähän vain mietityttää onko oikeasti laadukkaampia, kun ei se materiaalikaan mitään auta jos on huonosti ommeltu! Mielenkiinnolla odottelen kyllä muiden kokemuksia merkistä. :)

    VastaaPoista
  8. teresa: Heh, juuri siksi en yllä puhunutkaan muusta kuin materiaaleista kun en muusta laadusta vielä tiedä. :) Mutta mielenkiinnolla minäkin odottelen käyttökokemuksia.

    VastaaPoista
  9. Kiitos vinkistä, pitää käydä Vero Modassa jossain vaiheessa :)

    Talvi on jees, mutta tämä on jo liioittelua...!

    VastaaPoista
  10. Heidi: Liioittelua, todellakin! Päivällä oli ulkona aurinkoista ja kaunista, nyt on alkanut taas pyryttää. Tää ei lopu koskaan. Ei koskaan.

    VastaaPoista
  11. Silkkihousut pitäisi kyllä löytää, mutta mistä, se on vielä pimennossa. Toisaalta olen ollut kovin saamaton viime aikoina vaatehankintojen (ja blogin) suhteen, mutta nyt ei vaan aika ja energia riitä.

    Ja kun niin haluaisin vetäistä jalkaani korkoja ja tämä talvi ja lumentulo ei ota loppuakseen, niin grr. No, ainakin kauniita kenkiä voi ihailla sisällä, mutta mielellään niitä pitäisikin.

    Onneksi päivällä aurinko paistoi niin huikaisevan kirkkaasti!

    VastaaPoista
  12. Vimps: Mä testailin "korkkarikuumeessa" eilen kotona korkkareita ja voi että ne sattui jalkaan. :( Kun on nyt useamman kuukauden lontostellut UGGeissa tai prätkäsaappaissa niin jalka on näemmä jo unohtanut miltä korkkarit tuntuu. Jalassa oli vielä ne parhaat korkkarit, joten kauhulla odotan ensimmäistä korkkarikokeiluani ihan oikeasti. En kestä jos silloinkin sattuu liikaa. :(

    VastaaPoista
  13. Nina, tiedätkö, mulle tuli eilen sama mieleen. Käytän yleensä talvisinkin korollisia nilkkureita ja saappaita, mutta nyt olen tarponut pidemmän aikaa tasatöppösissä tämän lumimäärän takia. Ajattelin, että mitä jos mä en jaksakaan koroissa, kun tassut ovat tottuneet armeijasaappaisiin... hui.

    Todella pelottava ajatus.

    VastaaPoista
  14. Vimps: Älä muuta sano! Ja muhun oikeesti sattui eilen. Miehellekin jo ehdin hädissäni marmattaa että "nää kengät sattuu eikä ennen oo sattunu... ääääähh!!" APUA!!

    VastaaPoista
  15. Moi.
    Mitkä kolme tuotetta olisit valinnut, jos olisit mukaasi ilmaiseksi saanut?
    Jotkut indiedays-bloggarithan ovat noita saaneet ja kovasti kehuvat (varmaan aiheestakin), mutta miettiihän sitä kuinka paljon mielipiteeseen vaikuttaa se, että ilmaiseksi tuotteita saa.

    VastaaPoista
  16. Anonyymi: Oih, ihana kysymys! :D

    Luulen, että olisin ottanut materiaalista huolimatta ne housut (jos ei tartte itse maksaa niin tämäkin materiaalinatsi sallii pienet "virheet" :)), toiseksi olisin valinnut sinapinkeltaisen (!) satiinimekon ("värillisiä" ostoksia ei halua ostaa itse kun tietää niiden jäävän kaappiin, ilmaiseksi niille voisi antaa mahdollisuuden) ja viimeiseksi mukaan olisi ehkä lähtenyt puhvihihainen nahkatakki (jos vaan olisin kehdannut ottaa malliston kalleimman vaatteen). Tuo nahkatakki ei ole arkiminulle lainkaan sopiva, mutta pikkumustasta (tai tuosta sinapinkeltaisesta satiinimekosta) saisi sillä juhlaan hauskan asun.

    Oi, kiitos kysymyksestä, olipa kiva miettiä mitkä olisin ottanut jos olisin saanut! Mutta pakko myöntää että omaa rahaa en olisi noihin laittanut. Toivottavasti seuraaviin mallistoihin pääsisin itsekin käsiksi. Ja mielellään tietty ilmaiseksi. :D

    VastaaPoista