torstai 4. helmikuuta 2010

Riittää jo, kiitos!

tunnetila: ärrinmurrin

Koko joulu- ja tammikuun olen ollut tohkeissani saadessani kokea pitkästä aikaa "lapsuuden talven". Oikeasti kylmä ja paljon lunta, olen niin kaivannut kunnollista talvea ainaisen loskan sijaan!

Kaksi kuukautta jaksoin hyristä joka aamu ilosta ja touhukkaana pukeutua untuvatakkiin ja paksuihin karvakenkiin mutta nyt, nyt alkaa pikku hiljaa riittää! Kyllästymistä ei yhtään helpota se, että luin lehdestä pakkasten kestävän helmikuun loppuun asti. Kiva hei...

Vaikka normaalisti olen hyvinkin mustiin pukeutuva, niin tämä pimeys ja kylmyys saivat minut eilen tutkimaan vaatekaapin syövereitä ja kaivamaan esiin kesäisen vaaleat housut. Miksei vaaleita housuja voisi käyttää myös talvella? Minä ainakin voin. Ja voin kertoa, että koko päivä tuntui kirkastuvan ja olo virkistyvän muutaman viikon kestäneestä koomasta kun laitoin nuo housut aamulla jalkaani.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

olkatoppauksilla ja -killuttimilla varustettu neule Mango,
aluspaita Marimekko,
housut Seppälä by Hanna Sarén, saappaat Vagabond

Yhdistin lököttäviin housuihin tällä kertaa korostetuilla olkapäillä varustetun neuleen. Tai siis yritin yhdistää. Totesin nimittäin etten osaa käyttää arjessa vaatetta jossa on "killuttimia". Ei vaan ole minun juttuni. Ostin neuleen syksyllä Barcelonasta enkä ole osannut yhdistää sitä vielä kertaakaan mihinkään asuun, en arkeen enkä juhlaan. Neuleessa on edelleen hintalaput kiinni. Toinen syy miksi kaihdan neuletta on sen materiaali. 50% villaa, 50% akryylia. Matsku tuntuu kivalta ja ostinkin sen testatakseni miten sekoite reagoi käytössä.

Ostohetkestä on nyt kulunut aikaa yli 2kk eikä neule ole vielä kertaakaan eksynyt päälleni. Siksi kysynkin, olisiko kukaan lukijoistani kiinnostunut ostamaan neuleen?

Image and video hosting by TinyPic

V-pääntiellä varustettu harmaa neule (oikeat värit yllä) on ostettu Mangosta, koko M (otin itselle vähän reilumman koon että olkapäät korostuisivat tarpeeksi) ja hintaa neuleella oli 29€. (Suomessa samat neuleet 39€). Voisin myydä sen hintaan 20€ + pk. Neule on liian kiva jäädäkseen hyllylle makaamaan käyttämättömänä. Jos kiinnostutte niin laittakaa sähköpostia tai ilmoitus kommenttiboksiin. Toivottavasti neule löytää uuden kodin jossa se pääsee ahkeraan käyttöön!

Tämän päivän asu on siis hieman erilainen mitä kuvissa, mutta tärkeintä on, että jalassa on vaaleat housut. Päivä kerrallaan kesää kohti, jiihaaaa!

10 kommenttia:

  1. Anonyymi4/2/10 11:20

    Jiihaa täältäkin!
    Tosi kivannäköinen asu.

    Tepastelin eilen iltapäivän uusissa korkkareissa sisällä:D
    Kevättä odotellessa...

    VastaaPoista
  2. Pakkaset saisivat tosiaan jo riittää! Menee into pukeutumisesta...

    Vaaleat housut näyttävät yllättävän raikkailta näin talvella ja tuo sinertävä värihän sopii tuonne kuurailmaan ihan loistavasti. :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis tuo housujen harmaa sävy ja muutenkin hauska leikkaus. Neule voisi mustana olla mun mieleen, mutta harmaa ei oikein istu. Toivottavasti se löytää hyvän kodin. Mullekin on tullut alkuvuodesta vähän sellainen fiilis että paljetit ja muut kiiltävät killuttimet on hetkeksi jo nähty ja nyt jotain muuta. Ehkä pienen tauon jälkeen taas.

    VastaaPoista
  4. très chic: Kiitos! Jee, uudet korkkarit!!!! Onneksi niitä voi ennen lumien sulamista käyttää kotona ja juhlissa ja vaikka missä!

    Anna-Maria: Heh, joo mä suorastaan sulaudun maastoon kauniiden kuuraisten puiden sekaan. Vähän niinku lumienkeli. Langennut sellainen muuten mustassa asussani. :)

    Auri: Voi vitsi kun et tykkää harmaasta. Mä jo mielessäni näin tämän neuleen sinulla, sopisi mielestäni tosi hyvin sinulle! ;)

    VastaaPoista
  5. Tiedoksi: Neuleelle löytynyt uusi koti!

    VastaaPoista
  6. Hyvältä näyttää vaaleat housut keskellä talvea, kyllä sitä pikkuhiljaa on itsekin alkanut kaivata jotain piristystä keskelle talvea, ONNEKSI on olemassa nudesävyt :D

    VastaaPoista
  7. Hei hassua, mulla oli eilen päällä vaaleat housut, kylläkin farkut eikä nuo samikset ;) Ajattelin samoin, että pakko saada jotain raikasta kevään fiilistä tähän talveen :) Tykkään kyllä lumesta, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen, että viikon päästä lennän paikkaan missä sitä ei pitäisi olla :D

    Täytyykin vetäistä taas nuo harmaat pöksyt jokupäivä jalkaan, mun acnen silkkikset on syrjäyttäny kaikki muut housut :D

    VastaaPoista
  8. Salka: Onneksi on nudesävyt ja onneksi mä olen oppimassa niiden käytön. Ja onneksi löysit nude-mekkosi!

    wikke: Great minds jne... ;) Ai niin, se reissu!!! Voi teitä onnekkaita!!!

    VastaaPoista
  9. Kaunis asu. Minullakin on kova vörien kaipuu, vaikkakin pukeutuminen on noudattanut linjaa toppahousut ja bikerit... Koiran kanssa on juostu ulkona pää kolmantena jalkana, jotta tjuaisi mitä pikimmiten mihin ne tarpeet tehdään. Ja onhan se tajunnutkin, jospa saisin kohta oman elämäni takaisin ;)

    VastaaPoista
  10. Joy: Tuo koiran saaminen on niiiin ihanaa! Onnea vielä! Samalla tulee kuntoiltuakin (oli sää mikä tahansa) kun koiraa täytyy pissattaa. (Voi myös joku pakkas- sateinenaamu ajatella samasta asiasta negatiivisesti.. ;) )

    VastaaPoista