sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Uutta ihonhoitoon

tunnetila: tyytyväisyys

Toivoin saavani Tukholman risteilyllä hyttikavereiltani hyviä meikkausvinkkejä. Noh, sumusilmäkynän käyttö jäi toiseen kertaan, mutta sain kun sainkin hiuksiini ihanat kiharat Nelliinan suoristusraudalla ja nyt jopa ymmärrän (kai..) miten ne sillä tehdään. Kiharoiden lisäksi sain seuraneideiltäni pari muutakin vinkkiä jotka ovat osoittautuneet loistaviksi!

Essin suosituksesta ostin itselleni MACin Prep+Prime pohjustusvoiteen. Ihosta tulee sametin pehmeä ja sileä kun meikkivoiteen alle sivelee ohuelti tuota voidetta. Iho myös näyttää tasaisemmalta ja kuulaammalta. Meikkivoiteen määrän voi vähentää tämän pohjustuksen kanssa minimiin. Oikeastaan voisin jopa vaihtaa luottotuotteeni, Joe Blascon paksuhkon voiteen kevyempään. En sitten tiedä mitä tuo tuote iholle pitkässä juoksussa tekee, silikonimainen koostumus ei tunnu kovinkaan luonnonmukaiselle. Tietääkö kukaan?

Image and video hosting by TinyPic


Toinen, luonnonmukaisempi ihastus, on REN ihonhoitosarja. Tätä suositteli Nelliina vastikään ärtyneelle iholleni. Ostin laivalta kosteusvoiteen ja silmänympärysvoiteen ja voi että olen nyt ihastunut noihin tuotteisiin! Kurjaa on, että toivoin Dermalogicasta luopuessani löytäväni uudet ihonhoitotuotteet huomattavasti edullisemmasta hintaluokasta kuin Dermalogica. Nämä tuotteet ovat kyllä edullisempia, mutta eivät kuitenkaan niin edullisia mitä toivoin. Noh, ehkäpä ärtynyt ihoni ansaitsee nyt kunnolla hemmottelua. Ilokseni löysin tuotteita myös käyttämästäni nettiputiikista josta ne saa tilattua himpun verran edullisemmin.

Ainut miinus kauniisti pakatuissa tuotepakkauksissa on niiden käytettävyys. Kosteusvoide toimii hyvin ja on todella hygieeninen, mutta silmänympärysvoidetta tulee aina annosteltua liikaa. En juuri koskaan onnistu tekemään niin pientä pumppausta pumppupullolla että voiteen määrä olisi tarpeeksi pieni. Kurja "lotrata" kallista voidetta liikaa. Ehkä harjoitus tekee mestarin.

Image and video hosting by TinyPic


Saimme myös laivalla "maistiaisia" mineraalimeikkisarja Youngbloodista. Youngbloodin edustajan tekemässä pikameikissä sain kokeilla merkin meikkivoidetta sekä huulimeikkejä, ja jälkimmäisistä sain kotiin testattavaksi kolmen huulikiillon pakkauksen. En ole vielä ehtinyt kiiltoja testaamaan, mutta kevyestä mineraalimeikkipohjasta tykkäsin kovasti. Kerrankin löytyi helposti myös vaalealle iholleni sopiva sävy. Valitettavasti en muista yhtään millä sarjan tuotteista meikkipohja minulle tehtiin, joten en osaa kertoa tuotteesta tarkemmin. Ehkäpä joku tuoteperheen jälleenmyyjistä löytää minulle oikean tuotteen ja sävyn jos oikeasti harkitsisin Blascon unohtamista hetkiseksi.

Image and video hosting by TinyPic


Käytättekö te meikkivoiteen pohjustusvoidetta? Entäpä luomille tai huulille tarkoitettuja pohjustuksia? Olen jotenkin aina ajatellut niiden olevan humpuukia ja rahastusta mutta ei kai niitä valmistettaisi saati ostettaisi jos niistä ei mitään hyötyä olisi.. Vai mitä sanotte?

Ja hei, HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE!!!!!

11 kommenttia:

  1. oho, korkkaan ekaa kertaa kommenttiboksin!

    käytän pohjustusvoiteita; ekaa kertaa 38-vuotisessa elämässäni. outoa sinänsä, kun ihoni on melko rasvainen. käytän lumenen silmämeikin ja meikkivoiteen pohjustusvoiteita. huomasin, että silmänrajaukset ja naama näyttävät freesimmältä (eivät "sula") päivän päätyttyä. tosin, en käytä meikkivoidetta vaan estee lauderin mineraalimeikkipuuteria.

    aurinkoista laskiaista ja ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  2. Minullekin pohjustus on aika uusi juttu, mutta enää en luopuisi silmämeikin pohjustuksesta. Tykkään käyttää luomiväriä, ja ilman pohjustusta siitä on illalla enää rippeet jäljellä ja nekin luomivaossa.

    Meikkivoiteen pohjustajista minulla on testauksessa Clarinsin tuote, jonka pitäisi sopia kuivallekin iholle. Tästäkin on ihan hyvä fiilis, mutten ole ehtinyt kokeilla kuin pari kertaa. Se tuntuu silottavan tehokkaasti ja myös pidentää meikkivoiteen kestoa huomattavasti.

    MACin juttujakin tekisi mieli kokeilla, mutta ei ole Helsingin reissua nyt ollut lähiaikoina. Olen kuullut, että MACin kasvotuotteet aiheuttavat joillekin epäpuhtauksia (finnejä), joten kannattaa tarkkailla, miten iho niihin reagoi.

    VastaaPoista
  3. Meikkivoiteen pohjustetta en käytä mutta olen kyllä harkinnut sellaisen hankkimista. Arkimeikissä ne ei ole ihan niin välttämättömät mutta juhlameikin pitää ehdottomasti freesimpänä pitkän päivän. Olipa hyvä että kerroit tuosta MAC:n pohjusteesta sillä olen miettinyt Lumenen vastaavaa ja kaipaillut vinkkejä muista merkeistä.
    Silmämeikin ja huulimeikin pohjusteita sen sijaan käytän ahkerammin. Etenkin jos laitan voimakkaansävyistä huulipunaa on pohjuste ehdoton ettei väri lähde juoksemaan juonteita pitkin ulos huulista. Itse käytän Guerlain Divinoran LipFit (kultainen puikko) joka on ollut loistava. Ja se kestää ikuisuuden, eli uuden hankkiminen ei ole vielä aikoihin näköpiirissä.
    Silmämeikin pohjustetta laitan juhlameikkiin, vaikka harvoin mulla muu silmämeikki edes leviää kuin rajaukset (ja joskus ripsari). Mulla on käytössä joku tuntematon meikkaus-opettajalta aikoja sitten ostettu juttu =)

    VastaaPoista
  4. Mun ei kannata laittaa mitään silmämeikkiä ilman pohjustusta kun se pysyy 10 minuuttia. Toisaalta en ole kovin intona käyttämään vuodesta toiseen silikonimönjääkään silmissäni, joten... kasvomeikinpohjustajista sain aikoinaan kamalia paiseita naamaani.

    Ja hyvää ystistä sulle myös!

    VastaaPoista
  5. En käytä pohjustustuotteita - menisi arkimeikin teko liian monimutkaiseksi ja pitkäksi... Toisaalta ammattimeikkaaja laittaa pohjustukset ja ne kyllä auttavat meikkiä pysymään koko päivän.

    Ihanaa ystävänpäivää Nina!

    VastaaPoista
  6. Tein juuri meikkipostauksen ja voin suositella lämpimästi siinäkin mainitsemaani Artdecon luomienpohjustusvoidetta. Pieni purnukka auttaa luomiväriä pysymään paikoillaan ja on tosi riittoisaa!

    VastaaPoista
  7. Mä - siis MINÄ - ostin MSCHICin silmämeikinpohjustusvoiteen ja oon kyl tykänny, luomiväri ei mene klimppeihin ja pysyy pidempään. Siis minä, jonka mielestä napakka läimäys poskelle on parasta poskipunaa.

    VastaaPoista
  8. I May Say: Mä tykkäisin käyttää luomiväriä mutta mulla on niin kuivat luomet etten voi. Luulen, että silmämeikin pohjustusvoiteella saisin niistä entistä kuivemmat. Onkohan näin?

    Lovely: Hyi kamala, kiitos tuon finni-asian kertomisesta. Olen juuri saanut ihoani parempaan kuntoon kun olen lakannut käyttämästä Dermalogicaa, joten en halua kärsiä enää yhtään finneistä!

    Rhia: Mä en oikein osaa käyttää huulipunaa joten pohjustusvoidettakaan ei tule käytettyä. Sinä näytät aina meikkeinesi niin huolitellulle että nähtävästi pohjustustuotteista on apua. :)

    Prefecta: Tuo silikonisuus mietityttää muakin kovasti. Jos kysyy MACin edustajalta niin "ei niissä mitään pahaa ole" on luultavasti vastaus. Täytyy selvittää jostain muualta.

    Heidi: Arjessa en minäkään varmaan pohjustuksia ala käyttämään, mutta juhlameikin kanssa on kiva jos sen saa pysymään.

    très chic: Kiitos vinkistä ja linkistä. :) Pääsisi vaan eroon noista kuivista luomista niin voisi meikatakin kunnolla alustustuotteiden kanssa (tai edes ilman).

    AnneVee: Sähän olet alkanut panostaa näihin hommiin ihan kunnolla! Räpsyripset ja alustusvoiteet, vautsi vau! ;)

    VastaaPoista
  9. mä oon niiiin rakastunut noihin RENeihini että en usko minkään muun sarjan kolahtavan enää noiden jälkeen :) se kasvojen puhdistuskin on kuin kermaa levittäisi nassuun <3

    VastaaPoista
  10. Olen kuullut myös paljon hyvää MSChicin meikkivoiteenpohjustajasta. Itse oon käyttänyt ainoastaan Lumenen vastaavaa, joka on kyllä toiminut. Mulla tuppaa pehmeämmät kajalitkin leviämään päivän aikana ilman sitä... Tosin viime talvena kun luomet oli erityisen kuivat niin sain siitä ihottumaa, joten ehkä ei kannata kokeilla jos on sellaiseen taipumusta...

    Hyvää ystävänpäivää hiukan myöhässä!

    Kaisa

    VastaaPoista
  11. Nelliina: Kiitos sulle tuhannesti tosta vinkistä! Ihoni on toistaiseksi tykännyt uudesta sarjasta tosi paljon!

    Kaisa: Kuten varmaan arvaat, pelkään tuota ihottumaa nyt ihan hullunlailla. Epämiellyttävä ulkonäkö ei ollut pahinta vaan se kammottava kutina ja kipuilu. Juuri nyt en uskalla laittaa kasvoilleni oikeastaan mitään ylimääräistä.

    VastaaPoista