lauantai 27. maaliskuuta 2010

Eilen, perjantaina

tunnetila: kesäinen

Ideoita "ei pelkkää mustaa" -työpukeutumiseen riitti neljäksi päiväksi. Eilen perjantaina olin töissä samoissa vaatteissa kuin torstaina. Tykkään niin paljon tuosta Seppälän raitapaidasta (jonka raidat ovat muuten tummansiniset, ei mustat!) että pukeuduin siihen mielelläni pari päivää putkeen. Tuosta raitapaidasta kesäisen seilor-idean testailu sitten lähti..

En usko että tänä(kään) kesänä minua tullaan näkemään kukkamekossa. Kesän tulon minusta huomaa kun helmat ja lahkeet lyhenevät, varpaat näkyvät ja puseroista katoavat hihat. Väri ei useinkaan vaihdu vaan musta-valko-harmaassa pysytään säässä kuin säässä.

Tulevana kesänä myönnyn kuitenkin sen verran joka kesä pinnalle nouseviin kesäjuttuihin, että annan pikkusormen seilorityylille, tosin aika maltilliselle sellaiselle. Liehulahkeiset tummansiniset farkut, valko-siniraitainen seiloripusero ja juuttipohjakengät, niistä on Ninan merimies-look tehty.

Image and video hosting by TinyPic

pusero Seppälä, toppi ja farkut Mango,
juuttipohjasandaalit Benetton


Ensimmäinen asia joka tuli mieleeni tuo asu päällä peiliin katsoessani oli: tarvitsen punaisen laukun. Siis mitäh, minäkö tarvitsen punaisen laukun?! Mikä naurettava ajatus. Enhän minä käytä punaista.

Muistin kuitenkin kaapin kätköissä lymyilevän jotain punaista ja minulle rakasta. Edesmennyt mummoni asui Espanjassa ja kerran hänen luonaan kyläillessäni innostuin hankkimaan Ellen puna-valkoiset nahkakengät ja niihin sopivan italialaisen nahkalaukun. Kengät ja laukku ovat molemmat hassun mallisia ja siksi ehkä niihin matkalla ihastuinkin. Kenkiä käytin tuolloin paljonkin piristämässä muuten mustia asujani, mutta laukku on jäänyt vähemmälle käytölle. En ole kuitenkaan halunnut luopua laukusta, sillä se tuo minulle mieleen mukavia muistoja tuolta reissulta.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ihan tuollaista laukkua en tuon asun kanssa ajatellut, mutta luulen, että yhdestä päähänpistosta ja yhtä asua varten en aio punaista laukkua ostaa. Jos välttämättä haluan yhdistää sini-valkoiseen merimieshenkiseen asuun punaisen laukun niin silloin käytän tuota.

Arvatkaas milloin laukku on päässyt viimeksi ulkoilemaan? 1.5.2004. Tuona päivänä olen käynyt katsomassa Kill Bill vol.2:n leffateatterissa. Laukun taskusta löytyi leffalippu. Heh, laukku tuo näemmä mieleen muitakin muistoja kuin mummoni ja Espanjan reissut!


7 kommenttia:

  1. Olit ihan oikeassa, punainen laukku sopii erittäin hyvin tuohon asuun. Ja jee, väriä :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat kengät ja laukku!!! Mistä mä saisin sellaisia?!

    VastaaPoista
  3. Meinas aamukahvit purskahtaa näppikselle kun pääsin tuohon punainen laukku&kengät-kohtaan. =D

    Mutta hyvältä näyttää seilor-tyylikin!

    VastaaPoista
  4. Ilona: Jee, väriä! Tuossa asussa ei muuten ole yhtään mustaa elementtiä (paitsi kengät mutta ne ei näy pitkien lahkeiden alta). Ja eilen tein sellaisen löydön vaatekaapistani joka pelasti/pelastaa elämäni ilman mustaa. Jeejeejejejejejejeje! :)

    Vanda: Voi vitsi, mistähän me sulle löydettäisi tollaisia? Noi on olleet monta vuotta ihan käyttämättä, saapa nähdä jos tänä kesänä pääsevät taas käyttöön.. Ja jos ei tule käytettyä niin myyn sinulle. :)

    Enne: Hahahahahah! Mahtava reaktio! Mulla oli itsellä vähän samat fiilikset. :) Mutta kiitti, tykkään asusta itsekin. Nyt kun vaan tulisi se kesä..

    VastaaPoista
  5. No laita vaan sit niitä takaisin komeroon, ja odottelen myyntiintuloa :-)

    VastaaPoista
  6. Ihana laukku, väripilkku! Ja siihen liittyy muistoja, vielä parempi :)

    Seilorityyli sopii sinulle kuin valettu!

    VastaaPoista
  7. Vanda: Katsotaan katsotaan... ;)

    Heidi: Voi kiitos Heidi! Oliko teillä kiva lauantai? :)

    VastaaPoista