maanantai 1. maaliskuuta 2010

Luomua vartalolle

tunnetila: yllätys

Sain tänään sähköpostiini hyvin mielenkiintoisen tiedotteen: H&M lanseeraa sertifioiduista luomuraaka-aineista valmistetun ihonhoitotuotesarjan!

Image and video hosting by TinyPic

Päivittäiskosmetiikkasarja sisältää suihkusaippuan (saippuassa mm. luomuomenamehua), vartalonkuorinnan (sis. mm. aprikoosinsiemeniä), vartalovoiteen (mm. auringonkukansiemenöljyä), käsivoiteen (sis. mm. luomumanteleiden siemenistä tehtyä öljyä) ja huulivoiteen (jojobaa ja mehiläisvahaa). Tämän lisäksi kaikissa sarjan tuotteissa on käytetty hajusteena luonnollisia eteerisiä öljyjä. Kaikki tuotteet on valmistettu Ecocertin sertifioimista luomu- ja luonnon raaka-aineista, ja pakkaukset ovat kierrätettäviä. Tuotteissa on kaksi tuoksuvaihtoehtoa, vadelma/meloni tai laventeli/minttu. Sarja sisältää myös luomupuuvillaisen meikkipussin ja toilettilaukun.

En ole koskaan käynyt H&M:n kosmetiikkaosastolla enkä tiedä yhtään millaisia tuotteita siellä myydään (luulin että vain meikkejä). En siis tiedä niiden hinnoista enkä laadusta mitään. Näitä uutuuksia on kuitenkin pakko käydä edes haistelemassa. Tuotteet on kaupoissa maaliskuun alussa, eli ehkä jo tänään.

Luomu itsessään on loistava juttu, mutta edelliseen keskusteluun blogissani viitaten, jos moni luonnon raaka-aine allergisoi (joku mainitsi mm. juuri tuon yhtenä tuoksuvaihtoehtona olevan laventelin), niin kuinkahan näiden tuotteiden kanssa käy...

Hups, tästä postauksesta tuli nyt varsinainen H&M:n mainos, mutta olen niin hyvilläni tästä suuntauksesta jossa isot firmat lähtevät ekologisemmille poluille että oli pakko kertoa sarjasta heti teille. Mitäs sanotte, yllättikö uutinen?

11 kommenttia:

  1. Yllätti positiivisesti ja taidankin mennä katsastamaan Henkkamaukan noiden varalta tilipäivänä :) Hinnat lienevät edullisesti, kun H&M ei muutenkaan ole kovin kallis?

    Kiitos siis vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Lidlissähän oli vastikään luomusertifioitua kosmetiikkaa myynnissä (ostin ite sieltä shampoon ja hoitsikan ja hyviä oli!).
    Mahtaakohan tämäkin jäädä yksittäiseksi kampanjaksi tämä HM:n juttu.

    VastaaPoista
  3. Heidi: Tuotteiden hinnat on käsivoide ja huulivoide 4,95€, loput 6,95€. Eli ei paha hinta testata.

    Prefecta: Oho! Lidl on kyllä sellainen paikka josta ei heti tulisi mieleen ostaa kosmetiikkaa. Mutta kiva kuulla että sielläkin luomuillaan ja myydään kelpo tuotteita. Nekään ei varmaan olleet hinnalla pilattuja.

    VastaaPoista
  4. Ohoh, tämäpä on positiivinen yllätys! Kiitos tiedosta.

    VastaaPoista
  5. Huulirasva saapui tänään (Forumiin) ja haistelin heti, kun pahvilaatikot oli purettu. Tuoksu oli mieto ja koko homma vaikuttaa tosi lupaavalta. Mun mieleen :)

    VastaaPoista
  6. Little M: Eikö olekin?! Ja kiva että vinkistä oli iloa.

    Laura: Juu, lupaavalta vaikuttaa. Täytyypä tulla "teille" haistelemaan tuota huulurasvaa. :)

    VastaaPoista
  7. Miehet tarvitsevat erityistä Kasvojenhoito, koska niiden iho on erilainen rakenne kuin naisten. On Aloe Vera Men Care-sarja. Hän korosti, rauhoittaa ja uudistaa, ajellaan ihoa ja suojaa päivittäin ympäristön vaikutteille. Aloe Vera Men aktivointi vaikutuksesta, suojelu ja kosteuttava.

    VastaaPoista
  8. Positiivinen yllätys, hyvää jatkoa noille luomu-vaatteille!

    VastaaPoista
  9. Marcus: Aloe Vera on ihanan rauhoittava tuote myös naisille.

    Maija: Juuri tuota jatkumoa organic gottonista tähän sarjaan korostettiin myös tiedotteessa. Olen jo tuoksutellut tuotteita ja ne tuoksuvat ihanille!!

    VastaaPoista
  10. Ei yllättänyt, ovat "isot firmat" huomanneet että kiinnostus luomutuotteita kohtaan on kasvanut, joten tokihan heidänkin pitää päästä apajalle ;)

    Body Shopillakin on muuten uusi luomusarja.

    VastaaPoista
  11. S: Kaikki mitä sanoit on totta, mutta jostain syystä olin silti yllättynyt. :) Kiitos Body Shop-vinkistä!

    VastaaPoista