perjantai 19. maaliskuuta 2010

Ratkaisevat kolme pistettä

tunnetila: wohoo!!

Viikonloppu, jee!!! Ja arvatkaa mitä tekemistä minulla on tulevaksi viikonlopuksi? Ei mitään!!! Vielä kovaäänisempi jee!!!


Vietin eilisen illan työpäivän päätteeksi Burleski Clubilla Suomeen rantautuneen nettikasino Mr Greenin hyväntekeväisyysturnauksessa. Pelasin touhukkaana mm. Red Dog-pöydässä ja pärjäsinkin ihan mukavasti. Harmittaa edelleen vietävästi kun hävisin pöytäni illan voittajalle vaivaisella kolmella pisteellä. Kaikki voitot eiliseltä illalta menivät hyväntekeväisyyteen eikä oma kukkaro keventynyt pelistä lainkaan. Onneksi. Oli kiva pelata "muiden rahoilla".

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

mekko Stradivarius, liivi KappAhl,
nahkahousut Jimmy Choo for H&M, kengät Vagabond



Vaikka burleskihenkisiin kemuihin olisi saanut pukeutua normaalia "överimmin", valitsin silti perusasun omalta mukavuusalueeltani. Minä vain en ole burleski-ihminen. Taidan olla aivan liian jäykkä ja tylsä hurvittelemaan puuhkiin sonnustautuneena. Edes burleski-esitykset eivät herätä minussa minkäänlaisia tunteita. Eilisellä, Las Vegasista juhliin lennätetyllä Miss Exotic World 2009 Kalani Kokonutsilla, oli varmasti hieno show, mutta myönnettävä on että olin enemmän innoissani rulettipöydän äärellä kuin showta katsoessani. No, kaikesta ei ole pakko tykätä.

Oletteko te innostuneet burleskista?

9 kommenttia:

  1. Mitä tykkäsit noin niinku muuten siitä klubista? Mun burleski-mielipide-postaukseni odottaa vielä tuloaan, pitää vielä vähän pureskella.:)

    VastaaPoista
  2. On alkanu yleistymään nää sun uhkapelaamiset :)

    VastaaPoista
  3. AnneVee: Nooh... Klubi oli aika perussedula. Ihan näyttävaksi laitettu mutta ei sen kummemmin sykähdyttänyt.

    Petra: Hahahaahahah!!! Otas hei huomioon että viimeksi mä istuin vieressä ja katsoin kun joku toinen pelasi. Kukakohan mahtoi olla kyseessä?? ;) Mutta juu, eilen pelasin itse ja se oli oikeasti hauskaa kun sai käyttää "leikkirahaa".

    VastaaPoista
  4. KIvalta näyttää noi nahkahousut tommosella sutjakalla ihmisellä. Oon itekin miettiny sellasten hankkimista mut en oo vakuuttunu että ne istuis mun kropalle/tyyliin.
    Burleskista sen sijaan tykkään kovasti. Upeat naiselliset vaatteet ja se romanttinen tilpehööri. Viehättää myös se että esiintyjät ovat tavallisia normaalikokoisia naisia kurveineen, muhkuroineen, selluliitteineen päivineen eikä mitään huippuun treenattuja superhoikkia ja näyttävät silti tyrmääviltä ja itsevarmoilta. Esitykset ovat usein humoristisiakin.

    VastaaPoista
  5. Kokemuksesta tiedän, että peleihin jää koukkuun, vaikka ei riippuvuutta oliskaan.

    Siellä pelipöydän takana näkee ihan kaikennäköstä :P

    VastaaPoista
  6. Mäkään en ole erityisen innostunut burleskista, pukeutuisin varmaan burleskipileisiin samanhenkisesti kuin sä ;)

    Ei mitään-viikonloput on maailman parhaita, mulla on mahdollisesti ensviikonloppuna tiedoksi semmonen piiiiitkästä aikaa, peukut pystyyn ettei siihen tulekaan mitään :D Rentouttavaa lauantaita! <3

    VastaaPoista
  7. Itse en ole mitenkään innostunut Burleskista. Tuntuu tosin etten ole innostunut mistään muustakaan ennen kuin kesä tulee ;).

    Ethän sä sattumalta asu Kalliossa? Kiinnitin vaan pari päivää sitte huomiota kun jollain tytöllä meidän talossa oli just tollaset valkoset saappaat mitkä oot ostanu. En oo nähny susta kasvokuvaa niin vaikee sanoo :D.

    VastaaPoista
  8. Kävin elämäni ensimmäisessä burleskitapahtumassa viikko sitten ja ihastuin! Tykkäsin esityksistä ja meiningistä ja siitä että sain itsekin pukeutua "överisti" puuhkan kera :)

    Tuo Sedun paikka ei ehkä liene aito tunnelmaltaan... Jos kokeilisit jotain muuta paikkaa?

    VastaaPoista
  9. Rhia: Kiitos Rhia että sanoit sutjakaksi! Mulla on ollut "paksupäivä" ja sanoistasi tuli tosi hyvä mieli! :)

    Burleski on kyllä just sellanen juttu mikä varmasti jakaa ihmiset. Sinä esimerkiksi olet ihminen joka näyttää järisyttävän upealta naisellisissa vaatteissa, minä taas.. Noh, näytän omasta mielestäni hepenissä mieheltä naisten vaatteissa. :D

    Mikkan: Niin joo, sä teit tuota työksesi vielä hetki sitten. Voin vaan kuvitella mitä kaikkea (traagistakin) tuolla pelimaailmassa näkee. Ei kiva.

    wikke: Heh, me ollaankin tällasia samiksia ja anti-burleskeja. :) Kivaa viikonloppua sullekin!

    Mii: Hih, en ollut minä. En nimittäin ole vielä ottanut noita kumppareita käyttöön. Ja kieltämättä mullakin on vähän samanlainen olo kun sulla tuon innostumisen suhteen. Talvi alkaa jo riittää.

    Heidi: Mutta Heidi, sä olet niin paljon naisellisempi kuin minä että voin hyvin kuvitella sinut burleskijuhlissa. (Viimeksikin olit niin kauniina, kiitos kuvasta!) En tiedä saisiko eri paikka tunnelman tuntumaan enemmän omalta.

    VastaaPoista