maanantai 15. maaliskuuta 2010

Väsymys piiloon

tunnetila: väsynyt, niin väsynyt

Mukava mutta hektinen viikonloppu jatkui (ja tulee jatkumaan) entistä hektisemmällä viikolla. Ei sitä tässä iässä enää ihmeitä jaksa mutta nyt on yritettävä pinnistellä töissä ja iltariennoissa koko tuleva viikko. Lisää tsemppiä saa jos menee joka ilta nukkumaan viimeistään 21.30 ja nukkuu tulevan viikonlopun kokonaan. (Kuulostaa mahtavalta!)

Olen löytänyt energiajuomien lisäksi uuden väsymyksen karkottajan, tai ainakin pari väsymyksen merkkien piilottajaa, nimittäin Maybellinen Super Stay 24h peiteaineen sekä L'oréalin Touche Magique valokynän.



Image and video hosting by TinyPic


Käytin pitkään
Lancômen Hypnôsen kaverina Lancômen valokynää. Toimivuus tuotteessa oli mahtava, mutta tekninen toteutus tökki. Kynä annosteli tuotetta miten sattuu, välillä ei ollenkaan, välillä taas aivan liikaa, ja kun kyseessä oli kallis tuote niin sillä läträäminen harmitti. Kun tässä nyt olen muutenkin innostunut testailemaan edullisempaa kosmetiikkaa selektiivisen vaihtoehtona niin päätinpä lakata harmittelemasta kalliin valokynäni toimimattomuutta ja hankin pari uutta kokeiluun.

Ensimmäisenä testasin Lumenen valokynää jonka annoin työkaverille kahden päivän testauksen jälkeen. Valokynä oli minulle aivan liian tumma ja korosti tummia silmänalusia sekä juonteita massiivisesti. Työkaverilla, jolla on selkeästi tummempi iho kuin minulla, tuote toimii kuulema moitteettomasti. Valokynän sävyllä todella on väliä!

Seuraavana poimin ostoskoriini
L'oréalin Touche Magique valokynän. Vihdoin tarpeeksi vaalea sävy joka tuo iholle hehkua ja toimii hienosti kirkastaen väsyneen bloggaajan silmänaluset. Ja hinta, reilusti alle puolet Lancômesta. Arvaatte varmaan kumpaa ostan tulevaisuudessa... ;)

Toinen huipputuote löytyi Maybellineltä. Tällä aineella peitetään tummien silmänalusten lisäksi kasvoilta häiritsevät näpyt. Tuotteen nimi lupaa pysyvyyttä 24 tunniksi, ihan tätä en usko, mutta kyllä, tuote pysyy tuntikausia (jopa 8 tunnin työpäivän) kasvoilla ja vielä viime hetkinään onnistuu peittämään "ei toivotut" ihoyllätykset. Ja hinta, edullinen, kympin hujakoilla. Myös tämä tuote jäi pysyväksi lisäksi meikkipussiini.

Olin jo sanomassa että kymmenen vuotta sitten mitään väsymyksen merkkejä ei näkynyt vaikka valvoin kuinka, mutta kun nyt tarkemmin mietin niin noista auvoisista ajoista taitaa olla sittenkin jo lähemmäs 15 vuotta.. Huh huh ja auts!
Mitkä ovat teidän parhaat vinkkinne peittämään väsymyksen merkit?

13 kommenttia:

  1. Jostain syystä mä en ole ikinä päässyt sinuiksi noiden valokynien kanssa, mutta Make Up Storella on hyvä kolmen sävyn peiteväripaletti.
    Ja Benefitillä on (ainakin ollut) semmonen näppärä vahamainen kynä-kynä (ei siis sivellinpäinen). Mahtaakohan olla vielä... joo, Eye Bright. Se oli hyvä!

    xoxo, Prefecta
    Another Fab Day

    VastaaPoista
  2. Enpä ole kokeillut valokynää, koskaan, ja olenkin pärjäillyt Grimasin meikkivoiteen voimin jo kymmenisen vuotta. Mutta: nyt viimeiset pari viikkoa peilistä on näkynyt aika väsyneen näköinen naama, eikä siihen enää riitä edes se luottomeikkivoide. Pitäisiköhän ottaa vihjeestäsi vaari ja käydä ostamassa vähän uusia tuotteita...

    VastaaPoista
  3. Tuota peitevoidetta tarviikin kokeilla ensitilassa:D Mä oon käyttänyt Cliniquen valokynää, joka koostumukseltaan ja ominaisuuksiltaan on lähellä Lorealin versiota. Ei anna mielettömästi valoa (en halua pandasilmiä...) vaan lähinnä kuultoa ja peittoa. Sain Lorealista muutaman viikon jälkeen kauheen ihottuman silmänympäryksiin, mutta Clinique on toiminut hyvin ja on selektiivisistä varmaan edullisin (hintsusti yli parikymppiä).
    Luottotuote talvenkalpealle naamalle!

    -Kaisa

    VastaaPoista
  4. Äh, mä en tainnut osata valita niistä L'Orealin valokynistä oikeaa sävyä enkä taida oikein muutenkaan osata käyttää sitä. Pitänee antaa kynä äidille ja jatkaa peittämisyrityksiä meikkivoitein ja peitepuikoin.

    VastaaPoista
  5. En ole koskaan omistanut valokynää ja silmäpussit peittyy tällä suunnalla lähinnä silmälaseilla! Ehkäpä kokeilen joskus tuota Touche Magique-kynää jos se sopii vaalealle iholle. Huomattiin äidille silmälaseja ostettaessa kuinka paljon niiden malli vaikuttaa siihen, näkyykö silmäpussit. Jos käyttää laseja niin kannattaa huomioida tämäkin, koska jotkut mallit tuntui oikein kiinnittävän huomion silmäalusiin ja toisissa sangat peitti kätevästi juuri kriittisen alueen.

    VastaaPoista
  6. hankkiudu äkkiä eroon niistä energiajuomista. ne on vihoviimeisiä; pahempia kuin limsa.

    kiitos valokynävinkeistä! itselläni ei ko tuotetta löydy meik-ap-pussista. uskottelen itselleni ettei mulla ole mustia silmänalusia, hah!

    VastaaPoista
  7. Prefecta: Kiitos vinkeistä! Vahamainen kynä kuulostaa kuiville silmänalusilleni kirosanalta, mutta totuus voi olla toinen. :)

    Ilona: Mitäh?! Ei valokynää käytössä? No toisaalta, sähän olet hehkeä ilmankin. :) Mutta aloita vaikka testaus tuolla Lorealin kynällä, ei mene iso määrä rahaa hukkaan jos et siitä tykkääkään. (Ja voit myydä sen sit minulle. :) )

    Kaisa: Hui, onneksi mulle ei ole tullut tästä(kin) ihottumaa. :) Mutta tuo peitejutska on tosi hyvä, suosittelen, eikä ole iso investointi.

    Olga: Mä hämmästyin kun se Lumenen kynä oli niin tumma. Sävyä kun on kynässä vain se yksi ja sarja on kuitenkin tehty vaaleille suomalaisille.

    Auri: Silmälasit on muuten oikeasti hyvä silmäpussien piilottaja. Varsinkin nykymuoti suosii "pussit piilottavia" pokia. :)

    I May Say: Hih, kiitos energiajuomavaroituksesta. Juon ehkä yhden Batteryn kahdessa kuukaudessa (siis silloin kun väsyttää tuhottomasti!!), eli en syyllisty niiden liikakäyttöön. En juo lainkaan kahvia sillä saan siitä rytmihäiriöitä ja energiajuomat aiheuttavat saman jos juon esim. tölkillisen liian nopeasti. Eli ei huolta, mutta kiitos silti huolenpidosta! :)

    Ja hei, ei sulla välttämättä oikeasti edes ole niitä tummia silmänalusia. :)

    VastaaPoista
  8. Mulla on ollut jo jonkin aikaa käytössä just toi Touche Magique, jossa tosiaan on mullekin tarpeeksi vaalea sävy (itse asiassa se ihan vaalein on jopa hieman liiankin vaalea mulle). Sitä kun vähän sipaisee silmäkulmiin niin johan on virkeempi ilme.
    Paras keino kuitenkin on kunnon yöunet..

    VastaaPoista
  9. Micci: Totta, kunnon yöunet tekisi terää mutta ei taida taas millään ehtiä.. :) Onneksi viikonloppuna nukutaan kunnolla!

    VastaaPoista
  10. paketti tuli perille perjantaina, kiitos vaan kovasti! :-)

    VastaaPoista
  11. Olen ihan samaa mieltä, tuo L'Orealin valokynä on tosi hyvä! Itselläni on nyt käytössä Diorin vastaava, joka kestää ja kestää ja kestää, kun en muista koskaan sitä laittaa. Se on myös tosi hyvä, mutta hinnalta sitten taas toki tuplat L*orealiin -mutta jos joskus innostut kokeilemaan, voin suositella lämmöllä :)

    Terkuin toinen väsähtänyt...

    VastaaPoista
  12. Klassikkomainetta nauttiva YSL:n valokynä on kuulunut meikkipussini luottotuotteisiin jo vuosia. Joskus tekisi mieli kokeilla muitakin vaihtoehtoja, mutta jotenkin sitä on niin helppo aina valita se tuttu ja hyväksi havaittu.

    Toinen loistotuote on anopilta saatu Ella Bachen Radiance Elixir. Purkissa lukee apply morning after mutta toimii kyllä ilman darraakin ;)
    Toi teksti kieltämättä valoittaa sitä, miksi anoppi ojensi purkin mulle kommentilla: "Sulla on varmaan tälle enemmän käyttöä." Hmmm =D

    VastaaPoista
  13. Petra: Ole hyvä, toivottavasti tykkäät tuotteista!

    Lilou: Mitäs me väsähtäneet... :)

    Mä tykkään kans tosta L'Orealista paljon ja hei, se on just nyt tarjouksessa 3+1 päivillä Sokoksella. Sinne siis!

    Enne: Heh, kiva pikku vinkki anopilta.. :D :D

    Tuo YSL ei kuulema sovi mulle (sanoi kerran joku myyjä), sillä mulle on parempi olla peittävyyden lisäksi kosteuttava. Paitsi ettei tuo L'Orealin juttukaan ole mikään kosteuttava... Taisi olla vain myyntikikka jolla minut koukutettiin pitkään käyttämääni Lancomeen. :)

    VastaaPoista