keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Juttu, jota eilen arvuuttelin

tunnetila: tyytyväisyys

Ja mitä sitten ostin Lindexiltä? No niin ihanat porkkanamalliset lökäpöksyt että oksat pois! Kaikki sovittamani vaatteet, niitä oli yli kymmenen, olivat kivoja, mutta kuten Nooruska skarppina tiesi, olen etsinyt mustia housuja jo ikuisuudelta tuntuvan ajan ja nyt kun sopivat tuli vastaan niin en miettinyt monta hetkeä. Tykkään näistä ihan hurjasti!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

toppi Mango, silkkisekoiteneule H&M,
housut Lindex, nahkatossut Vagabond



Oikeastihan hakusessa on mustat kapealahkeiset puuvillahousut, mutta nämä kauniisti laskeutuvat polyesteripöksyt saivat istuvuutensa ja muutenkin kivan mallinsa vuoksi materiaalinsa anteeksi ja päätin, että ne kapeat housut voin hankkia myöhemmin. Nämä housut käyvät yhtä hyvin tämänpäiväiseen poikamaiseen ja hyvin arkiseen lookiin kuin vähän juhlavampaankin tilaisuuteen korkkareiden kanssa. Tykkään näistä tosi paljon!

Tuo viime postauksessakin esitelty "Rei Kawakubo" henkinen paitapusero on kyllä vielä pakko käydä hakemassa. Älkää ostako kaikkia jos teette liikkeeseen ryntäyksen. Helsingin keskustan liikkeissä niitä ei kuulema ole.

Hyvä Hakis, nähdään huomenna!

14 kommenttia:

  1. Voi että, onpas mahtavat! Näyttää niin rennoilta mutta hyviltä. Onnittelut huipusta löydöstä :)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! Luulen, että polyesteri on - kerrankin - parempi vaihtoehto tuon mallisiin housuihin, se laskeutuu puuvillaa kauniimmin.

    Ja kaiken lisäksi mustalla puuviillalla on inhottava taipumus haalistua pesuissa. Plus kerätä nöyhtää ja kissankarvoja.

    VastaaPoista
  3. Little M: Kiitos, ja kyllä, nämä on aivan ihanat! Käyvät kaikkien niiden puseroiden kanssa joita en ole voinut käyttää aikoihin kun pillihousut eivät imartele J Lo-takamustani.

    Vimps: Kiitos sinullekin! Ja totta, puuvillaisina nämä eivät olisi olleet läheskään niin laskeutuvat. Hankin ne puuvillaiset kuitenkin joskus toiste, itse kun en "kärsi" noista kissankarvoista. :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivan näköiset! Itse olen Lindexin vakkari asiakas, sekä aikusiten, että lasten puolella, puhumattakaan alusvaatteista!

    VastaaPoista
  5. Ovat hienot!! Ja ihan "sun näköiset". Voi kun jossain välissä ehtisi Hakikseen, tuolta takapihalta se melkein jopa näkyy.. Nii lähellä, mutta niin kaukana... :)

    VastaaPoista
  6. Joy: Kiitos Joy! Mä olen ollut ennen Lindexin alusvaatteiden käyttäjä mutta nyt varmaan viimeiset kymmenen vuotta olen ollut merkkiuskollinen toisaalle. Paitsi että hei, taitaa mulla sittenkin olla edelleen jotain tuotakin puolta Lindexiltä kun tarkemmin mietin..

    Lilou: Kiitos! Nämä on parhaushousut! (Yleensä olen ollut sitä mieltä että mulle ei sovi tämän malliset housut. Nämä tuntuu kuitenkin jostain syystä ihan omilta.)

    VastaaPoista
  7. Ihanat ihanat housut, kävin innoittamanasi kääntämässä paikalliset Lindexit mutta täällä ei näkynyt merkkiäkään noista vaatteista. :(

    VastaaPoista
  8. Nouvelle: Höh!!!! Miksei teillä ole noita vaatteita? Pitää olla!!! Noi housut on niin loistavat että en voi lopettaa niiden kahumista. Sun on pakko saada ne! Nih! :)

    VastaaPoista
  9. Sanos muuta! Vakavammaksi tämän tekee se, että en ole käynyt Lindexissä vuosikausiin ja en ole aikaisemmin innostunut tuon tyylistä housuista. :D

    Taidan heittäytyä hankalaksi asiakkaaksi ja käydä vielä uudestaan ja kysyä, että saako noita tilattua jostakin toisesta myymälästä. :/ Millainen mitoitus Lindexillä on? Olen varmaan saman kokoinen sun kanssa. :)

    VastaaPoista
  10. Nouvelle: Lindexillä on musta aika normaali motoitus, joissakin jutuissa väljä, mutta joissakin taas niukka. Heh, helpottaa varmasti kovasti.. :) Mä käytän Lindexiltä xs:ää, nämä housut esim. on xs ja just hyvät.

    VastaaPoista
  11. Tai 34.. En muista, mutta pienin koko on mulle sopiva. Eiku joo, nämä housut on kokoa xs ja se valkoinen paita (jonka siis myös hain) on 34.

    VastaaPoista
  12. Mahtavat housut. Istuu sulle tosi kauniisti! Pitänee itsekin tsekata tarjonta. Mihin muuten päädyit kenkätuskailussasi?

    VastaaPoista
  13. Auri: Kiitti! Ja hei, tsekkaa kuvat! Tossut on ollut jalassa jo muutaman päivän ja tässä tapauksessa pehmeys on sata kertaa tärkeämpi kuin ulkonäkö. :)

    VastaaPoista
  14. Haha, olenpa sokea :D Taisi huomio kiinnittyä vain noihin makeisiin housuihin! Siinäpä ne tossut näkyy kuitenkin olevan. Ja eihän ne näytä yhtään isoilta sun jalassa.

    VastaaPoista