sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Suunnistus

tunnetila: helpotus

Tajusin juuri asukuvia nappaillessani, että blogissa ei taida juurikaan olla minusta kuvia hiukset auki. Pidän hiuksiani lähes aina ponnarilla/suttunutturalla, sillä auki ne ovat aina tiellä. En kuitenkaan suostu leikkaaman hiuksiani, joten pakko tyytyä jokapäiväiseen ponnariin. Tänään kävin kuitenkin Forumissa "suunnistamassa" hiukset auki.

Forumin Ihanat tytöt (Anna, Nadja, Mimmi ja Peppi) olivat järjestäneet kivan, välillä hyvin haasteellisen, suunnistuksen Forumin liikkeisiin. Törmäsin heti ensimmäisessä liikkeessä muihin suunnistajiin ja minulle tuli niin ikäloppu olo että meinasin Glitterissä "tehtävä suoritettu" -leimaa hakiessa selittää myyjälle, että haen näitä leimoja tyttärelleni joka on kotona flunssassa eikä päässyt itse osallistumaan. Voi jestas... Pienimuotoisesta noloudesta selvittyäni totesin kuitenkin, että miksi yli kolmekymppinen ei voisi välillä hassutella tai osallistua kavereiden järjestämiin kivoihin juttuihin? Minusta tyttöjen suunnistusidea oli hauska, joten ihan tyttöjen vuoksi halusin osallistua tapahtumaan. Kiitos tytöt, suunnistus näytti onnistuvan hienosti ja osallistujia näytti riittävän!


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

takki Promod, huivi H&M, raitapaita Marimekko,
housut KappAhl, kengät Vagabond


Tänään oli kuudes päivä ilman mustia vaatteita. Musta-valkoisesta puserosta oli jo aiemmin puhetta ja jo silloin totesin että se ei ole musta. Eli älkää yrittäkökään väittää että huijaisin. :) Huominen, maanantai, on haasteen viimeinen päivä. Onneksi. Alkaa nimittäin jo mielikuvitus, ja vaatteet, loppua...

17 kommenttia:

  1. Hyviä asuja olet kekannut!

    VastaaPoista
  2. Nooruska: Kiitti! Asut näyttävät hyvin helpoilta ja simppeleiltä, mutta jukopliut kyllä niitä on kyhäilty ja kyhäillessä marmatettu. :)

    VastaaPoista
  3. Mä mietin just tota, että jos lähtisin suunnistamaan, olisin ainoa täysi-ikäinen.:D

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä olet selvinnyt ihan loistavasti haasteesta! Hyvä Nina, olet superi!

    Arvaa vaan, kävin tänään Forumin fazerilla syömässä marenki-uuniomenaleivosta ja kun näin tyttöjä lappujen kanssa, niin tajusin että vitsit, tuollahan on se suunnistus :D Mulla ei ollut kuitenkaan aikaa siihen, eikä olisi ollut varmaan pokkaakaan, olen niin epärohkea tällaisissa jutuissa ;) Sun ois pitänyt pyytää mut seuraksi niin olisin kehdannut! :D

    VastaaPoista
  5. AnneVee: Sun olis pitänyt tulla mun kanssa! Oltais oltu varsinainen mummuvaljakko. :)

    VastaaPoista
  6. wikke: No voi hitsi, me oltiin varmaan jopa yhtä aikaa siellä Forumissa. Miksi ei törmätty?! Tyhmää! Mut ens kerralla sitten, lupaan!

    Ai niin ja kiitos, kauniit sanasi lämmittävät mieltä. :)

    VastaaPoista
  7. Ens kerralla sitten ollaan rollaattorit rinnakkain paikalla!

    VastaaPoista
  8. AnneVee: Joo, ja kiilataan kaikki kanssakilpailijat että ehditään varmasti ekana joka rastille.

    VastaaPoista
  9. Ihanan keväinen asu! Vaatekaapissani on ammottava kolo beigeille kangashousuille, mistähän moisit löytäisi? :)

    VastaaPoista
  10. Taisin bongata tuon paidan telkkarista päälläsi ;)

    Mitäs tuo suunnistus on? Kuulostaa hauskemmalta kun metsässä tapahtuva kompassin kanssa samoilu :D

    Hyvin olet selvinnyt haasteesta, onnea!!

    VastaaPoista
  11. Anna-Maria: Kiitos! Omat beiget kangashousuni löysin sattumalta viime kesänä KappAhlista. Olin kaupungilla äidin seurana ja häntä odotellessani huomasin nämä ale-rekissä. Olisko maksanut 7€.. :)

    Heidi: Suunnistuksessa tytöt olivat keksineet Forumin liikkeisiin tehtävärasteja, esim. he olivat stailanneet Seppälässä mallinukkeja ja piti tietää kenen stailaama mikäkin nukke oli. Toisessa tehtävässä piti arvata Vagabondilla mitkä kengät olivat Nadjan lempparit jne. Hauskoja tehtäviä, mutta välillä aika vaikeita. :)

    Ja kiitos, viimeinen päivä haastetta edessä huomenna. Laitan ehkä samat vaatteet kuin tänään.. ;)

    VastaaPoista
  12. Täältä ois voinut tulla kolmas pyörä mummuvaljakkoon :)

    Ja upeasti olet puskenut haasteen läpi -itse en kyllä olisi selviytynyt tuosta hommasta! Hiuksesi ovat muuten todella kauniit myös auki!

    VastaaPoista
  13. Noi housut on aivan mahtavat! Just tollasia oon etsiskellytkin jo tovin, mutta ei oo vielä tärpännyt.

    VastaaPoista
  14. oho, ihanat hiukset! en kyllä muista että oisin ihan äskettäin täällä nähnyt niitä auki :)

    hihii, mää voisin suunnistella etäpesäkemummona täällä tampereella, oispahan kerrankin joku tekosyy sille, että näytän niin eksyneeltä ja toivottomalta.

    VastaaPoista
  15. Onpas sulla kivoja asuja ja ihana blogi. :))

    VastaaPoista
  16. Lilou: Hih, ensi kerralla pyydetään sutkin mukaan. Tuothan mukanasi oman rollaattorin?

    Ja kiitos tsemppauksesta, viikko on ollut ihan oikeasti työn ja tuskan takana. Ei enää ikinä! :)

    Chaos: Kiitti! Nämä tosiaan löytyi (muistaakseni) seitsemällä eurolla viime kesänä, toivottavasti sinulla käy yhtä hyvä tuuri. Tsemppiä metsästykseen!

    tiiti: Kiitti tiiti! Täällä taitaa olla aiemmin yksi kuva hiukset auki. Ja olen pitänyt blogia jo yli kaksi vuotta. Aikamoista!

    Olet hyvin tervetullut etäsuunnistajaksi. Parasta olisi jos pyörisit vaikka Koskarissa Helsingin Forumin kartan kanssa ja kyselisit ihmisiltä missä se H&M on...


    Emmi: Hei kivaa, uusi lukija! Kiitos kivoista sanoistasi Emmi, toivottavasti jäät seurailemaan mitä tässä blogissa sattuu ja tapahtuu! :)

    VastaaPoista
  17. Oli tosi kiva, ku olit suunnistamassa! :)

    Oli siellä muutama muukin "iäkkäämpi" osallistuja ;)

    VastaaPoista