tiistai 10. elokuuta 2010

Piti sitten tämäkin kokea..

tunnetila: argh!!!!!

Minulla oli tänään jalassa housut. Pitkät housut, toista kertaa juhannuksen jälkeen. Kesä on mennyt enemmän tai vähemmän rennosti löllötellessä tai hameisiin pukeutuessa. Äsken huomasin, että housujen vetoketju oli auki. Yritin sulkea sen mutta sepä peijakas oli auki, koska se oli revennyt auki. Ilmankos aamulla kiristi mutta kiristys lakkasi päivän mittaan. Onneksi housujen päällä oli löysä mekko. Taidan suosiolla siirtyä käyttämään jatkossa pelkästään löllövaatteita.

Ai kuka lihonut? Jaa mää vai?! (Ja ei, meille ei ole tulossa vauva.)

Image and video hosting by TinyPic

silkkimekko ja hapsuhuivi Esprit,
housut Lindex, espadrillokset Accent, kangaskassi Weekday



Ps. Asun silkkimekko ja hapsuhuivi ovat alelöytöjä Kuopiosta. Mistä lähtien Esprit on alkanut tehdä taas kivoja vaatteita?! 2000-luvun alun kuljin päästä varpaisiin Espritin vaatteissa, mutta sitten aika ajoi merkistä ohi kun uusiutumista ei tapahtunut. Nyt sovittelin loppualessa montakin kivaa juttua joista mukaan poimin harkinnan jälkeen nämä kaksi. Muutama muukin olisi kelvannut. Positiivinen yllätys!

9 kommenttia:

  1. toi silkkimekko näyttäs aika täydellisen väriseltä! :-))

    VastaaPoista
  2. Heii muistelisin jotenkin, että sä olet tilaillut kosmettiikkaa tuolta StrawberryNET.com:ista? Onko kaikki sujunut ongelmitta ja tuotteet ollut aitoja ja kunnollisia? Kiitos avustasi jo etukäteen:) Ja hei lohdutukseksi, yhtä helposti ne kesäkilot lähtee kuin on tullutkin!

    VastaaPoista
  3. Petra: Silkkimekko tosiaan on kauniin värinen. Aika vaalea vain minulle, joten tykkään käyttää sitä mustan ja harmaan kaverina. Mekko on muutenkin tosi kiva, jos törmäät samanlaiseen niin osta! :)

    Laura: Mä olen tilannut LookFantasticilta mutten Strawberry.netistä. LookFantasticilla on aina kaikki toiminut hyvin. Kerran tosin saamani tuotteet olivat vanhenemassa aika pian, mutta ostinkin ne alesta eli syy niiden positoon oli tuo päiväys. Siitä vaan ei ilmoitetut erikseen missään joten siinä mielessä vähän petyin.

    VastaaPoista
  4. Laura: Ja vielä, kiitos tsemppauksesta. Uskotaan niin! :)

    VastaaPoista
  5. No kyllä kiristää siis farkut täälläkin... Yritän ajatella positiivisesti, että tuli ainakin nautittua lomalla. Nyt kun taas istuu toimistossa mikro- ja salaattilounaiden parissa, niin eiköhän ne kesäkilotkin pikkuhiljaa katoa. Ainakin toivottavasti... Espritin silkkimekko on tosi upea! Alkaako musta väistyä värien tieltä ;D ?

    Minä (maailman onnettomin luomivärien käyttäjä) ostin alkukesästä Couleur Caramelin luomivärin ja se on kyllä ollut tosi hyvä. Paljon pigmenttiä, levittyy hienosti ja pysyy paremmin kuin mikään aiemmin kokeilemani. Tarvii vaan ottaa taas käyttöön kun syksy tulee.

    -Kaisa

    VastaaPoista
  6. Esprit on yllättänyt minutkin positiivisesti! En muista ostaneeni Espritin vaatteita moneen vuoteen, mutta nyt ostin pari viikkoa sitten fantsun raitamekon ja huomasin, että valikoimissa on vaikka mitä kivaa. Thumbs up!

    VastaaPoista
  7. Älyttömän kaunis tuo silkkimekko!!

    JOstain kumman syystä myös minulla tuntuvat viikon Italian loman jälkeen housut tiukoilta... Millä ihmeellä ne paikalliset siellä pysyvät niin sutjakoina!!?

    VastaaPoista
  8. Espritistä on tullut ihan lemppariostospaikka nykyään, löydän sieltä joka kerralla jotakin. Kesäkuun Berliinin reissullakin oli pakko käydä Espritin liikkeessä ja sieltäkin lähti ihana silkkinen toppi mukaan.

    Ja yhdyn edellisiin, myös täällä vyötärönauhat kiristää siihen malliin, että jumpat ja salaattilounaat kutsuu :)

    VastaaPoista
  9. Kaisa: Heh, mikä pöyristyttävä kysymys (siis tuo alkaako musta väistyä)! :) Mä harjoittelen vähän väreillä mutta mustasta en luovu koskaan! Ikinä! ;)

    Ja kiva kuulla että olet tykännyt sarjan luomiväristä. Minäkin sain niitä mukaani kaksi ja olen jo käyttänyt niitä eilen ja tänään. Tykkään niistä ihan hurjasti!

    Sointu: Ei vitsi, olet huomannut saman!! Mä olen kiertänyt kaukaa Espritin liikkeet jo muutaman vuoden. Täytyykin nyt alkaa katsoa liikkeitä toisin silmin. Ja todella thumbs up!

    Joy: Kiitos! Ja voih, ne häät!!! Ja kaikki ne herkut... :) Voin kertoa salaisuuden: italialaiset naiset ovat kauniita ja siroja nuorena, mutta kun ovat yli 50v tapahtuu kummallinen juttu ja heistä tulee pulleita kodinhengettäriä. Ihania edelleen, mutta habitus muuttuu täysin. (Iris on suomalainen, ei hänelle käy niin. ;) )

    Kay: Okei, tämä on nyt uskottava: Esprit on kai sitten muutunut. Paitsi onko tarpeeksi, pakko käydä tutkimusretkellä. :)

    Heh, sama vyötärönauhan kiristys ongelmana sinullakin. Mä vaan en oikein ymmärrä miten olen päässyt lihomaan, en ole omasta mielestäni edes herkutellut paljon. Tosin en ole kyllä juuri liikkunutkaan.. Sepä se. Tsemppiä meille!

    VastaaPoista