torstai 26. elokuuta 2010

Vilauttelua

tunnetila: köhköh

Luulin, että kaksi päivää makaamista riittäisi flunssan taltuttamiseen. Nousin siis voimantunnoissani aamulla reippaasti ylös ja läksin töihin. Noin 50 metriä käveltyäni oli pakko pysähtyä, ottaa seinästä tukea ja hengittää pari kertaa syvään. Hmm, ehkä en sittenkään ole kunnossa? Jatkoin kuitenkin urheasti matkaa ja töihin päästessäni puuskutin kuin veturi ja olin yltä päältä hiestä märkä (enkä siis kävellyt koko matkaa töihin vaan taitoin matkan ratikalla).

Piipahdin terkkarin luona joka mittasi kuumeen ja passitti loppuviikoksi kotiin. Ääää, töistä poissa oleminen "pikku flunssan" takia on ehkä ärsyttävintä. Minulla on koko ajan tunne, että "tämähän on vaan flunssa, ei se ole syy olla kotona. Nyt ne töissä ajattelevat että olen laiska." Vaikkei kukaan oikeasti niin ajattele, ovat vain hyvillään etten ole siellä tartuttamassa muita, mutta silti on huono omatunto. Jos olisi vaikka käsi poikki niin sairausloma tuntuisi paljon oikeutetummalta.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neuletakki Global, huivi H&M, mekko Hanna Saren/Seppälä, nahkakynsikkäät DIY,
sormus No Bad-design, laukku Zara, saappaat BilliBi, sukkahousut Lindex

Pahoittelen alimmaisen kuvan vilauttelua. En kuitenkaan keksinyt muuta tapaa esitellä sukkahousuja jotka olivat tänään ensimmäistä kertaa jalassa. (Hmm... nyt siellä ihmetellään miksi kukaan haluaisi esitellä sukkahousujaan.. oh well.. no niin..) Olen usein yrittänyt laittaa Lindexin hauskoja sukkiksia jalkaan lyhyen hameen ja korkkareiden kanssa, mutta fiilis on ollut aivan liian pårnå. Nyt, matalissa saappaissa, härskein fiba jäi mielestäni pois ja lopputulos oli ihan hauska. Tietenkin sääret näyttäisivät paremmalle korkkareissa, mutta minkäs teet. Minähän en voi käyttää edes kirkkaita kynsilakkoja sillä koen silloinkin näyttäväni vanhalle horatsulle. Jep, ongelmansa kullakin. Ja sitten on vielä tämä flunssa. Uh!

21 kommenttia:

  1. Uu, vähä hottikset noi sukkikset! Pitääkin piipahtaa Lindexillä...

    VastaaPoista
  2. AnneVee: Näkisitpä noita kuvia mitä mä napsin samalla kun hilasin mekon helmaa ylös. On pikkasen hottiksia kuvia nimittäin tarjolla.. :) :) Hahhaha!

    Noi sukkikset tuli myyntiin joskus keväällä, että jos hyvä tuuri käy niin saattaa vielä jostain löytyä. Onneksi ostin itse kahdet ettei varmaan lopu irstailut kesken!

    VastaaPoista
  3. Mä olen just päinvastainen - mä olen yleensä vaan onnellinen, jos saan saikkua pienimmänkin vaivan takia. Mä en osaa tuntea tommoisista huonoa omaatuntoa.. Koulusta tosin en mielelläni ole pois ihan vaan sen takia, etten halua jäädä jälkeen tai missata yhtään mitään.

    VastaaPoista
  4. Huikeet sukkikset! Täytyypä käydä vähän bongailemassa Lindexillä jos sattuis vielä löytymään. :)

    VastaaPoista
  5. Hianot sukkelit! Ja hihii, "pårnå" :D

    VastaaPoista
  6. Sara: No joo, pakko myöntää että on täälä kotona ihan kiva olla. :) Vähän niinkuin kesäloma olisi jatkunut viikon työssäolon jälkeen. Paitsi että nenä lähtee kohta irti kun olen niistänyt niin paljon. :)

    tiitiäinen: Nää sukkikset on kyllä hienot! Toivottavasti löydät omasi!

    Lilou: Heh, no hitsi, jos olisin kirjoittanut sanan "oikein" niin arvaa millä hakusanalla tänne olisi päätynyt yhtäkkiä muutama tuhat googlettajaa. :)

    VastaaPoista
  7. Onpa kyllä kivat sukkikset! Kelpaisi omaankin kaappiin! :)

    Ja täälläkin on yksi nuhanenä, joka passitettiin työterveydestä loppuviikoksi sairauslomalle. Mutta mikäs tässä lepäillessä!

    VastaaPoista
  8. Omassa ammattikunnassani jäädään tosi harkiten sairaslomalle, vaikka moni kyllä toivoisi, että pöpöpesäkkeet jäisivät kotiin. Työt kuitenkin lähes tuplaantuu kun joutuu ottamaan sijaisen. Sille kun pitää suunnitella ja valmistella kaikki, sitten menee aikaa kun töihin palattua selvittää mitä oikeasti on tehty ja sitten vielä paikkailee kaikkea mitä sijainen on möhlinyt ;D

    VastaaPoista
  9. hihii, hienot on piilopårnåsukkikset! mulla on just samat. pitääpä kaivaa taas esille, niin pääsen mäkin irstailemaan. mä luulen, että mun sisäiseen horopersoonaan käy se pikkumekkoyhdistelmä :D

    VastaaPoista
  10. Christina: Voi meitä flunssaisia.. No sattui kyllä ihan hyvä viikko sairastaa, ainakin työn puolesta, kun ei loman jälkeen ollut vielä hirveä rumba päällä. Toivottavasti paranet pian!

    Onneli: Heh, voin vaan kuvitella millaisia kaaoksia sijaiset saattavat saada aikaan. :) Meillä tuo homma ei onneksi vaadi välttämättä sijaista vaan hommat odottavat minua kun palaan takaisin.

    Tiiti: No sulle, ja sun pitkiin hoikkiin sääriisi nämä sukkikset on kuin tehty! Mä taas.. Noh... Kyl sä tiedät! :)

    VastaaPoista
  11. Täällä toinen toipilas, eilinen oli ensimmäinen työpäivä tällä viikolla ja edelleen mennään särkylääkkeiden voimalla työpäivät.... Sukkikset on aivan ihanat, täytyy käydä kurkkaamassa löytyisikö niitä vielä täältä Tampereelta. Nauroin ääneen kun luin sun kommentin kynsilakoista, täällä nimittäin toinen, jolla on sama "ongelma" ;)

    Pikaista paranemista <3

    VastaaPoista
  12. Kay: Voi ei, paranemista sullekin! Heh, mitäs me vh:t.. ;) Mutku sille fiilikselle vaan ei voi mitään.. :)

    VastaaPoista
  13. Voih, mä ajattelin heti huomenna juosta Lindexille hakemaan moiset sukat, mutta ei niitä varmana kyllä enää ole kaupan :/ Olisin niin halunnut tuollaiset itselle!

    Edelleen, paranemisia!

    VastaaPoista
  14. Nyt vaihtui NinaVeen posetus oli hauska yllätys :D Tekstikin kaikinpuolin erinomaisen muikeaa.

    Vaihtelua kaivannut ano silloin aikanaan sai mitä tilasi :D

    VastaaPoista
  15. Hih, tuskailin itse ylipolvensukkaongelmaa ja mietin, että ei niitä House of hollandin sukkiksia varmaan enää mistään saa..mutta ei ilmeisesti noitakaan, nyyh :( ( ja muuten kun oikein muistelen, niin olenpa tainut noitakin kaupassa katsella, mutta pihiyttäni jätin ostamatta :D ).

    Mutta asu on siis mainio! Ja hihi, pårnå onkin mainio googlehakujen sabotoija, hihhii :D

    VastaaPoista
  16. Ilona: Nämä sukkahousut olisi kuin tehty sun pitkille säärillesi ja naiselliselle tyylillesi! Harmi että nämä menee nyt hukkaan täällä, töppöjalalla, mutta en silti luovu omistani. Sori. :) Toivottavasti löydät vielä omasi.

    Anonyymi: Jeeee, kyllä siinä kestikin! :) Vai että kehuja tulee heti kun vähän vilautellaan.. No hitto! :D Mutta kiitos, sä olet kyllä hauskin, ja vaativin, anonyymi!

    VastaaPoista
  17. Salka: Kiitos Salka! Näitä oli liikkeissä vaan ihan hetken ja sen jälkeen katosivat. Olisiko myyty hetkessä loppuun? Harmi ettet saanut omiasi jos kerran näitä kaupassa silloin näit. Tuo on ärsyttävintä!

    VastaaPoista
  18. Voihan kehveli miten upeat sukkikset! Siis mä AINA missaan hienot sukkikset joka kaupassa (varmaan johtuu siitä että käy kaupoissa niin harvoin) ja sitten kun katselen sukkisvalikoimaa niin siellä on vaan tylsiä ja tyhmiä. Ja muiden blogeista sitten saan ihailla niitä hienoja. Tuollasia oisin ilomielin ottanut useamman parin!
    Ja pikaista paranemista, vaikka eipä tuo flunssa yleensä kovin vauhdilla parane. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  19. Rhia: Et usko mutta mulle tulee nyt huono omatunto kun mulla on näitä sukkiksia ja te, joille nämä oikeasti sopisi, olette jääneet ilman. :( Toivon kovasti että löytäisitte omanne!!!!

    VastaaPoista
  20. Pikaista paranemista! Hahhaa, mulla on sama ongelma kynsilakkojen kanssa... Lomalla ehkä voi olla värikkäämpää, muuten on kyllä tosi TÖRKEÄ olo kirkkaammassa lakassa. Tosi outoa :D

    -Kaisa

    VastaaPoista
  21. Kaisa: Hahhahaa, TÖRKEÄ (isolla kirjoitettuna) on erittäin hyvin sanottu! Just niin! Enkä mäkään tiedä mistä se johtuu. Muilla se näyttää ihan hyvältä, itsellä ei. :)

    VastaaPoista