perjantai 18. helmikuuta 2011

Kerralla koko sarja

tunnetila: uutta testiä pukkaa

Image and video hosting by TinyPic

Olen viime aikoina testaillut jos jonkinlaista tuotetta ihonhoidossani ja kun sain viimeiset testipurnukat loppuun päätin satsata ja testata sarjaa jota olen halunnut aina kokeilla. Rakastan L'occitanen tuotteita ja varsinkin manteli-sarjan tuotteiden nimeen lähes vannon.

Marssin siis ostoksille ja ostin kerralla kaiken mitä halusin: mantelisuihkuöljyn (jättää ihon käsittämättömän pehmeäksi, jumalaisen tuoksuiseksi eikä kuivata ihoa), kevyen mantelivartalovoiteen (jee, tämä tuote on pumppupullossa ja pumppupullot on yksi maailman parhaista keksinnöistä), manteli-omena-sarjan kasvojen puhdistusöljyn, manteli-omena-kasvovoiteen ja kuvasta puuttumaan jääneen manteli-omena silmänympärysvoiteen. Lasku oli aika järkyttävä mutta päätin panostaa kerralla kunnolla.

Suihkuöljyä ja vartalovoidetta olen käyttänyt ennenkin ja tiedän ne loistaviksi, mutta nuo manteli-omena-tuotteet olivat juuri niitä joita olen aina halunnut kokeilla mutta en ole raaskinut. Tässä ensikäden arvioita manteli-omena-tuotteista.


Puhdistusöljy
+ iho ei kuivu lainkaan vaan jää hyvin pehmeäksi puhdistuksen jälkeen
+ tuote tuoksuu ihanalta
+ tuote puhdistaa meikin hyvin
+ pumppupullo
- pumppupullon painalluksella ohutta öljyä roiskuu välillä minne sattuu
- tuotteella ei voi poistaa silmämeikkiä vaan se täytyy puhdistaa erikseen
- tuote hierotaan kuivalle iholle joten sen käyttö suihkussa on hankalaa (tai ainakin menee hetki ennen kun muistaa että tuote täytyy hieroa kasvoille ennen kuin menet suihkun alle)

Kasvovoide
+ iho näyttää ja tuntuu raikkaalta, kimmoisalta ja hyvinvoivalta
+ vaikka voide on aika kevyt se riittää kosteuttamaan talvi-ihon
+ finnejä tai muita epäpuhtauksia ei ole ilmaantunut (ainakaan vielä)
+ ihana tuoksu
+ voidetta saa suojakertoimella tai ilman
+ pumppupullo
- iho jää kummallisen tahmeaksi voiteen levittämisen jälkeen (tahmeus kyllä tasoittuu kun voide imeytyy kunnolla, mutta tuntuu aluksi hyvin oudolta)
- 30ml purkki kuluu aika nopeasti


Silmänympärysvoide
+ kirkastaa ja kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa
+ pumppupullo
+ hyvin riittoisa

Pääosin tuotteet siis jatkavat L'occitanen lähes täydellistä luonnonmukaista ja ihanan tuoksuista linjaa. Suurin miinus on tällä hetkellä se, että jostain syystä tuon kasvovoiteen valmistaminen on lopetettu ja tuotteet myydään nyt loppuun puoleen hintaan (kyllä, olen jo hamstrannut niitä jemmaan). Eli näillä tuotteilla mennään kunnes ne loppuvat. Sitten voidaan taas tutustua uusiin juttuihin.

Kokemuksia L'occitanesta?


Ps. Ja arvonnan loppu häämöttää...

6 kommenttia:

  1. Hah:)) Just eilen kävin pyörittelemässä noita käsissäni kaupassa, mutten sitten uskaltautunut ostamaan kun kylmä sää on ärsyttänyt ihoa ja olen kuullut, että nuo omppusarjan tuotteet monella aiheuttavat ärsytysreaktioita tai epäpuhtauksien lisääntymistä pidemmässä käytössä. Ehkä sitten kesällä:) Mutta ihan tosi söpöisiähän nuo purnukat kyllä ovat!

    VastaaPoista
  2. Lovely: Hui, mä en ole koskaan kuullut näistä tuotteista mitään kokemuksia ja siksi päätin itse kokeilla. Ihoni on nyt aika hyvässä kunnossa, toivottavasti nämä eivät saa muutosta aikaan. Kiitos tosi paljon tiedosta!!

    VastaaPoista
  3. Mulla on tuo puhdistusöljy ja sarjan kasvovesi. Kuivalle iholleni toiminut ihan hyvin. Tuoksu aivan ihana. Suosittelen, että ostat vielä sen kasvoveden, pelittää hyvin yhteen öljyn kanssa. (kun viimeksi kävin L'occitanen kaupassa, niin myyjä sanoi, että kyseisen mantelisarjan valmistus kai lopetetaan, koska se ei menesty Aasiassa. Eli pitää varmaan hamstrata, jos näin on...:)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Eikä, koko sarjaako odottaa lopettaminen??!! Voi itku! Kiitos tiedosta. Ja eiku hamstraamaan... :)

    VastaaPoista
  5. Olen kokeillut melkein kaikkia L'Occitanen tuotteita koska kaverini tietavat etta pidan noista, ja ostavat siksi aina L'Occitanen lahjakortteja lahjaksi. Kaikki tuotteet ovat huippuhyvia, mutta tuo sarja kuuluu kylla parhaimpiin!

    VastaaPoista
  6. J.: Oih ja voih, ihania ystäviä sinulla!! Minäkin tulisin hyvin hyvin onnelliseksi L'occitanen lahjakorteista! Mutta kiva että sinäkin pidät noista, ihania ovat minustakin.

    VastaaPoista