torstai 12. toukokuuta 2011

Linda muodin huipulla

tunnetila: onnittelut!

Image and video hosting by TinyPic

Muodin huipulle sarjan toisen tuotantokauden ratkaisu nähtiin Maikkarilta tiistaina. Kolmen kärki toi lavalle kolme hienoa mallistoa joita kaikkia oli ilo katsella. Jussin mallisto oli Jussin näköinen ja oli ihailtavaa miten hän seisoi ajatusmaailmansa takana koko kisan ajan ja mallisto toteutti tätä näkemystä viimeistä piirtoa myöten. Lenin tyylikäs ja hienostunut mallisto ilahdutti kovasti ja oli paljon enemmän mitä olisin häneltä osannut toivoa aiempien näyttöjen perusteella. Omana ennakkosuosikkinani finaaliin lähtenyt Linda ei pettänyt hänelle asettamiani korkeita tavoitteita vaan vei voiton kotiin ansaitusti.

Kävin keskiviikkoaamuna tapaamassa Lindaa ja tutustumassa hänen voitokkaaseen mallistoonsa Milttonilla. Vaatteita hypistellessäni vakuutuin entisestäni siitä, että voitto meni oikeaan osoitteeseen. Linda työstää materiaaleja huikealla tavalla ja on äärimmäisen monipuolinen suunnittelija. Vaikka näytösmallisto oli tehty catwalkia varten olisin voinut siirtää sen suoraan omaan vaatekaappiini. Upeita juttuja!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Showroomilla oli esillä myös Lindan oman yrityksen Sipilä -mallistoa. Linda on perustanut kivoja ja toimivia arkivaatteita valmistavan yrityksensä vuonna 2009 Seinäjoelle. Sipilän naistenvaatemallistoa saa tulevaisuudessa myös Helsingistä, 10.6. Eerikinkadulle avattavasta Paloni -konseptimyymälästä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Odotan innolla sekä Lindan tulevia mallistoja, jotka tulevat olemaan käyttövaatteita joissa näkyy catwalk -asujen henki, että Palonin avautumista. Kiva saada lisää uusia juttuja Helsinkiin!

Mielipiteitä finaalikolmikosta?

5 kommenttia:

 1. En ole sarjaa juuri tällä kaudella seurannut mutta katsoin finaalin eilen Avalta ja täytyy sanoa että kyllä se voitto ainakin näytöksen perusteella meni oikeaan osoitteeseen. Asut olivat kiinnostavia (jopa se hämähäkkinaisenasu jota tuomarit kritisoivat), kauniita ja silti käyttökelpoisia eivätkä mitään överiavantgardea. Jussin mallisto oli hieman liian erikoinen ja androgyyni minun makuuni ja Lenin taas hieman liian pelkistetty. Lindalla taas oli kiinnostavia yksityiskohtia ja ylellisen näköisiä kankaita.

  VastaaPoista
 2. Rhia: Samaa mieltä kanssasi Rhia. Linda kertoi kaikkien kankaiden olleen Eurokankaasta. Eurokangas oli ohjelman yhteistyökumppani joten matskut tuli valita heiltä. Yllätyin materiaaleista todella positiivisesti.

  Täytyisi varmaan ryhtyä pitkästä aikaa kunnolla ompelupuuhiin jos materiaalit on nykyään tuota luokkaa. Ennen tuntui että kivoja kaavoja löytyi vaikka mistä (ja niitä kuositteli myös itse) mutta kunnolliset kankaat oli kiven takana.

  VastaaPoista
 3. Hei sama otsikko ko mulla! jei! Oikeaan osoitteeseen meni palkinto ja oon samaa mieltä sun kans kaikesta tosta, voisin myös ottaa tuon koko voittomalliston sellaisenaan kaappiini:) Tuli itsellekin mieleen tuo, että eurokankaaseen retki ja ompelemaan!

  VastaaPoista
 4. Otetaan siis uusintana tämä kommentti :)
  En ole seurannut sarjaa kuin ihan parin jakson verran. Finaalin katsoin keskiviikkona Avalta ja sen perusteella on todettava että voitto meni oikeaan osoitteeseen. Jussin mallisto oli hieman liian androgyyni ja omituinen minun makuuni. Lenin mallisto taas oli hivenen tylsähkö ja monotoninen. Lindan mallistossa oli jännittäviä yksityiskohtia ja kauniita, ylellisenoloisia kankaita. Jopa tuomarien kritisoima "hämähäkkinaisen asu" oli mielestäni kaunis.

  VastaaPoista
 5. Rhia: Heh, kiitos uusintakommentista. :) Eli samaa mieltä, Lindan mallisto materiaaleja myöten oli upeasti työstetty. Melkein täytyy mennä itsekin Eurokankaaseen penkomaan jos sieltä löytyy noin kauniita ja laadukkaita kankaita.

  VastaaPoista