perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäiskukka

tunnetila:ilo

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Yleensä matkustamme vanhempieni hellään huomaan pääsiäiseksi. Tällä kertaa päätimme jäädä kotiin. Tuntuu kummalliselta. Viimeksi vietin pääsiäistä poissa lapsuudenkodistani tasan kymmenen vuotta sitten kun olin opiskelijavaihdossa Sveitsissä.

Äitini laittaa aina kotiin paljon pääsiäisjuttuja. On rairuohoa ja tipuja, paljon suklaamunia, maljakoissa on koristeellisia virpomavitsoja sekä pajunoksia joiden pehmeitä pajunkissoja on kiva silitellä. Vaikka jäimme tällä kertaa kotiin halusin silti tuoda viikonloppuun vähän juhlan tunnelmaa. Edes jotain pientä joka erottaa pääsiäisviikonlopun tavallisesta viikonlopusta.

Laitoin keittiönpöydälle Marimekon Tamburiini -liinan ja maljakkoon ostin keltaisia tulppaaneja. Minulla on kotona lähes aina leikkokukkia, mutten jostain syystä koskaan osta mitään keltaista. Hyvä niin, sillä nyt pöydällä nököttävät keltaiset tulppaanit tuovat heti ihan pääsiäisolon. Tamburiini -liinaa käytän yleensä vain jouluisin ja siksi vähän epäröin voiko sitä käyttää myös pääsiäisenä. Ihan hyvin voi. Kattauksen tunnelma muuttuu ihan erilaiseksi kun pöydällä on valkoisen joulutähden sijaan keltainen tulppaanikimppu, ja lasissa kuplii punaviinin sijaan Bollinger!    
Iloista ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi7/4/12 21:00

  Oikein ihanaa paasiaista sinne!!!!

  T.Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Sitä samaa Pariisiin!

   Poista
 2. Bollingeria ja tulppaaneita löytyy täältäkin :) Iloista Pääsiäistä + kevättä, Nina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Heidi, tekin olette löytäneet oikotien onneen! :) Iloista pääsiäisen jatkoa myös teille!

   Poista