sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kolmen blogin syksy

tunnetila: iiiiiiik!

Reissu lähestyy (lähtö on huomenna heti aamusta) ja nyt on aika kertoa parista uudesta yhteistyökuviosta blogiin ja tuohon matkaan liittyen. Olen lupautunut syksyn aikana bloggaamaan kolmeen eri paikkaan.

Oma Tunnetila -blogini jatkaa tuttuun tapaansa ja höpöttelen täällä samoista asioista kuin ennenkin. Kerron täällä arjesta, uusista kosmetiikkalöydöistä, bongaamistani kiinnostavista jutuista ja postailen myös asukuvia tuttuun tapaan.

Toinen paikka josta voitte syksyn aikana seurata fiiliksiäni on YLEn Olotila. Pidän Olotilassa kolmen kuukauden ajan fiilispohjaista (pääosin) kuvablogia nimeltä Hetki New Yorkissa. Nimensä mukaisesti pyrin ikuistamaan blogiini matkalla kokemiani hetkiä ja toivon, että kuvat ja niihin liittyvät tekstit päästäisivät myös Teidät kokemaan New Yorkista jotain sellaista mitä jokaisesta matkaoppaasta ei näe.

Kolmas projekti syksylle on nettilehti nimeltä Skimbaco Lifestyle. Toimin kolmen kuukauden ajan Skimbacon suomenkielisellä puolella muotitoimittajana ja kirjoittelen Tyylitila -palstalleni pääasiassa muodista ja tällä hetkellä pinnalla olevista jutuista. Ensimmäiset viikot tulevat olemaan varman koko reissun kiireisimmät, olen nimittäin lupautunut raportoimaan Skimbacoon tunnelmia New Yorkin muotiviikoilta. Kirjoituksiani julkaistaan syksyn aikana myös lehden laajemmalla, englanninkielisellä puolella. Voin vaikka aina vinkkailla täällä kun uutta sisältöä tulee Skimbacoon tai Hetki New Yorkissa -blogiin. 

Olen aika innoissani uusista projekteista. Sain toissa viikolla Skimbacon kautta lehdistökutsun mm. Kim Kardashianin uuden tuoksun lanseeraustilaisuuteen. Hih, tilaisuudessa olisi voinut kuvauttaa itsensä Kimin kanssa. Samaan aikaan on kuitenkin Ivana Helsingin näytös muotiviikoilla joten tällä kertaa vedän härskisti kotiinpäin ja menen mielummin fiilistelemään tunnelmia catwalkin läheisyyteen. Eiköhän noita julkkisbongauksia ehdi tehdä joskus toistekin.

Blogit siis lisääntyvät, mutta myös toinen pieni (sitäkin jännittävämpi) muutos on tulossa. Skimbacossa ja Olotilassa en bloggaa enää anonyymisti. Tarkoituksenani ei ole juurikaan esiintyä itse YLEn blogin fiiliskuvissa ja muotipostauksissakin olen ehdottomasti tarkkailijan roolissa, mutta molemmissa blogeissa minut esitellään uusille lukijoille kasvoillani. En ole vielä päättänyt jatkanko täällä kasvojeni blurraamista asukuvista (usein se helpottaa sillä epäonnistun kuvissa lähes poikkeuksetta), mutta teen niin tai näin, kasvoni eivät ole enää mikään salaisuus. Tuo on minusta suorastaan kauhistuttava ajatus enkä oikein pysty käsittelemään sitä millään tavalla. Paras varmaan siis antaa vain mennä!

Eli tässä sitä ollaan. Kasvot ja kaikki. En tiedä jääkö tämä viimeiseksi kasvojen vilautukseksi tässä blogissa, mutta mielestäni on reilua näyttää kasvot myös Teille, joista osa on seurannut blogiani kohta jo viisi vuotta. Tämä, Iinan ottama kuva, toimii siis "avattarenani" Olotilassa ja Skimbacossa. Ettäs tiedätte.

Image and video hosting by TinyPic

44 kommenttia:

  1. En usko, että sun kasvosi tulevat yllätyksenä kenellekään, olethan esiintynyt kasvoilla muiden blogien kuvissa jo pitkään. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mulle tämä tulee yllätyksenä ja on kamalaa!!!!! :D :D

      Poista
  2. Älä hätäile. Onhan se jännittävää, mutta ainakin omasta mielestäni kuvia on näin kivempi katsoa. Kauniit kasvot <3 Tyyli on jotenkin tavallaan niin henkilökohtaista, samat vaatteet voivat näyttää eri ihmisten päällä ihan erilaisilta ja tähän kasvotkin nimenomaan vaikuttavat, näin kuviinkin tulee lisää "jotakin". Toivon että jatkaisit täälläkin tuolla uudella linjalla, mutta seuraan tietty joka tapauksessa :) Kivalta kuulostaa myös uudet yhteistyöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos iduska! Olen miettinyt haittaako lukijoita se etten näytä kasvojani, mutta olen aina ajatellut että esittelen tyyliäni, en itseäni, joten siksi olen sutannut kasvot. Saas nähdä mitä teen jatkossa, en oikeasti tosiaankaan tiedä. :)

      Poista
  3. Vähänkö hienoo, että saat tollasia duuneja! Mur, mäkin haluun Nykin muotiviikoille, voit olla varma että ainakin mä tuun seuraamaan kärppänä kaikkia postauksia niistä;) Kiva kun laitoit ton kuvan missä näkyy sun kasvotkin, oot kyllä nätti (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna, kiva kuulla että seuraat mukana! Juu, tuo New Yorkin muotiviikot on kyllä ihan super mahtava juttu vaikken kovin moneen näytökseen ehtisikään.

      Poista
  4. Mulle tuli yllätyksenä! :D Onnea kovasti uusista jännistä projekteista! Ps. Oletpas nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, yllätys! :) Ja kiitos, uudet projektit on kyllä kivoja mutta myös ennen kaikkea haastavia. Huih, ihan jännittää.

      Poista
  5. Jeeeeee! En osaa juuri nyt sanoa muuta. Ihanaa matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee, ja paniikki, nuo kaksi asiaa on mullakin päälimmäisenä mielessä. :) Mitäs sanot The Bannerista? :)

      Poista
  6. Wow, onnea uusista projekteista, kuulostavat mahtavilta :)

    ps. oot tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Salka, olen ihan hämilläni kehuista. :) Uudet projektit on kyllä mahtavia, toivottavasti selviän niistä kunnialla. On nimittäin aikamoinen duuni... :)

      Poista
  7. haha Nina tuli kaapista :D

    IIIIIIHANAA reissua beibe, nauttikaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahahahah, niin tuli! :D

      Kiitos, teemme parhaamme nauttiaksemme joka hetkestä!

      Poista
  8. Awwwww, voi Emilia kulta! <3 Olet niin ihana. Ja kiitos, Iina nappasi kivan kuvan. :)

    VastaaPoista
  9. Wau mitä kuvioita! Loistokasta ja ihanaa matkaa toivottaa tosielämän kaverisi :) Kasvokuva ei siis ollut paljastus mulle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, muistit miltä näytän vaikkei tänään ehditykään nähdä. :) Kiitos Heidi, ihanan matkan toivotuksia on kiva saada!

      Poista
  10. Voi muru, olen niin onnellinen sun puolesta! Teillä on upea syksy tiedossa ja sulla paljon kaikkea ihanaa uutta näettävänä ja opittavana. Mahtavaa reissua, oot rakas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kay! Opittavaa on kyllä valtavasti. Se tuntuu samalla hurjan mielekkäältä mutta vähän myös hirvittää pärjäänkö kaikissa haasteissa. Täytyy vaan tehdä parhaansa. Olet myös rakas! <3

      Poista
  11. Anonyymi2/9/12 20:20

    Onnittelut uusista projekteista:) Kaunis kuva susta:) Niin ja hyvää reissua! Täällä seuraillaan sun matkakuulumisia:)

    Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Ellu! Ihana kuulla että myös te olette innoissanne matkasta! :)

      Poista
  12. Unelmauutisia, ihanaa matkaa! Jos olisit rumempi, niin eihän kasvoja kannattaisi paljastaa, mutta kun olet noin nätti, niin hukkaan menee kaikki blurraukset. Vähänkö odottelen postauksia... Uskomatonta, että meidän NYC-reissusta on kohta kaksi vuotta. Aika menee niin nopeasti. Mäkin muutan kohta, mutta en vielä tiedä, mitä sitten. Lähetän maailmankaikkeudelle vienon toiveen Los Angelesista... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika unelmauutisia nämä kyllä on. :) Tosiaan matkastamme on kohta kaksi vuotta (mulla kolmas Ny matka samalla ESTAlla :)) ja siitä matkasta tämä kaikki vähän alkoi. Kannatti käydä. :)

      Hei hyvää muuttoa sinulle, pidän peukkuja LAsta. :)

      Poista
    2. Se oli aivan ihana reissu kun tulitte moikkaamaan minua New Yorkissa. Hassua että nyt minä olen Ruotsissa ja Nina New Yorkissa - eikö ole uskomatonta miten unelmat tulee toteen ja elämä muuttuu?!! Ja IHANAA Nina että olet meidän tiimissä mukana!

      Poista
    3. Kiitos Katja, kiva olla mukana!! Ja kyllä, se matka oli MIELETÖN!! Täydellinen, jos voisi näin suureellisesti sanoa.

      Poista
  13. Ei muuta kuin, että jee ja hyvää matkaa ja oot ihana anonyymina tai ihan tolleenki :)

    VastaaPoista
  14. Odottelen innolla päivityksiä kaikkiin näihin projekteihisi :). Oon kyllä vieläkin niin iloinen puolestasi. On aina huippua kun unelmat toteutuvat.

    Asukuvissa voit toki jatkaa vanhaan malliin, jos kasvokuvat ahdistavat. En usko, että kukaan lukijoista sitä vastustaa :). Mutta ulkonäön puolesta siihen ei todellakaan ole tarvetta, kaunis olet :). Mulle kasvosi eivät tosin tulleet yllätyksenä, sillä olen bongaillut kuviasi muiden blogeista. Ja varmaankin jo sitä ennen nähnyt sinut livenä kun kävin sen erään ostamani laukun noutamassa sinulta Valtterista :).

    Mutta siis, ihanaa reissua teille ja upeita elämyksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi, on ihana kuulla että olet mukana reissussa blogin kautta. Toivotaan upeita elämyksiä. :)

      Poista
  15. Ihania uutisia, saamme siis aina vain lisää Tunnetilaa, tosi hienoa!

    Oikein ihanaa matkaa, nauti kaikesta sydämestäsi! Bon courage! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnetila, Tyylitila, Olotila. Tiloissa ollaan! :) Kiitos toivotuksista, istutaan jo lentokentällä aamiaisella ja odotellaan koneen lähtöä.

      Poista
  16. Onnea uusista työkuvioista! Ja apua seuraava postaus tulee jo sieltä, jännää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaima! :) Tämä onkin eka kommenttini täältä periltä, wohoo! :) :)

      Poista
  17. Upeita uutisia ihana Nina! Olen usein miettinytkin, että olet niin hyvä kirjoittaja, että mielellään lukisi sun käsialaa muissakin projekteissa. Joten odotan tulevaa tosi innolla!!! =)
    Ja olen kyllä bongannut kauniit kasvosi (todella kauniit, mitä höpötät epäonnistuneista kuvista? Se on se kuuluisa itsekritiikki =D) muutamista muista blogeista, mutta annan silti sulle virtuaalisen voimahalin uskalluksesta näyttää kasvosi täälläkin. Itse en varmaan uskaltaisi, mutta olen niin ylpeä sinusta. <3 Ja tykkään asukuvistasi ihan kummin vaan.
    Oi oi, NYT olet jo NYCissä! Olen täällä ihan täpinöissäni sinun puolesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Virpi, kiitos kauniista sanoistasi. Nyt taisi olla turvallinen hetki julkaista kasvot kun pääsin piiloon maailman ääriin. Ei lukijat kaupungilla tunnista. :D :D

      Mutta perillä ollaan, omassa uudessa kodissa ja kaikki on hienosti! Olen ollut valveilla kohta 21 tuntia mutta kello on täällä vasta kohta 19.30 (Suomessa puoli kolme yöllä) eli pakko yrittää pysytellä vielä hetki hereillä. Muuten herää aamuyöstä kahdelta täysin pirteänä ja se ei ole kivaa.

      Poista
  18. Aina vaan parempia uutisia! Ja hei terveiset sinne rapakon taakse. Olipa jännä nähdä sinut, rohkea veto paljastaa kasvot. Minä en ole muista blogeista sinua bongannut joten oli ihan uusi naama, hih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos terkuista, täällä ollaan! Heh, toivottavasti naama ei ollut paha järkytys. :D

      Poista
    2. Ei ollut paha järkytys :). Iloinen yllätys enemmänkin, hih!

      Poista
  19. Anonyymi4/9/12 19:20

    Ihania uutisia tosiaan...oon tosi onnellinen sun puolesta...menkää elämää unelmaa.. <3
    -Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla , kiitos Ritva! Täällä sitä jo ollaan. Löydettiin jo mahtava aamiaispaikka ja paljon nuuta tosi kivaa ihan kodin läheltä. Jee jee! :)

      Poista
  20. Lämmin halaus ja onnea sinne maalimalle täältä idästä :) Ollaan kuulolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lilou, halaan täältä takaisin ja lähetän terkkuja koko perheelle! :)

      Poista
  21. Hienoja juttuja, paljon onnea uusille blogeille :)

    VastaaPoista
  22. Turhaan olet, Kaunokainen, piilotellut;)

    Onnea matkalle!

    VastaaPoista