tiistai 11. syyskuuta 2012

Marshalls -kampanja

tunnetila: jännitys

Image and video hosting by TinyPic

Pääsen tekemään Skimbacon kautta ihan mahtavaa kampanjaa. Merkkivaatteita edullisemmin myyvä amerikkalainen ketju Marshalls valitsi viisi Amerikassa suosittua blogia syyskampanjaansa ja Skimbaco Lifestyle on yksi näistä blogeista. Marshallsin slogan "Never Pay Full Price for Fabulous" kertoo liikkeestä kaiken. Liikkeen sisäänostajat työskentelevät tiiviisti ympäri vuoden ja hankkivat myyntiin luksusmerkkien varastoja ja ylijäämiä. Liikkeistä voi tehdä uskomattomia designer löytöjä, mutta osa tuotteista on jo alunperin edullisten ketjujen bulkkikamaa. Uusia tuotteita liikkeisiin tulee joka viikko joten jos haluaa tehdä parhaita löytöjä niin paikalla kannattaa käydä penkomassa vaikka kerran viikossa. Innokkaimmat aarteen metsästäjät näin kuulema tekevätkin.

Viime viikolla meille tehtävään valituille bloggaajille järjestettiin lounas jossa kerrottiin kampanjasta tarkemmin. Tehtävänämme on käydä shoppailemassa Marshallissa neljä kertaa, jokaiselle kerralle on määritelty tietty teema. Ensimmäisellä kerralla aiheena on syyskengät/bootsit. Käyn siis ostamassa itselleni Marshallsin valikoimasta syksyyn sopivat kengät ja kokoan asun hankkimieni kenkien ympärille. Voin bootsien lisäksi ostaa kerralla vaikka koko asukokonaisuuden kunhan rahat vain riittävät, tai vaihtoehtoisesti voin lisätä uudet kengät omiin vaatteisiini. Bootsit on kuitenkin ensimmäisen tehtävän pääasia.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Seuraava haaste on hankkia värikäs alaosa, kolmas haaste on tunika tai paitapusero ja neljäs haaste on löytää kiva jakku. Sain tehtävää varten Marshallsiin $500 lahjakortin, eli jokaisella ostoskerralla saan käyttää rahaa noin $125. En ole koskaan ennen käynyt ostoksilla Marshallsissa joten tehtävä jännittää aika paljon. Voi käydä niin etten löydä sieltä mitään kivaa, tai sitten niin että löydän kolmet syyskengät joiden väliltä en pysty valitsemaan vain yksiä. Voitte kuitenkin arvata miten kivaa on päästä shoppailemaan itselle uusia juttuja lahjakortilla. 

Jokaisesta asusta teen postauksen Skimbacoon, laitan kuvia Pinterestiin sekä twiittailen minkä shoppailulta ehdin. En ole koskaan osallistunut näin mittavaan kampanjaan enkä osaa käyttää edes kunnolla Twitteriä. Saapa nähdä miten tässä oikein käy! Kyseessä on siis kilpailu joka kestää kahdeksan viikkoa. Postaamme joka toinen viikko asukuvia joita blogiemme lukijat saavat käydä äänestämässä Pinterestissä. Voittajalle, eli parhaalle stailaajalle, on kuulema luvassa huikea palkinto. Jännää!! 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Olin alunperin vähän skeptinen Marshallsin tuotteiden suhteen, ajattelin ettei siellä kuitenkaan mitään kunnollisia löytöjä voi tehdä, mutta mieli muuttui kun saimme lounaalla jokainen tervetuliaislahjat kiitokseksi kampanjaan osallistumisesta. Omasta paketistani paljastui lähes $400 maksava Michael Korsin oranssi nahkalaukku. Hups, taitaa Marshallilla sittenkin olla ihan laadukkaita juttuja pengottavana.  

Muut kisaan osallistuvat blogit ovat: High Fashion 4 Less, Swa-Rai, What the Frock? ja Lauren Messiah. Nyt vaan peukut pystyyn että löydän kivoja juttuja Marshallsilta ja saan stailattua ne kivasti. Hui miten jännää!!

14 kommenttia:

  1. Penkomalla löytyy ;) Ja kengät ovat helpoin juttu, siellä on yleensä hyvä valikoima kenkiä, mutta odotan innolla mitä keksit noihin muihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin Katja eilen jo vähän katselemassa tarjontaa ja kyllä, kenkävalikoima oli tosi hyvä. Tosin oma visioni ekasta tehtävästä oli tosi selkeä eikä valikoimissa ollut sellaisia kenkiä. Yhdet kuitenkin jo ostin. ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hahahaha Petra, näin on! Tuli selvästi mieleen yhteiset twiittauskokeilumme. "V**** mä twiittaa enää ikinä!" :D :D

      Poista
  3. Mä jään innolla odottamaan, mitä tuleman pitää, kuulostaa nimittäin ihan törkeän siistiltä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Salka että haaste kiinnostaa! Kävin eilen ensimmäistä kertaa Marshallilla ja voin kertoa että haaste tulee olemaan aikamoinen. Ainakaan eilen en onnistunut löytämään yhtään jakkua joka olisi ollut omaa kokoani. Kaikki oli liian isoja. Hui, toivottavasti jakkuvalikoimaa tulee kuluvien viikkojen aikana paljon lisää. :)

      Poista
  4. Wauuuutsi mikä tehtävä! Shoppailla työkseen ;) Ihan mahtavaa! Innolla odotan mitä löydät. Ja onnittelut Michael Korsin laukusta. Mikä malli on kyseessä? Tahtoo kans :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Työkseen shoppailu on yllättävän rankkaa, testasin sitä toissapäivänä. :)

      Korsin laukusta on tulossa vielä kuvia blogiin mutta malli taitaa olla nimeltään Sloan.

      Poista
  5. Kiitti murusein! Ihana että olet hengessä mukana. :) Kävin tosiaan maanantaina eka kertaa Marshallissa ja vaatepuoli on todella, todella haastava. Juuri kun löytää jotain kivaa niin omaa kokoa ei ole, liikkeessä kun on joka vaatetta yksi tai muutama kappale. Samoin kävi kyllä kengissäkin enkä saanut ihan sellaisia mitä olin suunnitellut. Nooooh, onneksi ekan asun julkaisemiseen on vielä aikaa. Täytynee juosta Marshallissa jatkuvasti metsällä. :)

    VastaaPoista
  6. "Oi ei, inhottavaa kun joutuu käymään ostoksilla. Usein. Ja paljon. On se kauheeta, kyllä sua vähän jo "sääliksi" käy ;)" Hahahhaha, näin on! Harmittaa muakin ihan kamalasti. :D

    VastaaPoista
  7. Olen. Niin. Kateellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, voi Jonna! Sähän olet itsekin päässyt mukaan tosi kivoihin kamppiksiin, ei kannata olla kateellinen. Vaikka kyllä tämä aika kiva juttu on.. :D

      Poista
  8. Aivan mahtavaa kuulla ja lukea mitä upeita juttuja siellä suuren meren toisella puolella sinun eteesi tupsahtelee :-) Tsemppiä muru haasteeseen, selviät siitä taatusti loistavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kay, kiva että olet hengessä mukana. Kaikkea jännää täällä kyllä on jo näiden parin viikon aikana tapahtunut. :)

      Poista