maanantai 9. maaliskuuta 2009

Vain silmillesi

tunnetila: testailua

Aloitin silmänympärysvoiteen käytön 25 vuotiaana. Luin silloin lehdestä, että juuri 25 vuotiaana iho alkaa veltostua ja että ohut ja herkkä silmänympärysiho alkaa kerätä tuossa iässä muitakin juonteita kuin viehättäviä naururyppyjä. Juoksin saman tien kauppaan ja ostin ensimmäisen silmänympärysvoiteen mikä käteeni osui. Satuin ryntäämään Yves Rocherille ja muistan vielä että ostamani tuubi oli tummanvihreä. Silmänympärysvoide oli fantastinen! Se viilensi, kirkasti katseen ja kosteutti hyvin. Olin kerrasta myyty!

Käytin Yves Rocherin silmänympärysvoidetta monta vuotta. Vuosien kuluessa silmäpussit kuitenkin suurenivat ja silmänaluseni alkoivat tummua ikävästi. Päätin vaihtaa järeämpään voiteeseen. Siitä lähtien ole kokeillut silmänympärysvoiteita niin Diorilta, Elizabeth Ardenilta kuin Lancômeltakin (Lancômelta kolmea erilaista), mutta sitä täydellistä en ole vielä löytänyt. Ehkä toivon voiteelta mahdottomia. Nimittäin kaikkien (eli mm. monen bloggarin) ylistämä Cliniquen All About Eyes ei vakuuttanut minua. Ei, vaikka käytössäni oli voiteesta rich -versio. (Vai onkohan perus All About Eyes parempi kuin tämä paksumpi uutuus?)


All About Eyes on nyt loppu ja ajattelin seuraavaksi kokeilla jotain aivan muuta. Kun edes 80€ maksanut Dior ei täyttänyt odotuksiani päätin nyt siirtyä hintaluokasta toiseen. Ostin L'oréalin Derma Genesis silmänympärysvoiteen! Ja arvatkaa mitä?! Olen käyttänyt voidetta viikon enkä ole huomannut mitään eroa. Paitsi että olen. Derma Genesis ei ole minulle tarpeeksi rasvainen ja ravitseva, sitä All About Eyes Rich oli, mutta Derma Genesis on niin edullinen että sitä voi huoletta lisäillä ihon vaatiessa lisäkostutusta. DG myös antaa silmänympärysiholle kuulautta ja hehkua, eli tällä, viikon kokemuksella, totean DG:n olevan ihan kelpo tuote. Ei kuitenkaan minulle "se oikea".


Toisessa testiryhmässä empiiristen tutkimusten alkamista odottaa kaksi tuotetta: Avonin Marimekko -ripsiväri sekä Rimmelin Sexy Curves Mascara.


Vaikken paljon meikkiä käytäkään, niin ripsiväriä laitan lähes päivittäin. Tästä tuotteesta osaan siis antaa pitkäaikaiseen käyttökokemukseen pohjaavia lausuntoja ja tehdä vertailuja. Kun vain ehtisin ottaa uudet mascarat käyttöön. Ripsivärit kun säilyvät hyvänä avaamisen jälkeen puolisen vuotta, jatkuvassa käytössä muutamia kuukausia, ennen kuin kuivuvat tai muuten vaan härskiintyvät, joten en halua avata kaikkia testattavia tuotteita heti ja jättää nyt käytössä olevia tuotteita odottamaan hidasta kuivumista.


Nämä ripsarit tulevat käymään tiukan taiston keskenään, lupaahan Avonin Marimekko -ripsiväri 12 kertaa tuuheammat ripset, kun taas Rimmelin esitteessä luvataan ripsivärin tekevän ripsistä "kauniisti kaartuvat ja sänkykamarimaisen tuuheat". Valtavan tuuheat ripset on siis odotettavissa. Näkeeköhän niiden tuuheiden räpsyttimien takaa edes mitään?

10 kommenttia:

  1. Itsekin vielä etsiskelen sitä täydellistä silmänympärysvoidetta. Tällä hetkellä käytän juuri tuota Cliniquen versiota, mutta se saa silmäni hieman vuotamaan, joten käytän sitä vain iltaisin.

    VastaaPoista
  2. Heips!

    Oletko kokeillut apteekista saatavia Vichyn tai Louis Widmerin silmänympärysvoiteita? Mulla ainakin tuo Louis Widmer (pieni tuubi, ei pyöreä purnukka) toimii loistavasti! Kosteuttaa kunnolla ja häivyttää tummat silmänaluset. Maksaa ehkä enemmän kuin DermaGenesis, mutta rutkasti vähemmän kuin Dior tai Lancome.

    Kaisa

    VastaaPoista
  3. Lovely: Mä niin toivon löytäväni jonkun voiteen joka on tarpeaksi kosteuttava, ei ärsytä silmiä lainkaan ja on myös tehokas. Näinköhän sitä koskaan löydän..?

    Kaisa: Kiitos vinkistä! Täytyy testata voidetta hetimiten. Kerron sitten kuinka se minulla toimi. Kiitos!

    VastaaPoista
  4. mä oottelen vielä sitä lakumuodossa olevaa silmänympäryksen korjaajaa. sun lempinimi tuleekin tulevaisuudessa olemaan joku nina the harjassilmä, jos ripsivärien lupaukset pitää paikkaansa. tuo 12 kertaa tuuheammat ripset on meinaan jo aika hiljentävää.

    VastaaPoista
  5. Siis mäkin haluan todellakin löytää silmänympärysvoiteen joka häivyttäisi tummat silmänaluset!! Tosin tälläiseen geeneissä tulleeseen pandasilmäisyyteen ei auta kai mikään :( Eli lisää vaan testaustuloksia, kiitos näistä :)

    VastaaPoista
  6. Tiiti: 12*tuuheammat ripset todellakin hiljentää. Ja suorastaan pelottaa..

    N.: Kiva kuulla että testituloksistani saattaa olla hyötyä muillekin kuin itselleni. Itse syöksyn päätä pahkaa pettymyksestä toiseen... :)

    VastaaPoista
  7. Myös Dermalogicalta löytyy silmänympärysvoiteta useampaa eri sorttia. Itse olen käyttänyt Total Eye Care -voidetta jo reilun vuoden. Tuntuu toimivan ja sopii hyvin meikin alle, koska voiteessa on hento sävy. Yöllä käytettäväksi suosittelisin jotain muuta vaihtoehtoa.

    Mari

    VastaaPoista
  8. Hih, mulle iski vanhenemiskriisi just viime viikolla kun täytin 23. Yhtäkkiä tuntui, että iho on vanhennut vaikka miten, ja seuraavan päivän sitten käytin silmänympäryvoiteiden vertailuun netissä (tosin näin jälkeenpäin ajateltuna, kasvoissa saattoi näkyä jotain jälkiä myös parin päivän biletyksestä..)
    Päädyin tilaamaan sitten netistä tuon paljon kehutun All about eyesin, kun ei maksanut montaa euroa ihan tavallisia edullisten merkkien voiteita enempää. Sitä nyt odotellessa..

    VastaaPoista
  9. Mä olen löytänyt täydellisen silmänympärysvoiteen apteekeissa myytävältä Avéne-sarjalta. Siitä jää sellainen kivan pehmeä tunne iholle, mutta ei kuitenkaan lainkaan rasvainen, ja se myös imeytyy nopeasti. Se on tosin aika kallis tuote ihan vaan kokeiltavaksi, mutta yleensä noista on saanut testereitä..

    VastaaPoista
  10. Mari: Kiitos vinkistä. Tajusin tuon tosin eilen itsekin, liian myöhään.. Olin jo lukijani Kaisan innoittamana vieraillut apteekissa. Ensi kerralla ostan voiteen Dermalogicalta. Näin on! :)

    Mansikkaa ja vadelmaa: Toivottavasti sinulle tuo All About Eyes on hyvä. Olet vielä niin nuori että tuo on sinulle varmasti tarpeeksi kosteuttava ja hoitava. Terkuin mummo :)

    Mme Flore: Itsekin eilen apteekissa tutkailin tuota Avéne -sarjaa, mutta päädyin sitten ostamaan Kaisan suositteleman Widmerin voiteen. Ihana kun saan teiltä vinkkejä, kiitos siitä! Tässä huomaa miten paljon kaikkia hyviä mahdollisuuksia maailma on pullollaan mutta ei vaan ymmärrä etsiä oikeista paikoista, esim. apteekista.

    VastaaPoista