sunnuntai 6. syyskuuta 2009

EnsiLumi

tunnetila: väsynyt juhlija

Enää yhdet häät juhlittavana tänä syksynä. Helpotuksen huokaus! Juhlat on kivoja mutta jos muistan olleeni viikonlopun viimeksi kotona joskus toukokuun alussa niin nyt olisi kenties aika hengähtää ja nauttia kotisohvasta täysin rinnoin. Vielä kun selviäisin tulevasta viikosta niin sitten voisin pari päivää vain maata. Tekisipä mieleni vaikka räkiä kattoon, se jos mikä kuulostaa joutilaalta!

Eilen kuitenkin juhlimme ystäväni purjehtimista avioliiton satamaan. Kivat oli juhlat ja pariskunta on kyllä toisilleen niin sopiva kuin toivoa saattaa. Juhla-asuna LBD ja helmet. Asu oli tilaisuuteen tismalleen sopiva ja näin syksyn saapuessa musta oli juhlaväen pukeutumisessa vallitseva väri. (Asukuva otettu hotellissa, pahoittelen väriä ja laatua.)


En malttanut jäädä tänään Tampereelle pitkäksi aikaa sillä Helsingissä minua odotti Design Market Kaapelitehtaalla. Tapahtuma on aina yhtä täynnä, kiinnostava ja antoisa, siksi tunsin pienen epätoivon pilkahduksen kun tajusin häiden olevan samaan aikaan Marketin kanssa. Mutta eipä hätää, juna toi minut ajoissa Helsinkiin ja kantamuksineni painelin suoraan asemalta Ruoholahteen. Matkustusasuna jakku Your Face, neuletakki & tunika/mekko FilippaK, housut Lindex, kengät Bronx, laukku bsc.


Ja pelkoni tuotteiden loppumisesta kesken oli onneksi turha. Vaikka olin Kaapelilla vasta puoli kolmen maissa tavaraa oli jäljellä mielin määrin. Paitsi olisin kyllä pärjännyt vaikka tarjolla olisi ollut enää vain yksi tavara. Nimittäin minut (toivottavasti) tuskallisiksi äityneiltä olkapääkivuilta parantava laukku! Yläkuvan asussa nähtävä laukku on ollut tarkoituksiini se sopivin ja toimivin, mutta olkapääni ovat laukun roikottamisesta niin kipeät etten välillä ole päässyt edes urheilemaan.

Ostin toukokuun lopussa kirppikseltä kädessä kannettavan laukun parantamaan olkavammaani mutta en vaan osaa pitää laukkua kädessä. Nyt löysin laukun joka täytti lähes kaikki kriteerini. Ainut huono puoli laukussa on se, että se painaa jo tyhjänä aika paljon. Itse laukku on paksua nahkaa ja myös laukun vuori on nahkaa. Se tekee laukusta painavan, mutta ah niin jämäkän ollen samalla kuitenkin pehmeä.




Savenharmaa (kummassakaan kuvassa laukun väri ei ole oikea, väri on ehkä noiden välimuoto) olkalaukku tummanvioletilla nahkavuorella löytyi Lumin tarjonnasta ja odotteli pöydällä yksinäisenä Lumin peruslaukkujen seassa juuri minua. Lumin laukut on kivoja myös perusmallisena, mutta kannan olallani mielummin jotain vähän persoonallisempaa ja luonteikkaampaa.



Saapa nähdä jaksanko edes nostaa laukkua kun lykkään sen tapani mukaan täyteen tavaraa.. Ei vaan, nyt täytyy kantaa mukana vain olellinen! Mitä teillä on oltava laukussanne ennen kun voitte poistua ulko-ovesta? Minulla on mukana aina varsinainen survial setti. Eihän sitä koskaan tiedä minne elämä (esim. niinkin eksoottisella matkalla kun töistä kotiin) kuljettaa..

6 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon ensiLumesta. Ihana! Itsellä niitä jo joukkio (8) ja olisin varmasti ostanut vielä tuonkin, jos olisin ollut paikalla ja hinta olisi ollut sopiva.

    Olen itse ihastunut niihin perusmalleihin (supermarket), kun ovat itsessään niin keveitä, mutta onhan noita erikoismallejakin tullut hankittua. Tavaraa tuntuu välillä kulkevan ihan kauheasti mukana, lompakot, avaimet, kalenteri, sateenvarjo koko perheen aurinkolasit (kesäisin) ja talvella valikoima pipoja ja käsineitä ja neuletakki. Onpa sieltä laukusta välillä tullut rahapussin mukana kukkamultaa ja lasten alusvaatteitakin ihan yllättäen ja pyytämättä.

    VastaaPoista
  2. Kaunis on ollut juhla-asusi :)

    Hmm, mitähän mä oikein roudan mukanani..lompsa, avaimet, matkakortti, huulirasva, bussien aikataulukirja ovat ne tärkeimmät, aina mukana olevat. Satunnaisesti mukana on meikkinyssykkä, varakengät, naisten lehti, vesipullo, neule, kamera..Mutta yllättävän painavaksi laukku tulee jo ihan noilla perusasioilla!

    VastaaPoista
  3. oih, näyttääpä laukku upealta! mäkin tahdon löytää itselle hienon parhauslempparikassin, joka on niin tilava, että sinne on hyvä arkistoida asioita vuosikausiksi!

    VastaaPoista
  4. Upea laukku. Juhla-asusi on ihana, kotelomekko ois just passeli varmaan monessa tilaisuudessa. Tyylikästä.

    Niin ymmärräm ton väsymyksen juhliin, tuntuu että kesä vähän meni niissä. Nyt ramppaaminen pitkin poikin jatkuu julkisivuremppaa pakoillessa ja sen verran häiritsee, että puhn unissani tyyliin: "mennään ja tullaan, viedään ja tuodaan"...

    VastaaPoista
  5. Petra: Sweety!!!! <3

    Piksi: Kiitos! Ne peruslaukut on ihania juuri keveytensä takia mutta tuli nyt ostettua tällainen superpainava.. En vaan voinut jättää tätä sinne siihen hintaan mitä se mulle luvattiin... Jos tämä on mulle liian painava niin tarjoan tätä sulle ekana. ;)

    Salka: Kiitos, juhlatkin oli kivat! Mä kannan aina sellasta arsenaalia tavaraa mukana että pärjäisin vaikka kuukauden autiolla saarella.. Ja kaikki vaan mukana varmuuden vuoksi. Tämän laukun kanssa opettelen tulemaan toimeen minimillä.

    Tiiti: Laukku on hieno! Mutta turkasen painava... Katsotaan pärjäänkö sen kanssa..

    Nooruska: Kiitos Nooruska! Suosittelen kyllä mustan kotelomekon hankintaa. Sen kanssa voi mennä lähes minne vaan!

    Voi apua! En ole VIELÄ alkanut puhua unissani juoksemisesta ees taas, toivottavasti sinäkin pääset pian rauhoittumaan!

    VastaaPoista