perjantai 6. marraskuuta 2009

Kiilloton iho?

tunnetila: mielenkiinto

Dermalogican ihana (mutta pahan tuoksuinen) Skin Smoothing Cream pääsi loppumaan enkä ehtinyt tilata uutta ajoissa nettikaupasta. Niinpä oli turvauduttava johonkin toiseen päivävoiteeseen. Päätin ottaa tällä kertaa kokeiluun Lumenen Natural Code -sarjan 24h Moisturizer (Skin Purifier) voiteen. Sama voide käy iholle 24h, eli päivä- ja yövoidetta ei tarvita erikseen. Ihoni on flunssan ja suklaan syönnin jäljiltä kiukutellut viime aikoina, joten ajattelin Skin Purifier -ominaisuudella varustetun voiteen sopivan tämän hetkiseen tilanteeseeni hyvin.

Image and video hosting by TinyPic

Voide lupaa "kosteuttaa ihoa ja kontrolloida kiiltoa koko päivän". Se myös "taistelee epäpuhtauksia vastaan" ja "tekee ihosta mattapintaisen". Kuulostaako hyvältä? Kyllä! Tuoteperhe on voittanut viime vuonna Vuoden Paras 2008 Ihonhoitosarja alle 30€ (Teknokemian Yhdistys) -palkinnonkin, joten mielenkiinto tuotteita kohtaan kasvoi entisestään.

Jo pelkkä voide lupaili mattamaista pintaa iholle koko päiväksi, mutta jos voide ei toteuttaisikaan lupaustaan testaan samalla saman sarjan Skin Perfection Mineral Powder -puuteria. Tämänkin purkin kyljessä kerrotaan samoista taisteluista kiiltoa ja epäpuhtauksia vastaan.

Olen käyttänyt tuotteita vasta pari päivää joten 24h voiteen ominaisuuksista en vielä osaa sanoa lopullista arviota. Iholle levitettäessä voide tuntuu olevan liian ohut kosteutta vaativalle iholleni, mutta päivän aikana iho ei yllätyksekseni kuivukaan luultuun tapaan. Raporttia tuotteesta seuraa pidemmän käyttöjakson jälkeen. Puuteria taas fanitan jo täysillä! Aamulla kasvoille sipaistu puuteri pitää kasvot mattapintaisina koko päivän eikä sitä tarvitse välillä lisäillä. Huippua! Tosin en tiedä johtuuko koko päivän mattapintaisuus pelkästä puuterista vai voiteen ja puuterin yhteisvaikutuksesta, mutta jompi kumpi tai molemmat, toimivat ainakin näin käytön alussa moitteettomasti.

Onko teillä kokemuksia kyseisestä sarjasta?

10 kommenttia:

  1. Jee, kosmetiikkapostaus ;D!

    Puuteria olen minäkin kokeillut ja tykkäsin kyllä, hinta-laatusuhde erinomainen. Lumene ei yleensä oo sopinu mulle yhtään, mutta tää uusi sarja on yllättänyt positiivisesti vaikka oon kyllä kokeillut ainoastaan sarjan meikkejä. Mun iho on niin hankala etten uskalla juurikaan testailla uusia tuotteita. Pintakuiva sekaiho, talvi tyypillisesti pahinta aikaa. Lisäksi epäpuhtauksia alkanut ilmestyä taas, ja ihana kiilto kaupan päälle. Jeii, ihanat teinivuodet muistuu mieleen...

    -Kaisa

    VastaaPoista
  2. Kaisa: Kaisa, olet ihana! :)

    Voi että, toinen teini-ikään palannut kohtalotoveri ilmoittautuu. Miksei aikuisena voi olla eri ongelmat kuin teininä? Tai siis, miksi aikuisena on kaikkia muitakin ongelmia plus samat mitkä teininä? :)

    VastaaPoista
  3. On kokemuksia, ja hyviä :) Mm. meikkivoide, puuteri ja ripsari ovat laadukkaita mielestäni. Myös puhdistustuotteet on kokeiltu ja hyviksi havaittu. Ja kukkarokin kiittää :)

    VastaaPoista
  4. Heidi: Onpa kiva kuulla hyviä kokemuksia sarjasta. Ja todellakin, tuotteiden hinansta tulee iso plussa!

    VastaaPoista
  5. hmm... mun renit pääsit just loppumaan, joten pitäisköhän kokeilla tuota. saattaisin taipua jopa aamupuuteriin, jos se tosissaan pitäisi valopääkuuppaefektin koko päivän poissa.

    VastaaPoista
  6. Heh, mulla on, ja ainoastaan huonoja. Mulla tuotteet olivat hyvin riittämättömiä, se putsari kului tyyliin kuukaudessa! No, siitähän voi toki syyttää annostelijaa, eli itseäni, mutta nykyisessä sarjassa ei ole samaa ongelmaa, eikä nykyisillä tuotteilla todellakaan tarvitse lotrata, kuin noilla lumenen :) Ainakin itselläni se rasva tuntui riittämättömältä, se suorastaan käski lotrata! :D Mutta sarjan punaisuuden neutralisoija puuterista mulla on hyviä kokemuksia :)

    VastaaPoista
  7. Tiiti: Kannattaa kokeilla. Ei mene monta kymppiä hukkaan jos ei olekaan hyvä. Mulla tuo puuteri ainakin toimii. Aamulla laitoin sitä tänäänkin ja edelleen kasvot tuntuvat silkkisille eikä kuuppa kiillä. *kävin just tarkistamassa peilistä eikö kiiltoa näy, hämmästyttävää*

    Salka: Hyvä kuulla näitäkin kokemuksia eikä pelkkää hehkutusta. Oliko sulla tuo sama rasva se joka käski lotrata? :) Musta tuntui aluksi että sitä täytyy laittaa paljon mutta kun en laittanut niin iho tyytyi siihen ja pärjäsi yllätyksekseni vähemmällä. Se neutralisoija melkein lähti myös mukaan mutta ajattelin ensin testata tuon tavallisen puuterin. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  8. Uu eksyinpäs ekaa kertaa tänne ja tykästyin. Pitää vähän seurailla :)

    Lumenea fanitan, natural codea en.. Kahdesta kyseisen sarjan tuotteesta negatiivisia kokemuksia, mutta jos toi kiillonpoisto todella toimii on munkin kokeiltava !

    VastaaPoista
  9. Porcelain clouds: Hmm, Natural Code tuntuu jakavan mielipiteitä. Testaas vielä puuteria, toivottavasti et pety siihenkin.

    Ja kiva kun löysit tänne, mukavaa jos tulet toistekin!

    VastaaPoista
  10. Mulla on nyt toi kosteusvoide, mut minkä ikäsille se on tarkotettu, mistä sen pystyis tietämään, kiitos jos huomaat kommenttini ja keksit vastauksen...

    VastaaPoista