perjantai 22. tammikuuta 2010

Oikeat värit

tunnetila: ihastus

Image and video hosting by TinyPic


Vaatesuunnittelija, kuvittaja ja taiteilija Julie Verhoeven valloittaa maailmaa pala palalta rönsyilevän värikkäillä kuoseillaan. Ensin Galliano, sitten Louis Vuitton, sen jälkeen Versace ja Mulberry, lopulta H&M.
Tämän kevään H&M Home -mallistossa on valikoima Julie Verhoevenin suunnittelemia sisustustekstiilejä. En oikein tiedä haluaisinko aika pelkistettyyn kotiini noita katseenvangitsijoita, mutta tähän kangaskassiin olen täysin rakastunut!

Image and video hosting by TinyPic


Sain kassin Ilonalta, jonka kanssa jaoin kirppispöydän Valtterissa viikko sitten. Ilona oli saanut kassin (käsittääkseni) Verhoevenin malliston lehdistötilaisuudessa eikä kuosi miellyttänyt häntä. Itse ihastuin kassiin sekunnin sadasosassa ja nyt kävelen onnellisena kassi olallani lähikauppaan ja takaisin. En ihan tarkalleen tiedä mikä kuosissa minua viehättää, mutta olen hirmuisen tyytyväinen että pidän kerrankin jostakin noin värikkäästä. Ehkä siinä on juuri ne oikeat värit, ei mitään ylimääräistä. Kiitos Ilona, teit minut hyvin iloiseksi!

Julie Verhoeven for H&M julkaistaan vasta viikolla yhdeksän, siihen asti täytyisi malttaa odottaa ennen kun pääsee kunnolla tutustumaan koko mallistoon. Kassin kuosi on mielestäni yhtä aikaa pirteä, ahdistava, kaunis ja kamala. Mitäs sanotte, ottaisitteko kassin kuosilla varustettuja tyynyjä sohvallenne?

12 kommenttia:

 1. Aivan upea! Ottaisin tuolla kuviolla tyynyjä heti. Oikeasti, upeat värit! Miten et esitellyt mulle ollenkaan kirpulla? Pelkäsit varmaan että varastan laukun..Hahah, oisin varmaan niin tehnytkin xD

  VastaaPoista
 2. Liian moderni olisi mun makuun. :) Mutta kassina ehdottomasti näyttää hyvälle!

  VastaaPoista
 3. Oh! Nää, jos mitkä, ansaitsisivat paikan mun sänkyni päällä. Tyynyjä on varastossa vaikka kuinka, ilman arvoisiaan päällisiä. Täydellisen graafisia olematta kuitenkaan... graafisia ;) (itseilmaisu vähän hakusessa tähän kellonaikaan, sori!) Myös värimaailma uppoaa muhun aivan kympillä. Näitä alan metsästää takuuvarmasti :) Mutta apua, mitenköhän nää sopii mun valkoharmaisiin Pippuri-verhoihini...

  Yst. terv. nimim.

  "Less is more"

  VastaaPoista
 4. Täydellinen vaihtokauppa siis, mä sain korvakorut ja pari kivaa vaatetta ja sinulle jäi kirjava kauppakassi ;D

  Tosi hyvä jos kuosi on sinulle mieleen!!

  VastaaPoista
 5. Pidän kovasti! Ehdottomasti harkitsisin ottavano osaksi sisustustani. Millaistakohan laatua nuo H&M sisustustuotteet ovat...?

  VastaaPoista
 6. wikke: Sain tuon kassin Ilonalta vasta lähtiessä. Ilona löysi sen kassinsa pohjalta ja mietti mitä sillä tekisi. Onneksi sanoi mietteensä ääneen ja mä pääsin heti nappaamaan sen itselleni. Siksi siis unohtui kertoa. (Oikeasti pelkäsin että nyysit sen.. ;) )

  teresa: Meillä on kotona modernia ja klassista iloisesti sekaisin, eli tuo voisi jopa sopia sisustukseen... Mutta kyllä, kassina ihan mahtava!

  Liisa: Ilmaisusi oli hyvä, noi on garaafisia olematta graafisia. :) Hmm.. Pippuriverhoihin yhdistettynä... Voisi tulla aika kuosien kakofoniaa, mutta toisaalta jos ihastuu kunnolla niin sitten millään ei ole enää mitään väliä! :)

  Ilona: Heh, kuulostaa pikkasen epäreilulta vaihdolta.. ;) Ei vaan, olen iloinen että löysit kasastani itsellesi kivoja juttuja ja olen myös tästä kassista huippuiloinen. Eli hyvin meni!

  Joy: Olen kuullut H&M Home -mallistoista pelkkää hyvää. Itse en ole niitä koskaan "livenä" nähnyt, mutta kehuja olen kuullut.

  VastaaPoista
 7. Mun ongelma kuosillisissa asioissa on se, että useinmiten kuosit on niin perustylsiä että tiedän jo kaupassa kyllästyväni niihin ennen pitkää. Tässä tapauksessa kuosi on kaikkea muuta kuin tylsä ja juuri kangaskassin muodossa se olisi varmaan munkin mieleen. En ehkä ottaisi kotiin noin räiskyvää kuosia.

  VastaaPoista
 8. Auri: Hauska että kaikki tykkäävät tuosta kuosista. Mutta se onkin hieno! :) Käsittääkseni kuosit esim. tyynyliinoissa ei ole ihan yhtä räikeitä. Ainakaan kaikki. Samanhenkisiä kylläkin.

  VastaaPoista
 9. ravenwaves: Samaa mieltä kanssasi, ihana on!!! :)

  VastaaPoista
 10. Jännittävää, en ottaisi kotiini. Tai no, lupaan odotella, että näen malliston kokonaisuudessaan mutta tämän perusteella en usko. Allekirjoitan kuitenkin täysin tämän mitä sanoit: "yhtä aikaa pirteä, ahdistava, kaunis ja kamala". Ihanaa, että jokin visuaalinen voi ylipäätään yhtä aikaa olla tätä kaikkea. :D

  VastaaPoista
 11. visuaalisesti vaativa kottarainen: Kiva että jaat kanssani tuon näkemyksen "pirteä-ahdistava-jne". Olin innoissani kun totesin kuosista löytyvän tuota kaikkea. :)

  VastaaPoista