tiistai 2. marraskuuta 2010

Huippusuunnittelija joka kukkarolle

tunnetila: ihastelu

Ei ole enää monta viikkoa kun uusin huippusuunnittelijan kanssa toteutettu yhteistyömallisto rantautuu H&M:lle. Lanvin for H&M-mallisto tulee kauppoihin 23.11. ja pääsin tutustumaan mallistoon tänään H&M:n showroomille.

Jos olette vailla pikkujoulumekkoa niin kannattaa teroittaa kyynärpäät ja suunnistaa lähimmän H&M:n (johon mallistot tulevat myyntiin) oven ulkopuolelle jo ajoissa aamulla. Mallisto oli nimittäin t-paitoja lukuun ottamatta hyvin juhlapainotteinen. Myös etusormen ennätystä kannattaa kokeilla nettikaupassa malliston suhteen. Ja hei, mallistossa on myös mm. koruja, laukkuja, aurinkolaseja ja huulipunaa (neljä herkullista sävyä), joten vaikka joutuisitte maksamaan joulukuussa mätkyjä (kuten allekirjoittanut..) niin jotain on silti varaa ostaa omaksi.


Image and video hosting by TinyPic

"Oi, jo pelkästään näiden tuotepakkausten vuoksi on pakko ostaa mallistosta jotain.
Miten pakkaukset voivatkin olla näin söpöjä?
Haluan edes näitä rasioita vaikka en muuta mallistosta onnistuisi nappaamaankaan!"


Image and video hosting by TinyPic

"Hyvin kaunis, hieman erilainen pikkumusta.
Näyttää päällä varmasti todella kauniilta kun irtonaiset kangasliuskat liikkuvat kehon mukana."

Image and video hosting by TinyPic

"Hame saattaa aluksi näyttää pelkästään juhlavalta, mutta kuvittelepa se mustien sukkahousujen, mustien saappaiden ja mustan poolon kanssa.
Tadaa, juhlava hame on päivitetty työasuksi! Näppärää ja monikäyttöistä. Nina tykkää!"


Image and video hosting by TinyPic

"Uuu, eläinkuosia pikkujouluihin! Kengät on hauskasti kangaspintaiset.
Ei pääse materiaalinatsit (eli minä) valittamaan että muuten ihan kiva mutta ei ole aitoa nahkaa."

Image and video hosting by TinyPic

"Carrie Pariisissa (kts. värivariaatio alemmassa kuvassa)!
Tämä asu tekee jokaisista pikkujouluista astetta paremmat."

Image and video hosting by TinyPic

"Hei mutta mikäs täällä on?!
Juhla-asujen joukossa on jotain mustaa ja pörröistä..."

Image and video hosting by TinyPic

"Turkisliivi, oi miten ihana turkisliivi!
Mä en ole ollenkaan turkisliivi-ihminen mutta voisiko tätä silti sovittaa?"

(Eikä muuten ole aitoa turkista. H&M ei käytä aitoa turkista tuotteissaan.)

Image and video hosting by TinyPic

"Voi ei... Oliko pakko kokeilla päälle?
Äitiiiiiii, mä taidan haluta elämäni ensimmäisen turkisvaatteen!"


(En pidä aidosta turkiksesta eikä mielestäni ole mitään järkeä ostaa feikkiä jos ei pidä aidoista.
Muotiteollisuus on tainnut silti aivopestä minut ja jäin haikeudella muistelemaan ihanasti lämmittävää keinoturkisliiviä.)


Nina-kuvista kiitos H&M:n kivalle Tiinalle!

10 kommenttia:

  1. Haha, meillä ilmeisesti tulee olemaan samanlaiset työhamoset ;D Tosin, en tiedä, kuinka käytännöllinen tuo röyhelöosio on ainakaan omassa työssäni, mutta ainahan sitä voi edes haaveilla!

    VastaaPoista
  2. Ihmettelin kovasti malliston juhlapainotteisuutta. Tuo toispuoleinen hame ei kyllä olisi kovin käytännöllinen ainakaan mun arkivaatteena. Ompelisin sen varmasti kiinni asiakkaan vaatteeseen tai leikkaisin vahingossa reiän liehukkeeseen. Eri juttu jos tekee toimistohommia.
    Itse ihastuin mustaan 50's tyyliseen takkiin ja luumunväriseen yksiolkaimiseen mekkoon. Takkia ehkä vielä voisikin käyttää arkenakin, mutta sitä mekkoa ei :) En ole vielä osannut päättää onko ne kirkkaanpunaiset korkkarit vai nuo leopardi-kuvioidut kivemmat. Minähän en siis omista mitään leopardikuvioitua sillä en voi sietää sitä, mutta muotiteollisuuden käännytystaktiitta alkaa tehota täälläkin suunnalla :)
    PD. Toi tekokarvaliivi näytti Voguen sivulla paljo paremmalta kuin tuossa henkarissa. Karvat näyttää vähän liian takkuisilta tuossa.

    VastaaPoista
  3. Muutamia ihania mekkoja oli, mutta en tiedä yritänkö testata omaa sorminäppäryyttä. Se keltainen mekko jäi kummittelemaan mieleen, mutta sävy ei välttämättä ole omalle ihonvärilleni sopiva. En tiedä. Äh, pitääkö sitä muka oikeasti rynniä paikan päälle...

    t. emilia ent. Netta

    VastaaPoista
  4. Salka: Heh, mulle ei mallistosta oikeasti iskenyt muuta kuin juuri tuo hame (vaaleana, ei mustana!!) ja tuo liivi. Juhla-asut ei ole oikein koskaan ollut mun juttuni.

    Rhia: Mun työssä tuo hame olisi ihan passeli. Tosin saattaisin minäkin niitata tuon hörsäkkeen johonkin sopimusnippuun kiinni. :)

    Hih, mä vähän ihmettelin että mikä toi PD on. Joku uusi juttu josta en ole kuullutkaan..? :D

    emilia: Ooh, olet vaihtanut blogimaailmanimesi. Onnea sille! :)

    Mä en ole niin mekkoihminen että olisin ollut niistä kiinnostunut, mutta melkein voisin silti ottaa vaatekaappiini tuon Carrie-hörsäkkeen, luultavasti kuitenkin tylsän harmaana. :)

    VastaaPoista
  5. Lähetkö mun kaa käyttämään kyynärpäitä silloin 23. marraskuuta?!

    Hullaannuin siihen samaan hameeseen minäkin, lisäksi iskin silmäni niihin trensseihin, pariin mekkoon (yksi överimekko olisi hyvä olla, ja näissä oli pari potentiaalista vaihtoehtoa) ja yksiin kenkiin - en muuten noihin leoihin enkä edes punaisiin (mikähän mulle on tullut...). Siksi kiinnostaisi tietää noista materiaaleista, mitä ne olivat? Oliko ne kaikki mekot ja muutkin kostyymit yhtä polyesterihattaraa? Ja entäs ne kengät, oliko niiden vuorit nahkaa vai jotain systeettistä kamaa?

    Kiitos, jos voit auttaa!

    VastaaPoista
  6. Vimps: En tutkinut kenkiä tarkemmin mutta jos hinta on 99€ niin toivoisi/luulisi sisäpohjan olevan nahkaa. Ja on noissa yhteistyömallistoissa ennenkin ollut aitoja materiaaleja.

    Mekoissa oli matskuina mm. hyväntuntuista silkkiä ja paksua puuvillaa (kai..), smokkihenkinen jakku oli villaa (98% villa, 2% elastaania). Suurin osa mekoista ja esim. ihastelemani vaalea hame oli kuitenkin keinomateriaaleja mutta tuntuivat kohtalaisen laadukkailta ja paksuilta kuitenkin. Mekkojen hinnat olivat 129€-199€ joten ihan sutta ja sekundaa ei ole varaa olla.

    VastaaPoista
  7. OIh, aivan upea tuo carrie-mekkonen!!!! Tosin jään ihmettelemään miten tuo "ihonvärinen" osio toimii käytnnössä...?

    VastaaPoista
  8. ah, tykkään kyllä mekoista, mutta luultavasti tänne tampesterin takametsiin laskeutuvat vaan jotkut rumat euron muovikorvikset, joita kukaan ei halua muutenkaan. sorminäppäryystesti here i come, siis.

    VastaaPoista
  9. Joy: En ole nähnyt asua päällä, mutta ainakin omalle, kalman kalpealle iholleni tuo sävy ei istu niin kuin sitä ei olisikaan. Enkä usko että on niin tarkoitettukaan. Saas nähdä... (Pikkujouluaikaan noita ei varmaan voi välttyä näkemästä.. ;) )

    tiiti: Tiiti, pitkästä aikaa kiva "nähdä"! Sori nyt vaan mutta eurolla tuosta mallistosta ei saa mitään, ei edes korviksia. :) Mekot kyllä on sun näköisiä joten sormi vaan liipasimelle!

    VastaaPoista