sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Puupino

tunnetila: tykkäys

Image and video hosting by TinyPic

Olen valtavan ihastunut MSCHICin KIDE mineraalimeikkisarjan tuotteisiin. Hankin ensimmäisen KIDE-tuotteeni vähän yli vuosi sitten ja totesin tuotteen loistavaksi, sanan monessa merkityksessä. Tuote on loistava sillä sen sävy on kaunis, se kestää päivittäisessä käytössä (ainakin omassa käytössäni) vuosikausia, tuotteen pakkaus on täydellinen, tuote on kotimainen ja kaiken lisäksi kirjaimellisesti loistavan siitä tekevät tuotteessa olevat timantit!

Ensimmäisen tuotteen jälkeen tuli hankittua toinen, kolmas ja lopulta neljäs. Löytyy puuteria, korostajaa, aurinkopuuteria sekä poskipunaa. Lisää en onneksi (tai valitettavasti) tarvitse ennen kuin joku tuotteista kuluu loppuun.

Image and video hosting by TinyPic

Miinusta tuote saa siitä ettei sitä viitsi (tai halua) ottaa mukaan meikkipussiin, eli matkoilla täytyy pärjätä ilman. Ainakin itse pelkään että kaunis koivupakkaus likaantuu ja tuhriintuu kohdatessaan meikkipussissa vahingossa auenneen kajal- tai huultenrajauskynän. Sitä paitsi puinen pakkaus on niin suuri ja painava että se veisi matkalla ihan liikaa tilaa. Kotikäytössä tuotteet tuovat kuitenkin aamuihin sitä paljon puhuttua arjen luksusta.

Image and video hosting by TinyPic

kuvassa vasemmalta puuteri, poskipuna ja aurinkopuuteri

2 kommenttia:

  1. Ihmettelin MSCHIC:n sivuilla tuota korkeaa hintaa. Mutta nyt kun olen nähnyt niistä nämä kuvat ymmärrän syyn. Johan se tuo näyttävä puurasiakin nostaa hintaa. Vaikuttaa kyllä aika luksukselle :)

    VastaaPoista
  2. Rhia: Tuotteiden hinta on kieltämättä aika suolainen. Itse onneksi löysin minulle sopivia sävyjä MCHICin ystävämyynnistä super hyvään hintaan ja olen äärimmäisen iloinen. Olisi pitänyt hamstrata näitä sieltä iso pino ja antaa lahjaksi ystäville. Harmi että tajusin tuon vasta nyt!

    VastaaPoista