torstai 15. syyskuuta 2011

Syötävän herkullista

tunnetila: löytö

Image and video hosting by TinyPic

Isabella Smith Apothecary ja Cottage Garden -sarjan Sweet Melon -tuotteet. Nam nam nam!!! Suihkusaippua ja jumalaisen täyteläinen käsivoide tuoksuvat niin uskomattoman herkullisille että taistelen jatkuvasti itseäni vastaan etten maistaisi tuotteita. Purkit ovat löytö kuopiolaisesta sisustusliikkeestä jossa sarjan tuotteet myytiin pois puoleen hintaan. Ale-hylly sai minut kiinnostumaan tuotteista ja onneksi niin, olen käsivoiteeseen ihan koukussa.

Isabella Smith Apotecaryn tunnetumpia tuotteita on esim. ekologiset puhdistusaineet kuten Maison Belle -sarja. Kuten tuokin sarja, myös Cottage Gardenin tuotteet on valmistettu luontoa kunnioittaen eikä tuotteissa ole mm. parabeneja.

Tanskalaisen merkin kotisivuilla luetellaan liuta suomalaisia jälleenmyyjiä, eli jos kiinnostuitte niin tuotteita pitäisi saada ympäri Suomen. Mutta muistakaa että varoitin, näihin jää koukkuun!

2 kommenttia:

  1. Tuotteet kuulostavat kyllä herkullisilta :). Suomen jälleenmyyjälista ei tosin ole aivan ajantasalla, sillä sekä Oripään että Loimaan kohdalla mainitut liikkeet eivät ole enää toiminnassa. Oripään liike on lopettanut jo parisen vuotta sitten, joten harmillisesti ihan kovin usein tuota listaa ei ilmeisesti päivitetä.

    VastaaPoista
  2. h_eidi: Oho, onpa lista huonossa jamassa... Ei ole firmalle kovin hyvää mainosta jos tiedot ei pidä paikkaansa.

    VastaaPoista