keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Arvaa lemppari Versace!

tunnetila: hihittely

Image and video hosting by TinyPic

Tervetuloa värikylläiseen maailmaan! Siitä ensin lasillinen kuplivaa mukaan ja sen jälkeen pääsette ihastelemaan torstaina 17.11. liikkeisiin saapuvaa Versace for H&M -mallistoa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Malliston yltäkylläisyys ja kuosien runsaus on musta-harmaa-valkoiseen maailmaan tottuneelle hieman hankalaa sulatettavaa, mutta tottumiskysymyksiä nämä(kin) asiat selvästi ovat. Aluksi kun katselin ensimmäisiä puffikuvia mallistosta olin hihittelyvaiheessa. "Jaa noihinko vaatteisiin sitä pitäisi pukeutua?? Hei kuvittele minut sini-vihreässä leopardikuvioidussa baseball -takissa! Hihihihihihi..." Nyt kun vaatteita on näkynyt useissa paikoissa ja kun vielä pääsin hipelöimään niitä H&M:n showroomilla alan ymmärtää malliston jujun ja kiinnostavuuden. (Tosin tuo baseball -takki ei edelleenkään ole suosikkini..)

Materiaalit olivat mielettömiä, ja nämä vaatteet olivat vasta mallikappaleita. Miesten villakangasbleiseri oli tehty upeasta, ohuesta mutta hyvin tiiviistä villakankaasta, nahkatuotteiden nahka oli sametin pehmeää. Kaikkien tuotteiden viimeistely oli huolellista ja leikkaukset imartelivat vartaloa kauniisti. Ihan jokaisesta värihässäkkäpläjäyksestä en edelleenkään pidä, eikä kaikesta ole edes pakko tykätä, mutta pari juttua on tainnut alkuhihittelystä huolimatta päästä "tahtoo" -listalle. Tai toinen ainakin "ehkä" -listalle asti.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Myös H&M Home on saanut Versacelta oman mallistonsa paksua ja upottavaa plyyshiä. Noista tuotteista pidän kovasti. Lähes yksinomaan musta-valkoiseen kotiini nuo voisivat tuoda sitä paljon puhuttua "ilmettä". Tyynyt olivat pehmeitä kuin pumpuli!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Miesten mallisto, ja varsinkin nuo viimeisen kuvan kuosiöverikalsongit, saivat taas hihittelyvaiheen päälle. Kuvittelin mieheni ilmettä jos hänen joululahjapaketistaan ilmestyisi nuo pöksyt. Hihihihiihh! Tilanteeseen kannattaisi varautua videokameralla ja lupauksella maailman suurimmasta lepyttelysuukosta.

Arvaako joku mikä kuvissa esiintyvistä vaatteista on päässyt "ehkä" -listalleni? Siis mallistosta se vaate jota harkitsen metsästäväni yleisöryntäyksessä vaatteiden ilmestyessä kauppoihin. Jos joku arvaa oikein on hänelle luvassa kosmetiikka-aiheinen, teeman mukaan värikäs palkinto. Onnea arvailuun!


Huom! Arvauskisa on voimassa viikon, eli ensi keskiviikkoon 16.11. klo 21.00 asti. Seuraavana päivänä kun mallisto tulee myyntiin kerron mikä tuote oli ja onnistuinko saamaan sen. Jos moni arvaa oikein, arvon palkinnon kaikkien oikein arvanneiden kesken.

22 kommenttia:

 1. Veikkaan tuota mustaa lyhythihaista pikkumustaa! :) Se on itselläni mietinnässä...

  VastaaPoista
 2. Seiskakuvan ensimmäisenä oleva mekko on muuten aikas nam, ja voisin kuvitella, että säkin voisit lähteä sitä tavoittelemaan :D

  VastaaPoista
 3. Arvaan myös, että jompi kumpi noista 7. kuvan etualan mustista mekoista kultaisilla napeilla. :) Minä iskin silmäni tuohon hopeiseen paljettihärdelliin, mutta en edes uskalla ajatella sen hintaa... Saati että jaksaisin tapella siitä aamutuimaan kaatuvassa nettikaupassa.

  VastaaPoista
 4. Wow ... Mitä koristeita, mallit Yaar? Todella ihana ja upea ...

  VastaaPoista
 5. Mitäh, nyt pistit kyllä pahan! Mä olen tylsä ja arvaan että nuo mustat kengät :D

  Saara

  VastaaPoista
 6. Veikkaan, että kiinnostuit tuosta japanilaistyylisestä korsetinomaisesta yläosasta (en ole varma onko se yläosa vai pelkät tissit peittävä napakorsetti), joten vastaan varmuuden vuoksi myös sen vieressä näkyvän japanialaishenkisen bolerojakun. Olis ihan sun tyyliä!

  VastaaPoista
 7. Veikkaan, että se on tuo leopardikuosinen minihame tai erään kuvan reunasta pilkistävä korsettitoppi. :)

  Ja mä olen kyllä edelleen hihittelyvaiheessa. :D

  VastaaPoista
 8. Ehkäpä tuo "seepraraitainen" pusero - mustavalkoista?

  Taikka jopa ne kalsarit ;)

  Yleensä ottaen nuo ovat vähän liian kirjavia meikäläisenkin makuun...

  VastaaPoista
 9. Arvaan, että joku noista japanilaishenkisistä, jakku tai korsetti?

  VastaaPoista
 10. Oisko se tuo seitsemännen kuvan kolmas paita? :D

  VastaaPoista
 11. Minä veikkaan ronskisti tuota viidennessä kuvassa mustien keskellä roikkuvaa punaista vedostettua mekkoa jossa on kultaisia niittejä olalla. Väri on sulle epätavallinen mutta malli jotenkin sinun näköinen, sen vähän mitä tuosta nyt erottaa :D
  Ja toisaalta voisin nähdä sinut myös tuossa hopeisessa metallimekkosessa :D

  VastaaPoista
 12. Jompa kumpa kultaisten nappien mekko... Hmm. No, sanotaan se vasemmanpuoleinen.

  VastaaPoista
 13. Olisko tuo hopeinen mekko? Tai sitten sen vieressä oleva musta hame ja toppi, jossa hieman kultaa.

  VastaaPoista
 14. Mä laitan nyt mustan hevosen kehiin: keltainen mekko!

  VastaaPoista
 15. Sen jälkeen, kun kävin ensimmäistä kertaa katsomassa, mitä tästä Versace for h&m -kampanjasta meille on tarjolla, väitän, että hankit sen mustan korsetin - se on aivan näköisesi! Sitä paitsi se piristää sen suppeaksi haukkumasi juhla-asukokoelmasi, vai mitä?

  Mallistoa selatessani yllätin myös itseni, sillä tajusin haluavani sekä hopeisen mekon että mustan vekkihameen. Myös koruissa oli useampi yllättävän hyvän näköinen yksilö, mutta niitä en taida havitella. Sen sijaan miesten mallistossa oli monta naisten juttuja houkuttelevampaa - ja laadukkaamman näköistä - asiaa, mutta valitettavasti esimerkiksi 36/37-jalkaisena miesten pinkit nahkakengät eivät kovasti mieltä lämmitä...

  VastaaPoista
 16. Veikkaukseni on seiskakuvassa oleva pitkä, punainen mekko.
  -Selma

  VastaaPoista
 17. Veikkaan mustaa kukkakuviollista korsettia vai tuubitoppiko se on tuossa punaisten housujen edessä.

  VastaaPoista
 18. Olisiko tuo punainen "little red dress" viitoskuvassa? Se, jossa on sellainen liehuke. Tai sit se on tuo hopeinen mekko?

  VastaaPoista
 19. Veikkaan kolmannen kuvan vasemmassa laidassa olevaa musta-kultaista(?) mekkoa.

  VastaaPoista
 20. Olen tätä nyt pitkään ja hartaasti pohtinut ja joudun silti antamaan kaksi arvausta. Joko hankit mustan korsetin tai sitten olet aivan villiintynyt ja harkitset korsetin takana roikkuvia hurjia pöksyjä.

  VastaaPoista
 21. Kisa on nyt loppu ja kerron huomenna arvasiko kukaan oikein! Kiitos osallistuneille!

  VastaaPoista
 22. Apua :D Näin keltaisesta mekosta jättikuvan HM:llä, ja sehän oli... no, aikamoinen :D Kuvasi ei tehnyt sille, hmm, oikeutta.

  Vaikka kisa umpeutuikin jo, pakko todeta että kakkosvastaus olisi ollut se korsetti :)

  VastaaPoista