tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kulttiseerumi testissä

tunnetila: vau!

Image and video hosting by TinyPic

Nyt kuulkaa tätä tätiä lykästi! Sain nimittäin testattavakseni kulttimaineessa paistattelevaa BioEffectin EGF seerumia. Islantilainen tuote sai valtavan medianäkyvyyden pari vuotta sitten kun se lanseerattiin ja tuotteen huikea maine kiiri silloin myös omiin korviini. Valitettavasti tuotetta ei tuolloin vielä saanut Suomesta. No, nyt saa! Seerumia myy tällä hetkellä Sellon, Jumbon ja Punavuoren apteekit ja ihan juuri avautui myös merkin oma nettikauppa josta tuotetta voi ostaa.

Kyseessä on siis seerumi jota levitetään puhdistetulle iholle iltaisin pari tippaa ja tuotteen annetaan vaikuttaa iholla yön yli. Seerumi sisältää EFG -soluaktivaattorin joka stimuloi ihosolujen uusiutumista ja siten tekee ihosta kiinteämmän ja raikkaamman. Seerumia levitetään kasvojen ja kaulan iholle kauttaaltaan, ja mikä parasta, seerumi sopii myös silmänympärysiholle.

Tuotteessa ei ole hajusteita, säilöntäaineita eikä muitakaan tarpeettomia kemikaaleja, ja ohra, jossa EFG on tuotettu, on kasvatettu islantilaisessa hohkakivessä ja sitä on kasteltu ainoastaan puhtaalla lähdevedellä. Tämä luonnonmukainen prosessi estää bakteerien syntymisen ja pitää tuotteen erittäin puhtaana.  

Image and video hosting by TinyPic
  
Olen käyttänyt tuotetta kohta kaksi viikkoa iltaisin ja jo nyt minusta näyttää että ihoni on kirkkaampi, kimmoisampi ja silmänympäryksen juonteet ovat ohuempia kuin ennen. Pakkauksessa neuvotaan että tuotetta levitetään iholle 2-4 tippaa. Parina ensimmäisenä iltana laitoin iholle neljä tippaa (ajattelin että kuivahko ihoni imaisee tuotteen kyllä) mutta se oli omalle iholleni ihan liikaa. Aamulla kasvot tuntuivat todella rasvaiselta ja seerumia oli imeytynyt myös tyynyliinaan. Vähensin annostuksen kahteen tippaan ja nyt tuote imeytyy ihoon hetkessä ja tuntuu hyvältä. 

Seerumin myyntipakkausten kokovaihtoehdot ovat 15ml (hinta noin 140€) ja 5ml (hinta noin 60€). Sain testiin 5ml pullon joka on tarkoitettu kuukauden mittaiseen kuuriin, eli pari tippaa iltaisin kolmenkymmenen päivän ajan. Olin eilen illalla kylppärissä peilaillessani silmänympärysihon sileytyneistä tuloksista niin innoissani että siinä tohkeillessani kaadoin avoinna olevan seerumipullon pöydälle. Voi itku!! Onneksi refleksini toimivat nopeasti eikä pullon koko sisältö ehtinyt valua pöydälle, mutta valui sitä varmaan viikon käytön edestä. Voitte uskoa että melkein itketti!

Summa summarum, olen tuotteeseen parin viikon käytön jälkeen todella tyytyväinen ja lupaan raportoida lopulliset fiilikset käytettyäni koko pullon. Jota nyt ei sitten olekaan kolmeksikymmeneksi päiväksi niin kuin piti.. Itku mikä tohelo olenkaan!

13 kommenttia:

  1. Taytyykin jaada oikein kyttaamaan sun raportteja kun olet kayttanyt koko pullon. Minullekin tekisi hyvaa kuuri silla talven jalkeen iho on vahan kuivahko, samea ja tietty ikakin alkaa painaa!! Taidan kayda kurkkaamassa loytyyko tuota Sephorasta ja tietty minka hintaisena.

    T.Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit jos tuota löytyy Sephorasta ja vielä halvemmalla niin kerro ihmeessä. Olen jo nyt sitä mieltä että aion käyttää seerumia silloin tällöin kuurimuotoisesti lopun ikäni. :)

      Poista
  2. Hei, kuulostaa kiinnostavalta! Voisitko naputella INCI- eli ainesosalistan tänne, niin näkisi mitä kaikkea tuo sisältää?
    t. uusi lukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteesa on yhdeksän ainesosaa jotka ovat glyserin, aqua, calsium chloride, sodium hyalunorate, tromethamine, hordeum vulgare seed extract, alcohol (alle 0,9%), sodium chloride ja EFG (Transgenic barley sh-oligopeptide-1). Tuotteen nettisivulla (kysytyt kysymykset) kerrotaan jokaisesta ainesosasta miksi sitä on käytetty.

      Poista
    2. Ja hei, uusi lukija, kiva tavata! :)

      Poista
  3. Minäkin olen saanut pienen kokeilupullon seerumista ja se on aivan uskomaton!
    Kävin jo hakemassa ison pullon Punavuoren Apteekista, koska en enää halua olla hetkeäkään ilman seerumia.
    Kuiva ihoni on nyt ihanan pehmeä, eikä rypyistä tietoakaan. Kaiken lisäksi ihon värikin on tasoittunut. Voiko tällaista tuotetta edes olla?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau mitä kokemuksia myös sinulla on tästä tuotteesta! Ihan huikeaa! Luulen myös että olen koukussa, lopullisesti. :) Tuo ihon värin tasoittuminen on tapahtunut täälläkin. Jee!

      Poista
  4. Kuulostaa jotenkin liian hyvältä ollakseen totta. :) Täytyy pistää harkintaan, jos vaikka raaskisi ostaa testipullon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tosiaan kuulostaa jo vähän liian hyvälle ollakseen totta. Mutta tuotteen saama hypetys maailmalla ei olisi paisunut näihin mittoihin jos tuote ei toimisi. Harmi vaan että tuote on sen verran hintavaa ettei sitä raaski ostaa ihan tuosta vaan. :(

      Poista
  5. Tämänhän kuulostaa loistavalta tuotteelta jota pitää kokeilla kun entinen on loppunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä! Omat (ja nähtävästi myös erään lukijani) kokemukset on todella positiivisia. Jos hankit tuotteen niin käyhän joskus kertomassa minulle toimiko tuote sinulla, jookos?

      Poista
  6. Tottahan toki kerron, kunhan raaskin sen hankkia..voi mennä hiukan aikaa.

    VastaaPoista
  7. Ja ehkä pakko kokeilla, kiitos vaan vinkistä... Ainakaan pääsiäisenä Sephorassa ei vielä ollut (Istanbul), mutta ehkä muista Sephoroista löytyy. Ostin muuten testiin Benefitin silmänympärysvoiteen, vaikuttaa oikein hyvältä viikon kokeilun jälkeen :)

    VastaaPoista