maanantai 23. huhtikuuta 2012

Laittoman pitkät ripset

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Käytin vuodenvaihteessa useamman kuukauden reissuripsiä (eli ripsipidennyksiä, joita käytän ainoastaan reissatessa lämpimiin maihin joissa kuumuuden takia meikkaaminen on täysin turhaa) ja tuossa ajassa ehdin jo tottua kauniiseen räpsykatseeseeni. Kun reissaaminen oli ohi annoin lisäripsien irrota omaa tahtiaan ja palasin hiljalleen luomuripsiin. Voi että miten tyngiltä omat ripset tuon jälkeen tuntuivatkaan! Olen myös aika varma että omat ripset jotenkin aina vähän kärsivät pidennyksistä, tai eivät ainakaan kasva ihan samaa vauhtia mitä ennen pidennyksiä, joten katse tuntui surullisen valjulta. Kokeilin muutamaa meikkipussista löytynyttä maskaraa mutta lopputulos ei vakuuttanut.

Juuri noihin aikoihin Maybelline lanseerasi ripsiväriuutuuden nimeltä Illegal Lenght ja kun sain uuden kuitumaskaran testattavaksi tartuin siihen innolla. Ripsivärin koostumuksessa on intensiivisen mustan värin lisäksi noin 4mm pitkiä kuituja jotka tarttuvat omiin ripsiin erikoisen harjan avulla. Ja kyllä, ainakin omissa ripsissäni maskara toimii kuin unelma. Ripset näyttävät pitkiltä, silti luonnollisilta, eivätkä paakkuunnu vaan pysyvät kauniin irtonaisina. Tekoripsimäiset räpsyt tuotteella saa myös helposti kun laittaa ripsiväriä useamman kerroksen. 

Image and video hosting by TinyPic

Tykästyin tuotteeseen niin paljon että nyt ripsivärejä löytyy kaapista jo neljä kappaletta. Yksi on käytössä ja loput odottavat että ensimmäinen putkilo loppuu. Ehdin olla tilanteeseen hetken tyytyväinen ja ajattelin että nyt ei tarvitse ostaa uutta ripsiväriä yli vuoteen. Kunnes...

Muutama päivä sitten sain L'Oréalilta sähköpostia jossa kerrottiin toukokuussa lanseerattavasta uutuudesta, L'Oréal Paris Telescopic False Lash -maskarasta. Maskaran luvataan tuovan "huimaava irtoripsivaikutelma teleskooppisella harjalla". No mikäs tuo nyt on? Onko ripsiväreillä sama periaate vai voisiko tuo uutuus olla vielä parempi? Uuden tuotteen mikrokuidut ovat kuulema joustavia, ovatkohan Illegal Lenghtin kuidut joustamattomia? Äh, pieni ihminen menee tuotepaljouden keskellä ihan sekaisin!

Uuden tuotteen erinomaisuudesta huolimatta päätin jättää tällä kertaa sen huomiotta ja keskittyä käyttämään loppuun jo olemassa olevan ripsiväriarsenaalin. Olen niin tyytyväinen nykyiseen ripsiväriin että on ihan turha haikailla uutuuksien perään. Vaikka tietystihän olisi kiva kokeilla mitä eroa näillä kahdella tuotteella on... Heh, taidan olla loputtomassa kosmetiikkasuossa!

21 kommenttia:

  1. Tuntuuko sinusta, että kuidut eivät päivän mittaan putoile poskille? Jos eivät, pakko testata tuotetta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ihan rehellisiä ollaan en ole ikinä edes huomannut tuotteessa yhtään irrallista kuitua. :) Ja ei, minulla ei ole huono näkö, en edes omista silmälaseja (vai pitäisikö sittenkin hankkia ne... ;))

      Olen käyttänyt tuotetta jo monta kuukautta enkä ole erottanut maskaran koostumuksesta erillisiä kuituja. Olisikohan ollut Ostolakossa -blogi jossa blogin pitäjä Virve laittoi kuiduista kuvan. Ihmettelin kuvaa, sillä omasta ripsiväriputkilosta en ole löytänyt yhtään kuitua. Eli ei, kuidut eivät putoile pitkin poskia. (Tai sitten minulla on viallinen maskara josta kuidut puuttuu kokonaan ja ripsiä pidentävä efekti tapahtuu vain intensiivisen mustan värin voimasta. No, joka tapauksessa toimii hienosti!) :D

      Poista
  2. Uudessa Mustassa kirjoitettiin juuri ripsipidennyksistä ja vähän luomummasta vaihtoehdosta eli ripsien hoitoaineesta. Kun sitä Enormous Lash -tököttiä jopa tuolla kehuttiin, ajattelin itsekin kaivaa tuotteen jostain laatikon pohjalta taas kokeiluun... josko sillä vähän pidentyisivät nämä mun ripsentynkäni. Jollei, niin sitten kokeilen sun suosituksesta tätä maskaraa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistelen että mulla se Enormous Lash kirveli silmiä ihan hulluna ja heitin sen roskiin parin yrityksen jälkeen. Toivottavasti toimii sinulla paremmin. Olenkin kokonaan unohtanut nuo kasvatuskonstit kun olen yleensä tyytyväinen ripsiini. Nyt ne vaan tuntuvat jotenkin "tyngiltä". :)

      Poista
    2. Ei kun se kirvelevä tuote olikin Renewal Lash Serum. Sori, haukun väärää tuotetta. :) Enormous Lashia en ole kokeillut. Onneksi on tämä blogi, pystyin heti tarkistamaan tuotteen ja testituloksen. :)

      Poista
  3. Kuullostaa kyllä aika lupaavalta. Ihan kivan näkönen putkilokin, ettei sentään ole rumentamassa kaappia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ainakin itse tykännyt tuotteesta eli voin sitä suositella. Putkilo on kyllä hauskan muotoinen. :)

      Poista
  4. Kun minä löysin nämä lämpimällä vedellä lähtevät ripsivärit joitain vuosia sitten, en ole muihin ripsareihin vilkaissutkaan. Nyt riittää että kyttäilee, milloin Sensaita saa tarjouksesta ja ostan sitten pari putkiloa kerralla. Ennen piti aina vanhan ripsarin loputtua ostaa jotain uusinta uutta ja sitten ärsytti, jos se ei käynytkään omille ripsille :) Nyt en enää tiedäkään, mikä on "in" ripsarimaailmassa: onko se koostumuksessa, harjan muodossa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kokeilin joskus Sensai 38:a (tai siis oli vielä silloin Kanebo) mutta en saanut sitä irti ripsistäni millään. Vesi oli joko liian kylmää tai liian kuumaa, ei ikinä sopivaa. Sitten kun yritin vetämällä poistaa väriä niin ripset lähti mukana. Mä vihaan sitä ripsiväriä edelleen! Jäi hirveät traumat. :)

      Poista
  5. Kicksissä myydään myös kuituripsaria (Fiberwig), joka ei karise, varise tai tuhraa ja lähtee pois pelkällä vedellä. Kestää sateen ja isommatkin itkut. Ihan huipputuote ollut ja sopii herkemmillekin silmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh, tuote josta en ole kuullutkaan! Kiitos vinkistä Kaisailona.

      Ps. Hihi, kuituperuukki. :)

      Poista
  6. Maa tassa juuri tuskailin uutta ripsaria ja kun menin sinne Sephoraan niin ostoshuuruissani ostin MUFE:n Smoky Lash maskaran ja se on ollut hyva. En ole vielakaan loytanyt sellaista OMG mascaraa niin voisin tuota testakin kun olen tuon entisen kayttanyt pois. Tuo MUFE on hyva (paras mita olen vahan aikaan kayttanyt), mutta mielestani taalla Ranskassa kaikenmaailman ns perusmerkit maskaroissa pyorii havyttoman kallina eli 14-15 euron pintaan eli usein tulee ostettua Suomen reissulta jotain tarjousmaskaraa....

    T.Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä onko tämäkään ihan OMG maskara, mutta oikein hyvä perusripsari kuitenkin ja hoitaa sille asetetun tehtävän erinomaisesti. :)

      Musta tuntuu että kaikki meikit ovat jotenkin kallistuneet viime aikoina... Voin kyllä olla väärässä mutta mieleen ei taida heti tulla yhtään ihan halpismerkkiä..

      Poista
  7. Mä muistan kanssa sen Kanebon ripsarin:D Traumat jäi mullakin! Oikeesti en ole koskaan ennen enkä jälkeen törmännyt samanlaiseen ripsariin joka piti vetää pois (ja samalla repiä omat ripset!)

    Maybellinen ripsivärit on hyviä. Mullakin on yks sen tuotteista, ei kylläkään tuo sun käyttämä. Täytyykin kokeilla sitä pidentäisikö sen minunkin ripseni kuiduillaan:D

    Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, onpa meitä traumatisoituneita monia. :) Maybellinen ripsivärit on kyllä hinta-laatusuhteeltaan parhaita mitä olen itse kokeillut.

      Poista
  8. Mullakin on traumat siitä Kanebon ripsarista. Poisto onnistui ihan ok, mutta parin kuukauden käytön jälkeen silmät alkoi aina kutiamaan pari tuntia laittamisen jälkeen. Hyvä puoli oli se, että vaikka hieroisi silmiä, niin ripsari ei oo pitkin poskia. Mulla kun on ihme tapa huomaamattani hieroa silmiäni pitkin päivää, vaikka olis ripsiväriä. Nyt olen käyttänyt Cliniquen ripsaria, joka lähtee 38 asteisella vedellä eikä jää silmänaluset mustiksi. Mutta ei sillä mitään räpsyripsia saa aikaiseksi, arkikäytössä toimii hyvin. Pitää varmana kokeilla tätä Maybellinen tuotetta eli kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin minulla tämä tuote toimii tosi hyvin! Jos tykkäät arjessa maltillisemmista ripsistä niin hanki tämä sitten juhlaan. Ainakin minulla tämä lähtee hyvin ripsistä millä tahansa käyttämälläni silmämeikinpoistoaineella.

      Poista
  9. No nyt muakin alkoi kiinnostaa tuo uutuus.. pitää odotella että tulee kauppoihin. Olen kyllä itsekkin tykästynyt tosi paljon tuohon illegal lenghtiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, uutuus kuulostaa kyllä kiinnostavalta. Täytynee testata sitäkin.. ;)

      Poista
  10. Ostaa paukautin tuon Illegal lengthin. Ihan hyvältä vaikutti paitsi, että ei olis kannattanut tökätä harjalla silmään, koska ne "irtokarvat" kutitti aika kauan, mutta ei sentään koko päivää. Rähmäkäpälä mikä rähmäkäpälä, mut ripset näytti pitkiltä ja ripsiväri pysyi koko päivän ripsissä eikä ollut poskilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva että uskalsit ostaa tuotteen. Ja auts, onneksi en ole tökkinyt tuotteella silmiin. Voi olla noiden "irtokuitujen" kanssa normaaliakin epämiellyttävämpi tunne. Parempaa onnea jatkossa! ;)

      Poista