tiistai 26. maaliskuuta 2013

Päivän kosmetiikat

tunnetila: testailu 

Image and video hosting by TinyPic

Bongasin Lazy Dynamite kauneusblogista hauskan postausidean. Blogin kirjoittaja Nekku oli listannut yhteen postaukseen kaikki yhden päivän aikana käyttämänsä kosmetiikkatuotteet. Päätin tehdä eilen saman. Kuvasin tänä aamuna eilisen päivän aikana ikkunalaudalle ilmestyneen kosmetiikkakasan ja aika paljon sitä päivän aikana tulee kosmetiikkaa käytettyä! 

Aamu:
- käsien pesu oliivi-palasaippualla (Marius Fabre)

- hammaspesu luomuhammastahnalla (BioPha Nature)
- deodorantti (Rexona)
- kasvojen freesaus hellävaraisella kasvovedellä (Lumene)*  

- silmänympärysvoide (Lumene LAB)*
- päivävoide (Lumene LAB)*
- huulirasva (J.R. Watkins)

- käsien pesu Black Jasmin saippualla (Compagnie De Provence)

Meikki:
- valokynä (L'Oreal)*
- meikkivoide (Lumene)*
- peiteväri Fit Me (Maybelline)*
- aurinkopuuteri KIDE (MSCHIC)
- ripsiväri (MaxFactor)*
- huulipuna (Lumene)* 

- tuoksu Pour Femme (Dolce & Gabbana)*

Ilta:
- kasvojen putsaus puhdistusvaahdolla (Lumene LAB)*
- shampoo & hoitoaine Volumisim (Cutrin)*
- kermainen suihkusaippua (L'Occitane)


- silmänympärysvoide (Lumene LAB)*
- seerumi arpien vaalentamiseen (RVB)*

- yövoiteeksi paksu ja palauttava Sensitive Touch (Lumene)*

- vartalovoide herkullisen tuoksuinen ja kosteuttava Berry Refresh (Lumene)*


- käsien pesu Black Jasmin saippualla (Compagnie De Provence)

* tuote saatu testiin

(Jos ihmettelitte miksi pesen päivän aikana käteni kahdella erilaisella saippualla niin selvennettäköön että meillä on erikseen wc ja kylpyhuone. Molemmissa on käytössä erilaiset saippuat.)

Kaikkia muita eilen käyttämiäni tuotteita voin lämpimästi suositella kaikille, mutta tuo luomuhammastahna on ihan kamalaa. Ei vaahtoa, maistuu pahalta ja koostumus on omituinen. Normaalisti hampaidenpesun jälkeen suuhun jää puhdas ja raikas olo, tuosta fiilis on enemmänkin kirpeä ja tunkkainen. Oletteko Te testanneet luonnonmukaisia hammastahnoja? Oletteko löytäneet suosikkinne? Entä onko päivittäinen kosmetiikan käyttönne samanlaista kuin minulla vai käytättekö paljon enemmän tai vähemmän tuotteita?

12 kommenttia:

  1. tää on muuten mielenkiintoinen. pitää varmaan itsekin kokeilla. luulen, että itselläni tuo väärä on työpäivänä aikalailla samanlainen kuin sinulla, mutta vapaapäivinä saatan käyttää hieman enemmän meikkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aika mielenkiintoista testata, suosittelen. :) Jos olisin itsekin ollut menossa esim. illalla jonnekin niin lisäksi olisi tullut ainakin eyeliner, luomiväri ja mahdollisesti kirkkaamman huulipunan kanssa käytettävä rajauskynä, sekä hiuslakka.

      Poista
  2. Mä käytän tosi vähän tuotteita, kun olen laiska rasvaamaan ja tuoksuja en arkisin käytä. Hammastahnassa pitäisi olla riittävästi ksylitolia, jotta se estää reikiintymistä. Onko luomuhammastahnassa sitä riittävästi? Purukumeissakaan ei kaikissa ole sitä 100%, ei edes perinteisissä Jenkeissä. Nim. Paikattiin just 3 reiänalkua :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hammastahnassa ei ole ksylitoila mutta fluoria siitä löytyy. En tiedä auttaako asiaa... Mutta huonoa on, en taida käyttää tuubia loppuun. :/ Mulla ei ole ollut varmaan kymmeneen vuoteen reikiä, vanhat paikat silloin tällöin lohkeilevat ja niitä täytyy käydä hammaslääkärillä näyttämässä. Toivottavasti ei ala nyt reikiä tulla kun olen käyttänyt tuota tahnaa. Tuliko sinulla siis nuo reijät juuri ksylitolittomasta tahnasta?

      Poista
    2. Tulivat silti :(

      Poista
  3. Mullakin on varmaan kutakuinkin samanlainen arsenaali kosmetiikkaa käytössä, no ehkä vähän enemmän. Meikkejä käytän enemmän (mm. luomiväri ja kulmakynä) ja hiuksiin jos vaikka mitä tököttiä :D Täytyis ihan laittaa kans ne purkit ja putelit esiin, joita päivän aikana käyttää. Tulos vois ylläättää itsenikin :)

    Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin aika hyvin selvillä mitä tuotteita päivän aikana käytän, mutta oli tuo määrä silti aika suuri. Normaalisti käytän paljon myös käsivoiteita, mutta jostain syystä en rasvannut maanantaina käsiäni kertaakaan. Hups!

      Poista
  4. Aika iso kasa kauneustuotteita sitä päivän mittaan kertyy. Minä olen kokeillut aika monta luonnonkosmetiikan hammastahnaa ja kaikki ovat olleet ihan hyvänmakuisia. Nyt on käytössä Weledan sininen tuubi, tämä on aika hyvä, ei eroaa normihammastahnasta mitenkään. Olen tilanut Iherbistä muutaman, yksi hyvä http://www.iherb.com/Now-Foods-Xyliwhite-Toothpaste-Gel-Cinnafresh-6-4-oz-181-g/6895, en tosin ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ja sitten vielä tämä http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Periobrite-Toothpaste-Cool-Mint-4-oz-113-4g/5162.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei paljon kiitoksia hammastahnavinkeistä Merikukka! Oma tahnani on niin pahaa että haluan mielelläni ostaa jotain toista. :)

      Poista
  5. Kyllä sitä kosmetiikkaa minullakin kertyy, jos oikein lasken... Meikkiä vähemmän, mutta kaikkea shampoota + saippuaa + voiteita tulee läträttyä päivittäin... ja hiustuotteita... Ohhoh!

    Hyvä idea listata päivittäiset kosmetiikat, muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin itsekin ideasta ja siksi toteutin sen. Tuosta näkee myös miten paljon rahaa ihan arkiseen hygieniaan ja laittautumiseen menee, juhlien puunauksesta puhumattakaan.

      Poista
  6. Hei moi :) Tämä on mielenkiintoinen postaus. Näkynyt viime aikoina muillakin, ja itseänikin kiinnostaisi tämä tehdä :)
    Mutta hampitahnoista; itselläni on käytössä nyt Laveran Basis Sensitiv. Ihan alkusteppejä otetaan luonnonkosmetiikkaan hammastahnan osalta ja jaaah, alussa tunne oli tosi no, erilainen. Mutta nyt alan tottua jo käyttämään tuota ja nyt tuubin loppuessa olen ajatellut ehdottomasti jatkaa tuon käyttöä. Saa myös minttuna, joka on varmasti vielä freeshimpi.
    Mukavaa Pääsiäistä!

    VastaaPoista