keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Koruja moneen makuun

tunnetila: ihastus

 photo domi9_zps4ec4b447.jpg

Nyt on kuulkaa ihana vinkki tiedossa kaikille pääkaupunkiseudulla asuville (ja toki muillekin, mutta vähän eri muodossa)! Sain viime syksynä sähköpostia (ihan toisesta aiheesta) eräältä blogini lukijalta ja hetken viestejä vaihdeltuamme kuulin hänen tekevän omaa korumallistoaan. Klikkasin sähköpostissa saamaani linkkiä ja päädyin kauniita koruja pursuavaan blogiin. Ihastuin koruihin päätä pahkaa mutta asustelin tuolloin New Yorkissa, joten kaiken muun kiireen keskellä korut pääsivät unohtumaan. Viime viikolla sähköpostiini kolahti viesti joka palautti mieleeni viime syksyn sähköpostien vaihdon ja ilahdutti valtavasti. Tällä viikolla noita kauniita koruja pääsee nimittäin hiplailemaan, testailemaan ja ostamaan pop up -myymälässä Helsingin ydinkeskustassa!

Design Domi on yhden naisen koruyritys joka valmistaa hyvin monenlaisia koruja. Mallistoista löytyy koruja niin minimalisteille kuin rönsyilevillekin tyypeille. Yhteistä koruille on se, että ne ovat kaikki syntyneet Domi Montonen-Koiviston omista käsistä ja jokaisen korun suunnitteluun ja valmistukseen on käytetty rutkasti intohimoa.

 photo domi4_zps49db5282.jpg

 photo domi7_zpse7125ea9.jpg

 photo domi2_zps89f3a90e.jpg

 photo domi3_zps1c69f617.jpg

 photo domi5_zpsa9c82ab7.jpg

 photo domi8_zps4149fcca.jpg

Ihastuin jo viime syksynä Domin blogia selaillessani rannekoruihin joissa yhdisteltiin ennakkoluulottomasti nahkaa ja helmiä. Ihan täydellinen yhdistelmä naisellista herkkyyttä ja nahan ronskiutta! Lasipalatsille avattu pop up -liike avasi ovensa tänään ja piipahdin heti paikalla sovittelemassa järjettömän kauniita nahkaisia rannekoruja. Olin jo etukäteen päättänyt että ostan itselleni kuvassa yllä ranteessani olevan, vaaleasta ohuesta nahkanarusta tehdyn korun johon on kiinnitetty helmiä. Koru on ihanan kesäinen ja kepeä. Poistuin kuitenkin liikkeestä hymyillen kuin Naantalin aurinko, ranteessani ihan toinen koru.

Päädyin lopulta valitsemaan itselleni ensimmäiseksi Design Domi -koruksi helmellä koristellun hieman paksumman beigen nahkahihnan (kuvassa yllä mustan rannekorun kanssa). Rannekoru on aivan mielettömän kaunis ja pidän siitä valtavasti! Pop up -liike on Lasipalatsilla tämän viikon ajan sunnuntaihin 26.5. asti, joten ajattelin vielä loppuviikosta piipahtaa liikkeessä uudestaan ja ostaa toisen, luultavasti nyt tuon ohuista nahkanauhoista tehdyn version. Ja ehkä myös kesän piristykseksi toisessa kuvassa yllä näkyvän neonpinkin tai -oranssin pallokorun.
 
 photo nauhat_zps487177bc.jpg

 photo domi10_zpse1449943.jpg

 photo domi11_zps25c8f774.jpg

 photo tuunaa_zps718c3a0d.jpg

Design Domin koruja voi ostaa joko valmiina, Domin suunnittelemana kuten tuo minun rannekoruni (kiitos Domi!), tai korun voi "koota" itse valitsemistaan elementeistä. Domilla on pop up -liikkeellä mukana iso kasa eri värisiä ja eri levyisiä nahkanauhoja joista ostaja voi valita haluamansa. Domi katsoo että nauhasta tulee oikean pituinen ja lisää siihen lukon. Sen jälkeen nahkanauhan voi pitää ihan simppelinä ilman mitään krumeluureja tai siihen valita roikkumaan helmiä tai vaikkapa pienen ruostumatonta terästä olevan sydämen. Jos nahkanauhan haluaa personoida niin siihen saa myös hakkautettua haluamansa tekstin.

Pop up -liikkeellä tapahtuu tämän viikon jokaisena iltana jotakin (tarkemmat tiedot tapahtuman FB-sivulla) ja perjantai-iltana (24.5.) jokainen nahkaisen rannekorun ostaja saa hakata rannekoruunsa haluamansa tekstin itse. Nahkanauha maksaa 35€ ja tekstin saa hakata nauhaan ilmaiseksi. Kuvissa yllä Domi näyttää minulle kuinka kirjaimet saadaan lyötyä nahkaan. Kuulema ihan helppoa...

Jos olet Helsingissä tällä viikolla niin kannattaa pistäytyä Lasipalatsilla Domin ja hänen ystäviensä pop up -liikkeessä. Ainakin itse tykkään Domin suunnittelusta tosi paljon. Ja niin, vielä ilo uutinen muualla Suomessa asuville: Domilla on oma Etsy -kauppa josta tuotteita voi myös tilata. Tämän viikon ajan Domi on niin kiinni Lasipalatsilla että Etsy -kauppa on kiinni, mutta taas ensi viikosta alkaen kaupan pitäisi olla toiminnassa. Korujen hinnat ovat parista kympistä ylöspäin joten tähän kotimaiseen designiin ei edes tarvitse käyttää omaisuutta.

Olen todella otettu siitä että blogini lukijoista löytyy tällaisia lahjakkuuksia. Onnea korujen maailmaan Domi!

8 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista sanoista Nina! Oli todella mukava nähdä livenä, kun ollaan blogijutuista oltukin jo yhteydessä!
  Tarkennuksena halusin vielä mainita, että hinnoittelu nahoissa on riippuvaista kieppien määrästä ja siitä tuleeko siihen tekstiä tai/ja helmeä. Hinnat mahtuvat 20e-50e haitariin nahkakorujen osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo on Domi minun puolellani, oli ilo tutustua koruihisi! Kiitos hintatarkennuksesta, siitä on varmasti monille hyötyä.

   Poista
 2. Oi wau! Pakko käväistä paikan päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, noi on IHANIA!! Ja siis Domilla on valtavasti muunkinlaisia koruja mutta itse ihastuin erityisesti näihin nahkaisiin sekä yksinkertaisen kauniisiin pallokoruihin.

   Poista
 3. Oi kuinka ihania rannekoruja! Tuo vaalea, missä on helmiä, olis niin mun tyylinen! Onko Domilla verkkokauppaa?

  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Domilla on verkkokauppa, mutta koruja voi tilata myös suoraan häneltä itseltään sähköpostitse. Kannattaa mitata oma ranteenympärys että saa tilattua varmasti itselle sopivan korun. Suosittelen, nämä on ihania!

   Poista
 4. Kannattais ehkä lukea teksti paremmin, niin ei tarveis kysellä tyhmiä:/ Tuollahan sä sen kerroit, anteeksi.

  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Eipä hätää, on hyvä aina varmistaa asiat vaikka ihan kahteen kertaan. :D

   Poista