maanantai 2. kesäkuuta 2008

Kesäkenkiä

tunnetila: hämmästys

Kävin viikonloppuna kenkäkaappiani läpi ja otin esiin viime kesän suosikkikenkiäni. Lopputuloksena hämmentävä tunne: en tarvitse tänä kesänä uusia kenkiä! Viime kesänä muistan kaivanneeni kolmenlaisia kenkiä: mukavia korollisia joka päivän käyttökenkiä (tähän hätään hankin tänä keväänä ne H&M:n juuttipohjapopot,
esitelty täällä), mustia kauniita korkkareita juhlavampiin tilaisuuksiin (hetki sitten hankittu Minna Parikat, esitelty täällä) ja perussandaaleja, mielellään kevyitä "jeesussandaaleja". Nämä löysin eilen (ostoslakostani lipsuen) Anttilasta hintaan 20€!!! (Kuvassa tummanruskeat nahkasandaalit, Anttilasta, mekko viime kesän suosikki Ellokselta)


Alla olevan kuvan sandaalit Dumond. Piikkikorostaan huolimatta yllättävän mukavat jalassa, menee farkkujen ja mekkojen/hameiden kanssa yhtä hyvin.


Seuraavassa kuvassa harmaat Longchampin tennarit.Alimmassa kuvassa Minna Parikan Giolat viime kesän mallistosta. Menee niin arkeen kuin juhlaankin.


Kenkäkaapista löytyi kesäksi myös mm. valkoiset Adidaksen nahkatennarit, O'Neallin oranssit flipflopit, ruskeat nahkaiset tolppakorkokengät, muutamat mustat nahkasandaalit ja mikä tärkeintä: punaiset Espritin kumisaappaat! Toki keltaiset ja punaiset sandaalit toisivat väriä kesään, eikä kauniita kenkiä voi olla koskaan liikaa, mutta oli hämmentävää huomata että näillä kengillähän minä pärjään hyvin. JOS ei uusia unelmia satu tulemaan kohdalle.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti