sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Vastarannan kiiski


tunnetila: innostus

Villit ja värikkäät (just!) kesäkuukaudet meni lähes kokonaan mustiin pukeutuneena. Nyt kun syksy alkaa tulla ja ilmat kylmenevät, mitä kaivaa Nina kaapin kätköistä?? No valkoisen paidan, valkoisen vyön ja ruskeat asusteet. Mitä ihmettä?! Kuvan pusero Marimekko, korkeavyötäröiset, tummansiniset levarifarkut Mango, kapea vyö Lindex, kello Fossil, laukku second hand, kengät 100% Donna. Näillä sitä mentiin tänään kirppikselle. (Plus musta nahkatakki ja mustavalkoinen iso huivi kaulassa.)


Ulkona oli ihanaa! Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja nahkatakki oli kävelylenkillä ihan liikaa. Kirppis oli täynnä myyjiä ja ostajia ja oikein harmitti muutaman myyntipöydän kohdalla etten tullut paikalle jo heti aamusta. Niin hyvää tavaraa oli tarjolla ja vielä kunnollisilla kirppishinnoilla. Yhden myyntipöydän takaa löytyi pariskunta jossa rouva oli omaa kokoani ja mies lähes mieheni kokoinen. Juuri tämän pöydän kohdalla harmitti etten ollut paikalla jo aamusta ja ettei mieheni ollut nyt mukana. Laadukasta ostettavaa olisi löytynyt kassi kaupalla! Tyydyin kuitenkin ottamaan mukaani vain itselleni Timberlandin harmaan villasekoitepuseron ja miehelleni mustan Tiger of Swedenin villaneuleen. Molemmat hyvässä kunnossa ja tulevat varmasti olemaan meillä kovassa käytössä. Timberlandin villasekoitepusero pääsi heti mukaan tämän päivän kotiasuun. (Kengät asussa vain roskiksenvienti reissulla. :) ) Puserossa on pääntiessä ja hihansuissa kivat puunapit.


Miehen neule oli juuri sopivan kokoinen ja kun kerroin mitä muuta kyseisessä pöydässä olisi ollut tarjolla niin kerrankin miestä harmitti ettei hän ollut mukana kirppiksellä. Yleensä hän vihaa kirppisten tungosta ja ihmisiä jotka pyytävät vanhasta roinasta hirveitä hintoja. Siksi hän ei tälläkään kertaa lähtenyt mukaan. Noh, nyt olisi kannattanut.

Tällaista löytyi tällä kertaa. Onneksi ei mitään uuteen uskoon tuunattavaa. :) Vaikka olen muutaman kerran viime aikoina saanut otettua itseäni niskasta kiinni ja käynyt "tuunattavat" -kasan kimppuun, niin siellä on vielä sellainen pino tavaraa että uuden hankintaan saa mielellään tulla pieni paussi.

Mikä muuten on paras kirppislöytösi? Yksi omista lemppareistani on ensimmäisessä kuvasa näkyvä pieni ruskea nahkalaukku. Olin eräällä Milanon reissulla ihastunut lähes samanlaiseen ja tismalleen samanväriseen pieneen nahkalaukkuun Ferragamon liikkeessä, mutta pikkulaukun hinta (690€) sai minut jättämään kassin liikkeeseen. Muutama päivä Italian reissun jälkeen käväisin Tampereella, Radiokirppiksellä. Olin pudottaa silmät päästäni kun näin vanhan rouvan latovan tavaraa myyntiin pahvilaatikosta ja rouvan kädessä näin "Ferragamon". Ryntäsin sydän pamppaillen paikalle ja näin priimakuntoinen, kuitenkin oikeasti vanha ja käytetty nahkalaukku sai luotani uuden kodin, hintaan 2€. Voi sitä riemun päivää!!

7 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä ja niin ajankohtaisia:) Neuleita tekisi mieli itsenikin hamstrata, mutta kun on se ostolakko... Paras löytö, hmm... tällä hetkellä tykkään kovasti kyllä pinkistä trenssitäni, joka on myös löydöistä uusin:)

    VastaaPoista
  2. Radio onkin ykkönen ;) en muuten osaa sanoa parasta löytöäni näin äkkiseltään... mutta se mika piiraisen mustavalkoraidallinen mekko on kyllä aika pop.

    VastaaPoista
  3. Lovely: Pinkki trenssisi on kyllä hyvä löytö. Sopii sinulle hienosti ja oli uuden veroinen.

    Nelliina: Radio on kyllä ykkönen! Sä olet tehnyt niin mielettömiä kirppislöytöjä että parasta on varmaan hieman hankala valita.. ;)

    VastaaPoista
  4. Voi mikä säkä tuon laukun kanssa!! Tosi suloinen pikku veska :)
    Ihan harmittaa kun en ole koko kesänä edes käynyt esim. hietsun kirppiksellä, jotenkin asuntoasiat ovat hankaloittaneet koko harrastustoimintaa. Onneksi kohta pääsee oikein kärryjen kanssa roudaamaan second handia kotiin =)
    Radiokirppis on muuten ihan huippu!

    VastaaPoista
  5. Bea: Hietsua ei kyllä kannata jättää väliin. Vaikkei sieltä mitään löytäisikään niin se tunnelma on jo kokemisen arvoinen. Voi että, teillä on pian muutto edessä. Hui, ja ihanaa! (Paitsi että mä vihaaaaaaaaan muuttamista..)

    VastaaPoista
  6. Onpa kyllä ihan mielettömän suloinen tuo pieni punainen laukku. :)

    VastaaPoista
  7. Christina: Kiitos! Tykkään laukusta itse myös tosi paljon! :)

    VastaaPoista