torstai 2. lokakuuta 2008

Oh My Gosh!


tunnetila: hämmästys

Päivittäinen meikkini koostuu normaalisti meikkivoiteesta ja ripsiväristä, silloin tällöin revittelen aurinkopuuterilla ja kiiltoa poistavalla mattapuuterilla. Huuliin sipaisen huulirasvaa ja sitten olenkin jo valmis päivän haasteisiin. Katselen kuitenkin ihaillen naisia jotka jaksavat aamuisin käyttää aikaa itseensä ja meikata kauniisti, he näyttävät aina huolitelluilta. Jo huulipunan tai -kiillon lisääminen omaan lookiini auttaisi varmasti. Silloin tällöin ostan kosmetiikkaosastoilta jopa myyjätärten apuun turvautuen huulikiiltoja, mutta en ole vielä koskaan onnistunut löytämään minulle sopivaa sävyä. Tai sopivia sävyjä on kyllä löytynyt, mutta sopivimmat sävyt ovat aina tummia, enkä osaa arkena käyttää näyttävää huulikiiltoa tai -punaa.


Tänään yllätin itseni ja nappasin (tuosta vaan, keneltäkään apua kysymättä) mukaani Goshin Light'n Shine sarjan neutraalin huulikiillon joka tuo huulille vain kimalletta, ei väriä. Gosh on minulle merkkinä aika tuntematon (mistähän johtuisi, olen käyttänyt Joe Blascon samaa meikkivoidetta yli 15 vuotta ja Lancomen Hypnose ripsiväriä lähes saman verran, hypetys esim. MACin meikeistä on minulle lähes hepreaa..) joten kotona avasin kiinnostuneena pakettia. Ja mitä ihmettä??? Putkilon yhdellä sivulla on peili! Vau, tämähän helpottaa meikkaamista hurjasti.

Peilistä tohkeissani avasin putkiloa (huulipunissa on hylsy, mikä muu kuin "putkilo" kertoisi saman huulikiilloissa?) ja olin lentää pyrstölleni. OMG, huulikiillon sisällä on VALO jotta huulensa saa turhittua, anteeksi, siis laitettua siististi myös pimeässä! Mikä älyn riemuvoitto, mitä keksiliäisyyttä, mitä nerokkuutta! Korkin sisällä näkyy olevan kaksi led-valoa helpottamassa joka tytön arkea esim. auton takapenkillä tai baarin pimeissä nurkissa itseään ehostaessa. Huh huh!

Oliko tämä, huulikiillossa mukana peili ja valo, teille uutta, vai olenko totaalisesti pudonnut meikkimaailman kelkasta? Noh, nyt olen jo himpun verran viisaampi. Toivottavasti nyt, näistä uudistuksista innostuneena, alan myös käyttää tätä tuotetta.

Voin jo kuvitella tilanteita kun hieman huppelissa oleva neitokainen (nyt en siis puhu itsestäni) alkaa ehostaa itseään baarissa pimeinä aamuyön tunteina ja alkaa sohia led-valolla jo hieman laskuhumalaista kansaa silmiin. Saattaisi tulla vähän sanomista, tuo valo on nimittäin aika kirkas..

13 kommenttia:

  1. No huhhuh, en olis minäkään mitään tollasta osannut arvata löytäväni! Tosin harvoin mitään meikkejä ostankaan... Onko tuo sitten joku kalliskin merkki kun on tuommoinen luksuspakkaus? On kyllä todella ajateltu pitkälle tuotteen käytettävyys, uskon että moni käyttäjä kiittää noita erikoispiirteitä :)

    VastaaPoista
  2. Heh, täällä toinen melkolailla samanlainen meikkailija. Voi olla että tosiaan ollaan molemmat pudottu jostain kelkasta, mutta tuo valo on kyllä ihan uusi juttu mullekin, hieno idea.

    VastaaPoista
  3. Oho, no enpä tiennyt minäkään tuollaisen olemassaolosta! Peili nyt on vielä ihan ymmärrettävä, mutta että valokin. Kaikkea ne keksii! :) Itse kaipaisin meikkien mukana tulevaa henkilökohtaista meikkaajaa...

    VastaaPoista
  4. Herttainen: Käsittääkseni merkki on ihan kohtuuhintainen, tuo kiilto taisi olla kympin paikkeilla.

    Silvara: Juu, tuo valo oli kyllä hauska yllätys. Kuten sanottua, en hirveästi meikkaile mutta en myöskään laita aamuisin hiuksiani. Harjaus ja ponnari tai rento nuttura. Siinä osaamiseni ja viitseliäisyyteni. Joskus oikein miettin miten nättinä sitä voisi päivänsä viettää jos vaan jaksaisi panostaa.. :)

    Asta: Onneksi en ole ainut jolle tuo valo oli uusi juttu. Ajattelin saavani kommentteja: "Nykyään kaikissa huulituotteissa on valo, senkin kalkkis!" :)

    VastaaPoista
  5. OHO!:O Enpä ole törmännyt, mutta ihna todella hyvä idea tuo!:D

    VastaaPoista
  6. Siis mistä noita Goshin meikkejä löytyy? Pariki kertaa varsinki tällä viikolla oon ihmetelly, näin mainoksen sellasesta Goshin kultasesta rajausväristä...ja tahdon sen! eli mihin liikkeeseen marssin et löydän meikkimerkin parhaiten, ennenku ei oo tullut vastaan ainakaa nii et muistaisin...

    VastaaPoista
  7. Goshin meikkejä löytyy Sokoksista ainakin. Oon tykännyt, tosin peili ja valoyhdistelmä on outoo (peili on ihan jees, valo menee mun mielestä jo turhakkeen puolelle...).

    VastaaPoista
  8. MouMou: No jos sä et oo näitä nähny niin sit ei tartte muidenkaan hävetä! Kiitti! :)

    Boobettes: Luulen että Sokoksella on Suomessa yksinoikeus myydä Goshin tuotteita. Sokkarille siis! Siellä on sopivasti meneillään 3+1 päivääkin vielä lauantaihin asti.. ;)

    Leela: Juu, Sokos taitaa olla Suomessa ainoa paikka hankkia Goshia. Ja kiva jos tuotteet on hyviä käytössä. (Unohdin heti aamulla laittaa uutta kiiltoa huuliin..) :)

    VastaaPoista
  9. Nouuuuuu, ei oulussa oo sokosta :( nyyyyyyh!!!! missä sitä pitää lähtä käymää et saa sen rajausvärin :D

    VastaaPoista
  10. Et ole GOSHista sinänsä kovin hukassa, että sitä ei ole järin montaa kuukautta vielä myyty Suomessa. Ja ei, peili ja valokaan eivät ole vakiovarusteita, mutta nyt kun niistä kerroit niin pitääpä käydä kurkkimassa innovaatioihme =)

    VastaaPoista
  11. VALO huulikiillossa?! :D Enpä meinannu heti edes uskoo silmiäni.. x) Voi elämä, enpä kyllä tosiaan minäkään ollu tommosista uusista hienouksista tietonen.. ;)

    VastaaPoista
  12. Joo, se mustakin tosi jees!!!

    VastaaPoista
  13. Minä olen muuten ostanut omat Goshit Emotionista. Aivan ihku ihana tää vedenkestävä eye liner, joka on hieman metallinhohtoinen!!
    Ootteko muuten kokeillut sitä silmänympärysvoidetta pumppupullossa? Mulla toimii-vie turvotuksen pois.

    VastaaPoista