maanantai 24. marraskuuta 2008

Luv <3

tunnetila: ilo, oikein "jee ja jippii" -ilo

Heittäydyin otsikossa ihan teiniksi, olen niin iloisella tuulella. Haluatteko täydellisen reseptin kuinka selättää valtava lumimyräkkä ja saapua työpäivän jälkeen kotiin onnellisena? Jaa ette? Kerron sen joka tapauksessa! :)

Asuna lipallinen hattu Lindex, kaulassa suuri puuvillainen huivi H&M, alimmaisena vaatteena Filippa K:n ohut villamekko, mekon päällä tummanharma neuletakki Lindex, housut Lindex, takki tähän keliin maailman järkevin vaihtoehto, tuulta pitävä ja kosteutta hylkivä hupullinen maiharityyppinen ratkaisu Vila, kenkinä traktoripohjaiset ulko-UGGit, UGGeissa paljaat varpaat (uijuijui miten lämmintä, pehmoista ja mukavaa).

Me luvs me UGGs!!! Paksupohjaiset UGGit on parhat talvikengät ikinä! Asussa plussaa: pari neuloskerrosta piti kylmän poissa iholta, takki karkoitti kosteuden eikä siihen tarttunut lumi, takin huppu päässä piti lämmön sisällä ja UGGit taistelivat tiensä voittoon valtavista lumikinoksista ja märästä sohjosta. Ai niin, yksi must juttu tuolla kelillä: vedenkestävä ripsiväri!

Työpäivä oli tänään niin hektinen, että en ehtinyt lainkaan lounaalle. Niinpä tein kotona herkullista kylmäsavulohipastaa ja jälkkäriksi popsin eilen leipomiani joulutorttuja ja join höyryävän kuumaa glögiä.




(Kattauksessa paljon perus Iittalaa: iso Taika-lautanen, syvä pastalautanen Ego, lasit Kartiot, rusehtavat Kivi-tuikut, Citterio 98 ruokailuvälineet, utuvalkoinen Mariskooli, pieni lautanen Teema, punainen muki Teema, suola- ja pippurimyllyt Peugeot, joulunpunaiset servetit Ikea.)

Nyt on vatsa täynnä ja voi keskittyä olennaiseen, eli rentoutumiseen uuden, tänään luukusta tipahtaneen Olivian seurassa.


On muuten ihana fiilis katsella ulos ikkunasta. Tuiskuttaa joka suunnasta, ihmiset rämpivät eteenpäin ja pitävät hatuistaan kiinni. Itse tuiverruksesta kuivana ja iloisena kotiin selvinneenä ei voi kuin ihmetellä: miten talvi tulee joillekin aina yllätyksenä?!

6 kommenttia:

  1. Hei mullekin uusi Olivia kiitos :)Ja lisää Taikaa myös!

    Blogissani haaste sinulle!

    VastaaPoista
  2. Mun postinkantajan on ilmeisesti talventulo selättänyt. Odottelen vielä huomiseen.

    VastaaPoista
  3. Juuri äsken postasin blogiini että "joo, kyllä se kuitenkin yllätti". Ihan vaan sillä että sopivia kenkiä ei oikein löydä kaapista..
    Mutta tuo sää on kyllä niin kaunis, katuvalot ja muut on kuin jouluvaloja tuikkimassa hämärässä Helsingissä :)

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus.
    MELKEIN kaipaan Suomen talvea :D
    Sun Uggit on ihanat kyllä.

    Minelli

    P.s. terveiset Belgiasta; saimme osamme lumimyrskystä ja kaaos oli sen mukainen!!!

    VastaaPoista
  5. ihanaa, kun jonkun maanantai on mennyt sujuvan seesteisesti :) ja talviänkyrämyrsky on ehdottomasti parasta sisätiloista katsottuna.

    VastaaPoista
  6. Nelliina: Hui mikä haaste! Täytyy heti tänään mennä tonkimaan miehen kaappia. Housut voi olla hauskoja, pituuseroa kun meillä on kuitenkin lähes 30cm miehen eduksi.. :)

    IMay: Ei olisi eka postinkantaja joka jää kiinni lumihankeen. Olen nimittäin teininä jakanut mainoksia. Voi luoja mikä homma, ja vielä näillä keleillä... Uh!

    Ilona: Kyllä, ulkona on ihanan jouluista ja kaunista. Siksi minäkin jo tartuin glögiin ja torttuihin vaikka on vasta marraskuu. Ja vinkki, osta UGGit! :)

    Minelli: Kiitos terveisistä! Jaa MELKEIN kaipaat Suomen talvea.. :) Totta puhuen, on tämä kyllä kivempaa kuin viime talvi joka ei talvi ollutkaan. Saisi tämä lumi jäädä jo maahan.

    Tiiti: Myrsky ulkona, kuppi kuumaa ja kynttilänvalo sisällä. Ihanaa!!

    VastaaPoista