tiistai 24. maaliskuuta 2009

Pakkomielteitä

tunnetila: pakkomielteitä

Olen totaalisen ihastunut näihin lantiota ja takamusta leventäviin porkkanahousuihin. Jos ne eivät kaipaisi välillä pyykkäystä niin käyttäisin niitä koko ajan. Aina kun laitan ne jalkaan alkaa naurattaa. Mietin kerta toisensa jälkeen miksi ihminen haluaa ehdoin tahdoin näyttää paksummalta kuin onkaan. En tiedä. Parasta tässä porkkanahousufiksaatiossa on kuitenkin se, että nämä housut jalassa nauran itselleni päivittäin enkä oikeastaan välitä miltä näyttää kun katson peiliin. Onkohan tämä nyt sitä iän tuomaa kypsymistä, olenko sinut itseni kanssa vai olenko jo niin tympäänytnyt kaikkeen etten jaksa enää edes välittää? Pakko veikata ensimmäistä, ihan oman mielenterveyden vuoksi.


Päivän asussa ohut villapoolo Vero Moda Vintage, Antti Asplundin koru, alustoppi jonka helman kiristysnaru roikkuu näkyvillä Twist & Tango, housut Ellos, kengät Nilson.

Tulin muuten ehkä eilen kehittäneeksi itselleni toisenkin pakkomielteen Henkan puseron seuraksi. Bronxin kiilapohjaiset nauhasandaalit. Tiedän jopa mistä sellaisia saa ja kävin niitä eilen sovittamassakin. En kuitenkaan ostanut niitä koska mielestäni satanen on vähän liikaa sandaaleista jotka ovat muotia ehkä kesän, korkeintaan pari. Näin sandaalit Anna-Marian blogissa ja ne piirtyivät verkkokalvoilleni jäädäkseen. Anna-Maria tosin on The coolest gal ever, minä en ole. Silti haluaisin sandaalit aivan valtavasti. Jätin sovittamani parin Andiamon hyllylle ja nyt pelkään, että kun epävarmana ostohalukkuudestani menen seuraavan kerran liikkeeseen testatakseni kenkiä huomaan että ne on myyty ja silloin alkaa pakkomielle jyskyttää ohimolla. Heti kun jonkin saaminen käy mahdottomaksi se on pakko saada! Tämähän on kuin lapsena. (Mitä puhuinkaan postauksen alussa jostain iän tuomasta kypsymisestä..?)

Eräs anonyymi lukijani kyllästyi jo Henkan puserovalitukseeni ja pyysi laittamaan kuvan paidasta blogiin. Osaavat sitten lukijanikin kaupoissa kierrellessään katsella Henkalla rekkejä "sillä silmällä". Mahtava idea, myönnetään! Olen vaan ollut tässäkin asiassa niin lapsellinen että olisin halunnut yllättää ihmiset hyppäämällä joku päivä sohvan takaa uusi pastellipaita päällä ja huutaa "Tadaa, ette olisi ikinä arvanneet!!" No, tuo idea ei ihan toteutunut. Paitsi hei, onhan minulla jo sellainen tadaa -kuva olemassa. Kas tässä, tadaa!! Henkkiksen pusero, tosin koossa 42, mutta silti!


Kuvassa puseron koko näyttää yllättävän hyvälle, todellisuudessa ostos ei ole ihan noin onnistunut. Eli jos joku spottaa Henkalla tuon puseron koossa 36 (luulen että hauikseni ei mahdu tällä treenaamisella kokoon 34, mutta jos vain koko 34 löytyy niin sekin toki kelpaa) niin annan puserolle hihkuen kodin ja lupaan arvostaa ja ylistää puseron minulle löytänyttä lukijaani maasta taivaaseen! Rimpsu-pastelli-unelman kaverina kuvassa Lindexin farkut ja viime kevään pakkomielle Henkan juuttipohjakengät. Nuokin kengät muodostuivat varsinaisiksi murhenkryyneiksi mutta ihanan lukijani vinkistä sain ne omakseni. Kiitos vielä kerran sinulle joka vinkkasit että noita oli saatavilla nettikaupasta! (Vanha juuttikenkäviesti on siirretty muuton yhteydessä tähän blogiin Vuodatuksesta, joten kommentit eivät ole siirtyneet mukana enkä muista nyt ketä kiittää.)

On se vaan kumma miten ihmiselle tulee näitä pakkomielteitä!

17 kommenttia:

  1. Psst.Noita Bronxin kenkiä on Elloksellakin.Mokkanahkaisena.Vois saada alennustakin,jos sulle tulee sieltä tarjouksia??

    VastaaPoista
  2. Voi mitä kaikkea kivaa nettikauppojenj tarjonta piirtelekään omille verkkokalvoilleni. Mutta tännepä ei paljon mitään tilailla :) On se niin väärin!

    VastaaPoista
  3. Ihana asu kaikin tavoin!!!:---)<3 Ihan überihanaa nähdä sinua a) farkuissa b) väreissä c) tuollaisissa kengissä! Lisää tällaista:--) (Vaikka toki aina olet kaunis.)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Kiitti vinkistä! Tosin nuo ovat loppuneet ko Ellokseltakin.. *murr* Ja onneksi haluan omani pintanahkaisena niin ei harmita niin paljon tuo etten saanut niitä sieltä puoleen hintaan.. Voi että olisi muuten tympinyt! :)

    Mikkan: Ole vaan onnellinen että rahasi säästyvät! :) Sitä paitsi Prahassa on paljon kaikkea muuta kivaa ostettavaa mitä täällä ei ole. Esim. niitä sormuksia.. ;) *vink vink*

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Voi kiitos! Ehkäpä tällainen palaute saa vallitsevan synkkyyden pukeutumisestani pikku hiljaa karisemaan ja uskaltaisin joskus käyttää värejäkin.. Kiitos, tosi kivasti sanottu! :)

    VastaaPoista
  6. Kiva paita! Minä odotin jo kunnon pastellihörhellystä, mutta eihän tuo nyt niin hempeä ole:D

    VastaaPoista
  7. Kiitos taas sinulle kivasta postauksesta. Sulla on niin hauska tyyli kirjoitella ja saat mut usein erityisen hyvälle tuulelle!

    Biancolta löytyy myös ihanat nyörikengät/sandaalit (mitkälie), joissa ei tosin kiilakorkoa vaan normaali korko. Korko on juuri sopivan korkea ihan arkikäyttöönkin.

    VastaaPoista
  8. Mulla olis kysymys aikaisemmassa postauksessa mainitusta kashmir kammasta. Yritin sellaista tänään Tapiolan Stokkalta kysellä mutta eivät osanneet auttaa oikeen millään osastolla. Eli ostitko kamman Helsingistä ja milta osastolta sitä kannattaa kysellä? Kiitos vastauksesta!

    VastaaPoista
  9. Ja sitten sanomme yhteen ääneen: EI HERÄTEOSTOKSILLE! ;D

    Nuo Elloksen ja muiden nettikauppojen tarjoukset on muuten kivoja, mutta niillä ei taida saada alennusta mistään merkkituotteista? Että siinäpä meni sekin ilo ja syy vastaanottaa yhä Elloksen roskapostia eteisen lattialle...

    Itsekin rakastuin niihin naruwedgeihin tuolla Fluxin puolella, mutta ajattelin pitää pään kylmänä ja ajatella vaikka kivoja mustia avokkaita, joille olisi paljon enemmän käyttömahdollisuuksia ja jotka vaatekaapista yhä puuttuu.

    VastaaPoista
  10. mua saa (ja vielä oikein nöyrästi mielellään) kiittää juuttipohjista ;P

    VastaaPoista
  11. Lovely: Ai ei ole hempeä vai?! :)Tuossahan on pinkkiä ja rimpsua! Mun mittapuulla mennään jo hempeydessä melkein överiksi. :D

    Mia: Kiitos kivoista sanoista! Juuri sinunlaisillesi kivoille ihmisille näitä postauksia teenkin. :) Ja kiitos vielä Bianco-vinkistä.

    Missu: Ostin oman kashmir-kampani Helsingin keskustan Stockalta kangasosastolta. Samassa hyllyssä oli muistaakseni ompelutarvikkeita.

    Anonyymi: EI HERÄTEOSTOKSILLE!! :D Äh, vai ei saa merkkituotteista alea Elloksella... Pöh! Ja juuri tuota kenkien käveltävyyttä mä noissa huikean korkeissa sandaaleissa mietin. Ja sitä, hiertääkö ne narut jalkapöytää kävellessä..

    Mia(2): KIITOS SINULLE IHANA VIELÄ KERRAN! *kumartaa niin syvään että pää kolahtaa lattiaan* :D

    VastaaPoista
  12. paita tosiaankin toimii kuvassa. ja kuten joku aiemmin jo kommentoi: aika veikeä nähdä sua väreissä :=)

    käyn harvoin henkkalla, mutta jos sattumoisin piipahdan, pidän silmät auki.

    öö, olikohan mulla vielä jotain muuta? ei varmaan.. ei kun joo, mua naurattaa nää sun pakkomielteet :)

    VastaaPoista
  13. Minustakin hauskaa nähdä värikuvia ;)
    Tosi raikas ja keväinen. Olisi varmaan se bussipysäkin punahupparinen poikakin iloinen :)

    Ja täytyy munkin vielä vilkaista meiän Hooämmästä tuota paitaa. Se mitä aiemmin vilkuilin oli huomattavasti pastellimpia eikä noin "sorbettisia".

    VastaaPoista
  14. Ei haittaa Nina se linkitys! Kiva ylläri vaan, piristää vähän tätä sairaslepopäivää ;)

    VastaaPoista
  15. I May Say: Kiva että sua naurattaa, mua melkein itkettää kun näitä pakkomielteitä ilmestyy toinen toisensa perään.. :) Ja kiitos jos jaksat etsiskellä puseroa minulle. :)

    N.: Heh, varmaan punahupparinen poikakin tosiaan ilahtuisi. :) Ja kiitos jos sinäkin viitsit pitää silmäsi Henkalla auki. Ihania lukijoita minulla! <3

    Ilona: Hyvä ettei haittaa. Nyt tulee itsekin vierailtua blogissasi useammin. :) Parane pian!

    VastaaPoista
  16. wtf nina, nyt lähti soitto nuppitohtorille :D:D paitahan on ihan helkkarin söpö, mut siis miten ihmeessä se on SUN mielestä söpö?!!!

    Ja ne bronxin kiilahärpäkesandaalit on ihan ihanan ihanat, ostaisin jollen olis jo törsännyt omaisuutta kenkiin tällä viikolla. Morkkis. Mulla ei ole koskaan morkkista kengistä paitsi ihan vähän just nyt :D

    VastaaPoista
  17. Nelliina: I know!!! Tai siis en tiedä miksi mä tykkään tosta paidasta. Onko musta tulossa värikäs? Nouuuuu!!!

    Kävin uudestaan testaamassa niitä kiilasandaaleita muttei ne istuneet niin hyvin mitä toivoin. Eli en ostanut niitä. Siitä tosin tulossa postaus myöhemmin.. :)

    VastaaPoista