lauantai 28. maaliskuuta 2009

Uskalsin!

tunnetila: tohkeilu

Iltaohjelmassa oli eilen mm. taidenäyttelyn avajaiset. Kerrankin tiesin ajoissa mitä puen päälleni. Tadaa: muokkaamani villanahkamekon! Ihan mahtavaa, tämä on varmaan ensimmäinen kerta kun käytän jotain muokkaamaani vaatetta julkisesti. Olen aivan tohkeissani ja tiedättekö, tämä on ihan Teidän ansiotanne! Ilman kannustustanne olisi ihan varmasti viikannut mekon sievästi ja laittanut sen suoraan kirppislaatikkoon. Rohkaisemananne jätin mekon roikkumaan henkariin, näkyville, ja siitä poimin sen eilen ylleni.


Mekon kaverina Thaimaasta lahjaksi saatu hopeanharmaa huivi, käsivarsia lämmittämässä CCDK:n villatakki, ranteessa kello DKNY, rannekoru Snö of Sweden, saappaat Vagabond.


Sain harmaan huivin Thaimaassa lahjaksi räätäliltä jolla teetin pikkumustani. Eräs mekon sovituspäivistä sattui olemaan syntymäpäiväni ja aloin heti tinkaamaan mekostani syntymäpäiväalennusta. Alennusta ei tippunut mutta sain valita huivin liikkeen valikoimasta. Ilahduin eleestä ja kaiken lisäksi löytämäni huivi on aika kaunis. Ja juuri sellainen mitä en olisi varmaan koskaan itse ostanut, mutta nyt kun se on minulla niin pidän siitä. Sitä paitsi tulen aina muistamaan mistä sen sain. Ihana muisto upealta lomamatkalta!


Tässä vielä lähikuva (huono sellainen) Snön ranneketjusta. Normaalisti tykkään käyttää ranteessa massiivisempia rannekkeita kuten tämä Marimekon supersuosikkini, mutta pieni kilinä ranteessa tuo arkeen ripauksen juhlaa. Tykkään myös tämän korun värimaailmasta.


Eilisen illan ohjelmassa oli kekkereitä toisensa perään. Taidenäyttelyn lisäksi eilen juhlittiin avajaisia The Tigerissa, pari viikkoa sitten sulkeutuneen Luxin tilalle avatussa yökerhossa ja eilen avattiin myös kokonaan uusi yökerho The Circus. Tässä työstressin tilassa jo pelkkä taidenäyttelyn avajaisiin lähteminen olisi tuottanut tuskaa ellei se olisi tapahtunut suoraan töistä. Jaksoin kuitenkin reippaasti juhlia myöhään yöhön ja kivaa oli! Tänään vietänkin sitten vastapainoksi ihanan rauhallista lauantai-iltaa kotona kynttilän valossa. Leppoisaa Earth Houria ja lauantai-illan jatkoa kaikille!

12 kommenttia:

  1. Toisaalta harmi kun nyt sitten tykästyitkin tuohon mekkoon, olisin NIIN mielelläni ostanut sen itselleni ;) Täytyy siis etsiä omat tarvikkeet ja tehdä sellainen.

    VastaaPoista
  2. Hieno juttu, että uskaltauduit pukeutua luomukseesi. Se itseasiassa on mielestäni aivan oivallinen vaate tuollaisiin tilaisuuksiin. Rentoa lauantai iltaa sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Upea asu!!!!!!!:)))<3 ihanaa hohtoa<3

    VastaaPoista
  4. Mahti juttu että laitoit sen päällesi, näyttää todella hyvältä!! Sitä helposti (ainakin omalla kohdalla) tuo itsekritiikki joskus pääsee vähän turhankin voimakkaaksi. Itse ottaisin erittäin mieluusti samanmoisen mekon itselleni, materiaalien tarvitsisi vaan olla kunnolliset...

    VastaaPoista
  5. Jes, siitä se lähtee :) Tuo mekko on minun mielestäni todella upea, enemmän vaan käyttökertoja kehiin :)

    VastaaPoista
  6. Ihastuin Snö:n ranneketjuun. Se on todella ihana :)

    VastaaPoista
  7. Shandi: Heh, jos kyllästyn tähän niin imoitan kyllä. :) Onneksi tämä on kuitenkin helppo tehdä itse, jos vaan sattuu kunnolliset materiaalit eteen.

    Mia: Kiitos, olen itsekin iloinen että laitoin asun. Viihdyin siinä tosi hyvin.

    Heini: Kiitos! Tuo huivi antaa kivaa hohtoa perus mustaan asuun.

    Joy: Kiitti, tuo uskallus on ihan teidän ansiotanne! :) Ja eikun materiaaleja kirppiksiltä metsätstämään..

    Salka: Heh, tästä se sitten lähtee... Kohta minulla ei muuta olekaan päällä kuin koko ajan tämä mekko. :)

    Ellie: Kiitos, tämä ranneketju on kyllä sievä. Kuva vaan on aika huono, mutta sait sentään jonkun kuvan kun siihen kerran tykästyit. :)

    VastaaPoista
  8. Hienoa, että mekko tuli sitten käyttöön asti! Se ilmeisesti toimi niin kuin pitikin?

    VastaaPoista
  9. Mahtavaa että mekko pääsi ulkoilemaan =) hyvälle näyttää! Ehkä tuo innostaa nyt tuunailemaan enemmänkin.

    VastaaPoista
  10. Angela: Juu, mekko toimi hyvin ja viihdyin se päällä loistavasti. Ja kerrankin pysyi nahkahame paikoillaan hilautumatta vesirajan. :)

    Rhia: Kiitos! Heh, tuosta ompelurupeamasta innostuneena sain tänään lyhennettyä yhdet housut jotka ovat odottaneet operaatiota jo kauan. Eli arvasit oikein! (Tosin ei lyhennys ole tuunausta mutta ompelua kuitenkin!)

    VastaaPoista
  11. Anette R5/4/09 02:57

    Aivan upean näköinen mekko! Voin uskoa, että viihdyit tuo ihanuus ylläsi! Olen samaa mieltä Salka:n kanssa: lisää käyttöä vain kehiin!
    Nahkahameista: itse tykkään tosi paljon nahkahameista. Ovat hyvännäköisiä, suht helppohoitoisia ja sopivia moniin tilaisuuksiin. Jos on ollut hankaluuksia tuon hilautumisen suhteen niin kuin sanoit, niin syy on ehkä ollut hameen pituudessa? ;)
    Omani ovat pääsääntöiseti polvipituisia, juuri yli tai alle, eikä huolia ole juurikaan ollut. Niin, ja on tietysti se yksi nilkkapituinen. Ja jos se nousee vesirajaan, niin se on kyllä omaa syytä... ;P

    VastaaPoista
  12. Anette R: Kiitos! Ja kyllä, nahkahameeni ovat aina olleet pikkasen liian lyhyitä, joten siitä on tainnut ongelmat tulla.. :)

    VastaaPoista