maanantai 13. huhtikuuta 2009

Harmaa jakku

tunnetila: innostus

Muutaman päivän pääsiäisreissu vanhempieni luo on heitetty ja oma koti tuntuu ihanalta! Tosin viihdyn vanhempieni hemmoteltavana vähän liiankin hyvin, siitä kertovat housujen kiristävä vyötärönauha ja pari herkuttelusta saatua näppylän alkua leuassa. No, pääsiäinen on kerran vuodessa ja silloin saa ja täytyy syödä suklaamunia ja muita pääsiäisherkkuja koko vuoden edestä.


Matka kotipuoleen oli muutenkin antoisa. Ehdimme piipahtaa lauantaina äitini kanssa paikallisissa vaateliikkeissä. Yksi vaateliikkeistä ilmoitti lehdessä lopettavansa, joten suuntasimme liikkeen loppuunmyyntiin innokkaina. Ja käynti todella kannatti! Ale-rekissä minua odotti kotimainen Your Face -merkkinen harmaa pellavajakku (100% pellavaa) joka istui päälleni kuin valettu. En voinut uskoa silmiäni kun vetäisin jakun päälleni. Jopa hartialinja oli kuin teetetty mittojeni mukaan.



En ole jakkuihminen, mutta tähän vaatteeseen ihastuin palavasti. Innostustani ei vähentänyt myöskään se, että sain jakun kotiin lähes 90% alennuksella. Jakun ovh. oli 139€, nyt sain sen poistomyynnistä hintaan 15€! Mahtavuutta!!!


Testailin jakkua tänään useiden vaatteideni kanssa ja jakku tuntuu sopivan lähes kaikkeen mitä kaapistani löytyy. Postaukseen liitettyjen kuvien määrästä voitte päätellä ihastukseni laadun. Tykkään jakusta valtavasti!


Jakku näyttää hyvältä yhdistettynä kokomustaan (asussa yllä toppi Gina Tricot, porkkanahousut Ellos, kengät DinSko), mutta myös kivan rennolta heitettynä päälle ei niin harkitun asukokonaisuuden kanssa. Alakuvassa samalta lauantaiselta reissulta äitini minulle ostama Koola Annan hihaton toppi jossa on kivat taskut (tämäkin toppi oli poistoja ja hintaa sille jäi 5€).


Jakku sopii loistavasti myös jokaisen mustan mekon kanssa joita kaapistani löysin, oli mekko sitten linjakas, löysä tai muhkeahelmainen. Alakuvassa jakku yhdistettynä Thaimaassa teettämääni kashmirvillaiseen pikkumustaan. Tällä asulla voin mennä minne tahansa ja leikkiä niin aikuista kuin tarve vaatii. Ja kun mekon ja jakun materiaalit ovat niin miellyttäviä, niin turha virallisen asun jäykkyys jää pois. Sukkahousut jalkaan, pikkulaukku käteen ja menoksi!


Testasin jakkua myös monen muun vaatteen kanssa, mutta en piinaa teitä enää lisäkuvilla. Lähes ilmaisten jakun ja topin lisäksi ostin myös mustan kapeahkon nahkavyön merkkiä Part Two. Vyö oli juuri sellainen jota olen etsinyt ja nyt sain senkin hintaan 5€ (ovh. 25€). Olen hyvin tyytyväinen ostossaldooni, mutta vähän jäi kuitenkin ahnetta vaivaamaan teinkö rekkikatsaukseni liian ylimalkaisesti ja jäikö minulta huomaamatta joku upea löytö.. Tosin harmaan jakun veroista löytöä en varmaankaan olisi sieltä enää bongannut.

Löytyykö omasta kaapistasi vaatteita, jotka muuttuvat lähes jokaiseen tilaisuuteen sopiviksi eri tavoin yhdistelemällä tai vaikkapa hihoja käärimällä? Minulta löytyy, nyt.

17 kommenttia:

  1. Siis uskomaton löytö! Wau! Aivan mielettömän kaunis jakku ja näyttää tosiaan siltä kun ois räätälöity just sulle. Ja ikuisena alefanina oon tosi iloinen puolestasi ja toivon että omallekin kohdalle osuis vastaava löytö. Joskus vuosia sitten löysin Aleksilta mokkahameen joka oli kanssa -70% ja siitäkin tuli silloin hyvä mieli.

    Kadakadekade.

    VastaaPoista
  2. Hieno hieno löytö!
    Omasta kaapista löytyy aivan liian vähän "yleishyviä" vaatteita... Sorrun liian usein arkisiin trikoisiin lärpäkkeisiin ja rentoihin liehukkeisiin. Joskus pitäisi ostaa jotain joka sopii niiden päällekin, jotain mikä tekisi asusta kuin asusta fiksun!!

    VastaaPoista
  3. Mieletön löytö! Ja tosi monikäyttöinen.

    Superhalvat alelöydöt on ihan shoppailun parhautta. Itsellä viimeaikojen parhaimmat alelöydöt oli twist&tangon lyhyt harmaa jakku 40 euroa (ovh 160) sekä filippan turkisliivi 35 euroa (ovh 180).

    VastaaPoista
  4. Niina Än.: Älä muuta sano! Olen aivan tohkeissani. Joko nyt löytyi jakku jota osaisin käyttää enkä tuntisi oloani jäykisteleväksi??

    Joy: Tämä on kyllä sellainen vaate joka saa aikaan niin rennon kuin siistinkin fiiliksen. Superkivaa!

    Piksi: Kiitos! Ja mahtavia löytöjä olet sinäkin tehnyt, oih ja voih! Upeeta ja onnea, superhalvat löydöt on todellakin parhautta!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanan löydön olet kyllä tehnyt, istuu kuin nakutettu. :) Tykkään myös kovasti Elloksen porkkanahousuista. ;)

    VastaaPoista
  6. Itselläni on pakko olla kaapissa harmaat pillifarkut, jotka sopivat kaikkien omistamieni paitojen kanssa! Jos edelliset hajoavat niin paniikissa pakko löytää jostain uudet. Heti.

    VastaaPoista
  7. Voi ei, miten ihana jakku. Aivan täydelline ja vielä tuohon hintaan... Oon kateellinen.

    VastaaPoista
  8. Jakku on kaunis. Ja nuo Elloksen housut ovat tosi kivat. Saako niitä sieltä vieläkin?

    VastaaPoista
  9. Anna-Maria: Kiitos! "Istuu kuin nakutettu".. Mä olen alkanut käyttää just samanlaisia ihmeellisiä sanontoja nykyään paljon. Suomenkieli ja sen kommervenkit kunniaan! :)

    g: Itse en omista lainkaan harmaita pillejä.. Olisikohan hankinnan paikka..? :)

    Shandi: Olen kyllä itsekin edelleen innoissani löydöstäni. Miten ihmeessä voivat myydä tuotteita tuohon hintaan?? Ei taida voittoa tulla..

    Melina: Housut on tilattu joskus viime syksynä, eli en osaa sanoa onko edelleen mallistossa. Taisin muuten tilata nämä silloin Josefssonin puolelta enkä sittenkään Ellokselta..

    VastaaPoista
  10. Oho, tosi hienon näköinen! Istuu ja sopii sulle mielestäni tosi hyvin! :)

    Itselläni kaapista löytyy useammat mustat legginssit, syystä että ne pelastavat kiireisen aamun tai vaikkapa yllättävät juhlat mallikkaasti. :) Ei ainakaan nyt tule mieleen sen kummempaa "ihmevaatetta". Ehkä sieltä jotain löytyisi... hmm... Täytyy mennä tonkimaan kun noin innoitit! :D

    VastaaPoista
  11. Oh minä joudun/saan syystä tai toisesta laittamaan jakkua usein päälleni ja siis jakku-ihmisenä täytyy sanoa, että sinun päälle tuo sopii kuin nakutettu!
    Tosi hyvä tuo kotelomekko-jakku-yhdistelmä!

    VastaaPoista
  12. Johanna: Kiitos! Arvaas mitä?! Mulla ei ole yksiäkään legginsejä! :) Tai no on kahdet sellaset ohuet sukkahousut joissa ei ole kärkeä, mutta ihan trikoisia legginsejä ei ole yksiäkään.

    Iris: Kiitos! On kiva tietää että kaapissa on nyt asu jos tulee joku "hienompi" tilaisuus johon täytyy pukeutua.

    VastaaPoista
  13. Yhdyn sanoihisi, aivan todella upea löytö ja todellakin istuu sinulle kuin valettu!!:-)

    VastaaPoista
  14. Heinis: Kiitos! Kiva kuulla etten näytä jakku päällä ihan kamalalta. :)

    VastaaPoista
  15. Toosi hyvä jakku! Mun pitäisi löytää jostain myös tuollainen vaaleampi, kun jotain mustaa on iha riittämiin kaapissa eikä se sovi ihan joka paikkaan. Hieno löytö, ja sopii kaikkiin noihin asuihin :)

    VastaaPoista
  16. Ilona: Kiitos, tykkään tästä yllättävän paljon itsekin. Onnea oman jakkusi etsintään!

    VastaaPoista