torstai 16. huhtikuuta 2009

Kosmeettinen juttu

tunnetila: kivaa

Mahtava fiilis! Saman päivän aikana loppui suihkugeeli, vartalovoide, käsivoide ja kylpyöljy. Saan ottaa upouudet tuotteet käyttöön loppuunkäytettyjen tilalle. Jei! Miten voikin pieni ihminen ilahtua moisesta näin tuhottomasti? No, toisaalta onhan se hyvä saada kiksejä pienistä jutuista eikä vaatia benji-hyppyä päästäkseen fiiliksiin. Voisi olla elo aika masentavaa jos ainoat hyvänolontunteet tulisi extreme-jutuista, eikö?!


Olen taas testaillut kotiini tiensä löytänyttä kosmetiikkaa. Ensimmäisenä testissä oli Avonin Marimekko-kuosinen ripsiväri. Buu. En pitänyt tuotteesta lainkaan. Suurin ongelma tuotteessa on harja. Harja on omituisen paksu ja väriä ripsiin levittävät harjakset ovat todella lyhyet. Kun en saanut väriä heti tarttumaan ripsiini aloin hermostuneena hosua harjan kanssa ja oli lähellä etten tökännyt sillä tuskastuneena silmääni. Laitoin väriä kolme kerrosta ja lopputulos oli ihan kiva. Kauniit, ei klimppiset ripset, mutta hyvän lopputuloksen saaminen vei tottumattomalta paksun harjan käsittelijältä liikaa aikaa. Mahtava puoli Avonin tuotteissa on palautusoikeus. Jos et ole tuotteeseen tyytyväinen voit palauttaa sen kolmen kuukauden sisällä ostohetkestä. Iloitsin kovin mahdollisuudesta kun totesin ripsivärin sopimattomuuden itselleni, mutta tietysti olen kadottanut ostokuitin. Tyypillistä.


Toinen tuote jota en ole aiemmin kokeillut on Thaimaasta ostamani Harnnin kylpysuola (alakuvassa vasemmalla).


Itse tuotteessa ei ole varsinaisesti mitään vikaa, mutta huomasin etten pidä kylpysuolasta. Haluan täyttää kylpyammeen pehmeällä vaahdolla jonka seassa voin köllötellä tietämättä mitään vedenalaisesta maailmasta. Kylpysuola ei (tietenkään) vaahdonnut, suli vain veteen, ja koin aika epämiellyttäväksi makaamisen kalmankalpeana valkoisen posliiniammeen pohjalla seuraten sormieni muuttumista kurttuisiksi. Ällöä. Seuraavan kerran laitan veden sekaan muutaman tipan kylpyvaahtoa, luulen silloin nauttivani tilanteesta enemmän.


Myös Skin Doctorsin Zit Zapper -hoitopuikko on ollut pääsiäismunien jälkeisessä testauksessa ja on pärjännyt jälleen hyvin. Salaa kehittymään päässeet näppylät eivät ole täsmäpuikosta moksiskaan, mutta jos ehdit tuikata ainetta vasta tuloillaan olevaan näppyyn niin ainakin minulla näppylät ovat jääneet tulematta. Puikko siis toimii jos huomaat tulossa olevan näpyn ajoissa, ja jos laitat ainetta paikallisesti aamuin illoin parin päivän ajan. Suosittelen tuotetta edelleen.

Ihanaa, ensi viikolla on tiedossa kaksi reissua ulkomaille. (Kyllä, samalla viikolla kaksi matkaa on jo liikaa, mutta kun toinen on työhön liittyvä seminaari ja toinen pelkkää lomaa, niin eiköhän ne suju, molemmat nautiskellessa..) Olen laatinut jo puutelistan jonka kanssa pääsen tekemään ostoksia lentokentillä. Toivottavasti löydän kaiken tarvitsemani! Onko teillä tuotteita joita hamstraatte lentokentiltä tai laivan tax free -shopeista?

10 kommenttia:

  1. Täsmäpuikko kuulostaa kyllä hyvältä! Mutta ei, en osaa hamstrata kosmetiikkaa varastoon jostain syystä. En ehkä osaa nauttia sillä tavalla kosmetiikan ostamisesta, vaan tarpeen tullessa (kun edellinen tuote on lopuillaan) käyn nappaamassa uuden tilalle:)Suunnitelmallisuus tällä alalla puuttuu siis ihan täysin.

    VastaaPoista
  2. Tax-freestä/kentältä hamstrataan dödöt, ripsivärit, meikinpoistoaineet, naamarasvat. Edellisen loppuessa kotona odottaa aina uusi valmiina. Onneksi mies reissaa työkseen, niin täydennystä saa hommattua melko helposti. Ostoslista on laadittuna vappuviikonlopun Tukholmanreissulle =))

    VastaaPoista
  3. Lovely: Suosittelen täsmäpuikkoa! :) Minulla tuo suunnitelmallisuus on oikeastaan pakko, olen nimittäin liian köyhä pitääkseni niin kalliista kosmetiikasta josta pidän. :) Pakko siis ostaa aina tax freestä koska en raaski ostaa niitä Suomesta normaalihintaisena. :)

    Piksi: Kyllä, samoja tuotteita hamstrataan täälläkin. :) Kuten yllä kirjoitin, niin raaskin harvoin ostaa tuotteita Suomesta koska ovat niin kalliita. Ja jos paljon reissaa, niin miksei sitten säästäisi kaikessa missä voi? Oi, Tukholma on myös täällä kesän suunnitelmissa..

    VastaaPoista
  4. Nämä tuotearviot ovat aina tosi kivaa luettavaa. Lisäksi samaistuin täysin ulkomaanmatkafiiliksiisi! Olemme poikaystävän kanssa lähdössä ma-ke Tukholman-risteilylle, mutta koska se on ensimmäinen ulkomaanmatkamme IHAN kahdestaan, olemme siitäkin jo aivan villin innoissamme:-D<3 Ihanaaa!!! Kerrothan sitten heti, mitä matkoiltasi löysit;-) Tausta näyttää nyt hyvältä!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Kiitos, kiva että näistä on muillekin hyötyä kuin vain minulle! Iik, ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka. Teille tulee ihanaa! :) (Ja muista hamstrata laivan tax freestä ihanaa kosmetiikkaa..) ;)

    VastaaPoista
  6. En nyt varsinaisesti hamstraa mutta tax-freestä tulee hankittua hajuvedet, Lancomen ripsareita ja Cliniquen DDML. Ostin juuri 125ml DDML:a Heathrowlta 25€, kiitos halvan punnan!

    VastaaPoista
  7. Tuulia: Lancomen ripsarit on parhaita! Ja huh miten edullisesti sait jättikokoisen kosteusvoiteen! Loistava ostos!

    VastaaPoista
  8. Joo, ihmettelin itsekin miten halpaa se oli! Toi halpa punta tuotti kyllä hirveitä tax-free hamstrausoireita mutta "onneksi" olin vähän väsynyt edellisen illan juhlinnasta niin en tuhlannut koko omaisuutta kaikkiin ihaniin kosmetiikkatuotteisiin. :)

    Ootko muuten kokeillut Lancomen Fatal -ripsaria? Aluks oli tosi hankala käyttää mutta saan sillä ihan mahtavan melkein tekoripsimäisen lookin!

    VastaaPoista
  9. Tuulia: Kiitos vinkistä, en ole kokeillut. Onko se se missä on "pallo" siinä harjan päässä? Näyttää vaikealta.. ;)

    VastaaPoista
  10. Moi taas :), joo se harja on sellainen kolmiomainen, tai siinä on kolme kampaa ja niiden välistä pitää sitä maskaraa ujuttaa ripsiin. Vaatii treenausta, mutta toimii!

    P.s katsoin youtubesta eka toimintaohjeet! :D

    VastaaPoista